Azonnali, telepítés nélküi ingyenes vírusirtó

forrás Prim Online, 2009. február 18. 14:34

A Sunbelt Software ma elérhetővé tette azonnali ingyenes vírus- és kémprogram eltávolító eszközét, a VIPRE Rescue alkalmazást. Számos esetben előfordulhat, hogy aktív védelem mellett is pop-up hirdetési ablakok tűnnek fel a képernyőn, vagy gyanúsan lecsökken a számítógép teljesítménye, míg extrém esetekben a károkozók az antivírusok telepítését is megakadályozhatják. Ebben az esetben nyújt azonnali segítséget és megoldást a vírusok, kémprogramok és egyéb károkozók ellen a VIPRE Rescue, amely ingyenesen letölthető, segítségével pedig az egész számítógép néhány perc alatt megtisztítható.

A naponta frissülő VIPRE Rescue eltávolító eszköz a VIPRE Antivirus+Antispyware vírusirtó napi 30-60.000 új károkozóval, kémprogrammal és trójai szoftverrel bővülő adatbázisán alapszik, gyorskeresésével mindössze pár perc alatt, automatikusan eltávolítja a számítógépről a károkozókat. Segítségével jelenlegi vírusvédelmét, kémprogram eltávolítóját a programok eltávolítása nélkül is próbára teheti, vagy rendszeresen használhatja a hagyományos vírusirtók által nagy számban mellőzött kémprogramok és trójai szoftverek színvonalas esetenkénti felderítésében.

A VIPRE Rescue ingyenesen letölthető a www.sunbelt.hu honlapról. A VIPRE Rescue egy önkicsomagoló fájl, ami futtatás után gombnyomásra kitömöríthető. Ezt követően a program elindít egy rövid keresést, és eltávolítja a gyakori károkozókat a számítógépről. Kézzel futtatva a részletesebb, teljes keresés is elérhető.

Kapcsolódó honlap: http://sunbelt.hu/Ingyenes-VIPRE-Rescue

Kulcsszavak: Sunbelt vírus security

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55