Rangos szakmai elismeréssel díjazták az Ipsos online ügyfélkapcsolati igazgatóját

forrás Prim Online, 2012. április 4. 08:40

2012. március 29-én átadták a Ringier Mobile Influencer 2011 díjat Pintér Róbertnek, aki civilben az Ipsos online ügyfélkapcsolati igazgatója, emellett rendszeres szereplője és bloggere a Petőfi Rádió Netidők című műsorának.

A szakmai díjat a Smartmobil 2012 konferencián adták át, amellyel a hazai mobil piacon végzett edukációs tevékenységet ismerik el. A szakmai zsűri egyhangúlag választotta meg Pintér Róbertet a több mint 40 jelölt közül. A díjazott a Facebook-profilján ezt írta: „Köszönet az Ipsosnak, hogy kutathatom a témát és a Netidőknek, hogy rendszeres írásra sarkall a témában a blogján (netidok.postr.hu).” 
 
Pintér Róbert 2006 februárja óta rendszeres szereplője a Petőfi Rádió digitális világról szóló műsorának, a Netidőknek, továbbá indulása óta (2010. október) állandó szerzője a műsor blogjának, a Netidők Blogtársaságnak. Az általa megjelenített témakör az információs társadalom különböző trendjeit, fejleményeit, egyéb aspektusait öleli fel, e témakört immár másfél évtizede kutatja. A Netidők blogján heti rendszerességgel, péntekenként publikált bejegyzéseiben kiemelten foglalkozik a mobiltechnológia, és különösen az okostelefonok, és a táblagépek terjedésével és hatásaival.
 
Dr. Pintér Róbert 1975-ben született, szociológus-politológus végzettségű, PhD dolgozatát szociológiából írta 2005-ben. Civilben az Ipsos Interactive Services-nél dolgozik, mint magyarországi, orosz és cseh ügyfélkapcsolati igazgató és mellette félállásban a Budapesti Corvinus Egyetemen adjunktus az Infokommunikáció Tanszéken. Három gyermek édesapja.
 
A Ringier Mobile Influencer díj 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy mobil ipari szakembereket, befolyásos hazai mobilpiaci szereplőket díjazzon, ugyanakkor elismerje és támogassa az innovatív kezdeményezéseket. A „Ringier Mobile Influencer" díjat a kiadó a jövőben is évente tervezi meghirdetni.
 
Kulcsszavak: díj Ipsos/Gfk

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14