Újabb gyors víruskereső a magyar piacon

forrás Prim Online, 2008. június 25. 15:15

A tűzfal-iparág vezető fejlesztőcége, az Agnitum magyarul is megjelentette új kémprogram- és vírusvédelmi megoldását, az Outpost Antivirus Prót. A védelmi szoftver nem csak a kártevőkkel, de az identitáslopással és a veszélyes kódokat tartalmazó weblapokkal szemben is védelmet nyújt.

Két, egymástól független, egymást kiegészítő kártevőelemző laboratórium együttműködésének köszönhetően átfogó és naprakész védelem áll az Outpost Antivirus Pro rendelkezésére. A vírusok, trójaiak és más fertőző kártevők kutatását egy Virus Bulletin 100%-os minősítést többszörösen elért fejlesztő szolgáltatja, míg a kém- és reklámprogramokkal az Agnitum kutatócsoportja foglalkozik. A program nagy sebességű kártevő-ellenőrző funkciója jelentős időmegtakarítást tesz lehetővé. Az úgynevezett Smart Scan technológiának hála a keresőmotorok csak az előző keresés óta megváltozott fájlokat ellenőrzik a rendszerben, így a második kereséstől kezdve az ellenőrzés sebessége drasztikusan megnövekszik. A májusi PC World teszten a kártevőkeresés 25-ször volt gyorsabb a Smart Scan technológia használatával, mint anélkül.

 

Kulcsszavak: Agnitum security vírus

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Telefonunk biztonsága a személyes biztonságunk

Az okostelefonok óriási segítséget jelentenek a hétköznapokban, és a munkától kezdve a szórakozáson át a pénzügyekig mindent intézhetünk rajtuk. Ezzel együtt azonban komoly veszélynek is kitehetjük magunkat – már ha nem figyelünk arra, hogy óvjuk a személyes adatainkat, és illetéktelenek ne férhessenek hozzá készülékünkhöz. Az alábbiak figyelembevételével nemcsak eszközünktől, hanem személyes adatainktól is távol tarthatunk másokat.

2024. május 11. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36