Négy új i-Sensysszel bővítette termékcsaládját a Canon

forrás Prim Online, 2007. január 23. 14:32
A Canon ma bejelentette két új multifunkciós „minden-az-egyben” készülék, az MF4690PL és az MF4660PL, valamint két új színes lézernyomtató, az LBP5360 és az LBP5100 forgalomba hozatalát. A négy új modell az i-Sensys termékcsaládot bővíti – kisirodai használatra (SoHo) vagy kis- és közepes vállalkozások számára (SME), illetve  nagyvállalati használatra szánták őket.
Az új nyomtatók mindegyike rendelkezik beépített automatikus lapfordítóval, alkalmazza az On-Demand fixálási technológiát, amely lehetővé teszi a nulla másodperces bemelegedési idővel történő nyomtatást. A Canon saját újrahasznosítható „minden-az-egyben” festékkazettái minimálisra csökkentik a környezetre gyakorolt hatást. A kazetta cseréjekor új lesz a festék, a dob és a tisztító elemek is – a kazettát könnyű be- és kiszerelni, ezzel csökken a karbantartási idő is.

Az i-Sensys nyomtatók főbb jellemzői:

Lézernyomtatók:

i-Sensys LBP5360
  • 21 lap/perc nyomtatási sebesség színes és mono módban
  • 10 mp FPOT – az első nyomat 10 másodpercen belül készül el
  • Nulla mp bemelegedési idő a Color On-Demand fixálási technológiának köszönhetően
  • Beépített lapfordító
  • Beépített hálózati adapter RUI-val
  • PCL 5c, PCL 6 és UFR II nyomtató nyelvek
  • Opcionális 20GB-os merevlemez
  • A Windows, Mac és Linux OS támogatása, beleértve a Windows Vistát is

i-Sensys LBP5100
  • 10 lap/perc nyomtatási sebesség színes, és 12 lap/perc mono nyomtatás esetén
  • Az első nyomat 20 másodpercen belül készül el
  • Color On-Demand fixálási technológia
  • Beépített lapfordító
  • Opcionális hálózati adapter RUI-val
  • A Windows, Mac és Linux OS támogatása, beleértve a Windows Vistát is

Multifunkciós lézernyomtatók:

i-Sensys  MF4690PL és MF4660PL
  • Nyomtatás, lapolvasás és másolás
  • Super G3 Fax területi azonosítóval (MF4690PL)
  • Lapolvasás e-mail üzenetbe, hálózati mappába vagy USB-egységre a SEND funkcióval (MF4690PL)
  • 20 lap/perc nyomtatási sebességű mono nyomtatás,
  • Az első nyomat/másolat 8,5 másodpercen belül készül el
  • Beépített hálózati adapter RUI-val
  • PCL 5c, PCL 6 és UFR II LT nyomtató nyelvek
  • Beépített lapfordító
  • A Windows és Mac OS támogatása, beleértve a Windows Vistát is

LBP5360

Nagysebességű 21 lap/perces színes és fekete-fehér nyomtatás, hálózati kapcsolati lehetőség és az automatikus lapfordító segítségével történő könnyű kétoldalas nyomatkészítés tökéletes eszközzé teszik az LBP5360-at a kisebb irodák és vállalati munkacsoportok számára. Az opcionális 20GB-os merevlemezzel és az 500 lapos papírkazettával kiváló munkaeszköz a hálózati környezetben is.

LBP5100

Az i-Sensys LBP5100 egy kompakt és stílusos megjelenésű színes lézernyomtató beépített automatikus lapfordítóval. Gyors nyomtatási sebesség, intuitív használat és megnövelt termelékenység jellemzi.

MF4690PL és MF4660PL

Az i-Sensys MF4690PL és az i-Sensys MF4660PL kiváló minőségű mono „minden-az-egyben” lézernyomtatók nyomtatási, lapolvasási és másolási funkcióval. Mindkét készülék beépített lapfordítóval és hálózati kártyával rendelkezik és támogatja a PCL-környezetet.

Ezenkívül az MF4690PL rendelkezik beépített Super G3 Fax modemmel és SEND funkcióval is. A SEND segítségével közvetlenül e-mail üzenetbe, hálózati mappába vagy USB-egységre szkennelhetünk, a dokumentumok hatékony és biztonságos terjesztése érdekében.

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Zyxel Networks fokozza a kiberbiztonságot, hogy megfeleljen a NIS2 irányelvnek

Tekintettel a kiberfenyegetések növekvő gyakoriságára és összetettségére, az EU 2016 óta hatályos NIS-irányelve ma már nem felel meg mindezeknek. Az új iteráció, amely 2024. október 18-án lép életbe, lehetőséget kínál a kiberbiztonsági erőfeszítések fokozására. A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szolgáltatója olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az NIS2 irányelv követelményeinek, és hatékony védelmet nyújtanak a fejlett támadásokkal szemben.

2024. április 27. 12:10

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50