Új fotós lap: Kreatív Fotó Magazin októbertől

OTS - Cégvonal, 2004. október 10. 14:05
A Radex Communications Reklámügynökség októbertől új fotó- és életmódmagazint jelentet meg Kreatív Foto Magazin címmel.
A kéthavonta jelentkező magazin sajátosan ötvözi az életmód, és a fotózás technikájáról szóló műszaki kiadványok jellemzőit. E tartalmi és megjelenésbeli kettőségével a lap hiánypótló szerepet kíván betölteni a sajtópiacon. A szerkesztési elvek ennek megfelelően alakultak ki: a digitális és analóg képalkotásról, technikáról szóló cikkek mellett felsorakoznak a fotózás világát érintő lifestyle témák utazásról, kalandról, kultúráról, divatról és reklámról. Ebből adódóan a magazin megcélzott olvasóközönsége igen széles: minden régi-és újdonsült fényképezőgép-tulajdonosnak szól, akik az igényes, kreatív kiadványokat keresik és általánosságban érdeklődnek a fotózás világa és az ahhoz köthető rokontémák iránt. A lap célja, hogy újszerűségével olyan új olvasói szegmenset szólítson meg, akik a fotózáson túl a digitális világ, a képalkotás, a kreatív látásmód iránt érdeklődnek, és ezt eddig egy lapban nem találták meg.

A Kiadó - reklámszakmai hátteréből adódóan - kiemelt szerepet szán a lapban a divat- és reklámfotónak. A szakmai rovatok hazai reklámkampányok képes werkfilmjei mellett betekintést nyújtanak a reklámügynökségek kreatív munkafolyamatiba, bevezetve ezzel az olvasót a szakma kulisszatitkaiba. A rovatok a széles célközönség és a szakmai olvasók kifinomultabb ízlését hivatottak kielégíteni.

A Kreatív Fotó Magazin első száma október 21-én jelenik meg, 128 oldalon, 10 500 nyomott példányban.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bet365 – két évtizede a sportfogadás szolgálatában

Közel 20 éves a Bet365 brit bukméker oldal, amely a különféle sportfogadásokon felül kaszinós játékokat is kínál a fogadni vágyó felhasználók számára.

2020. január 23. 20:25

Banksy végre Budapesten!

Isztambul, Amszterdam, Antwerpen, Melbourne, Auckland, Toronto, Berlin, Bukarest, Kolozsvár és Párizs után végre Budapesten is láthatunk Banksy, a földkerekség legismertebb graffiti művészének világát bemutató kiállítást. Az ART OF BANKSY mintegy 70 művön keresztül mutatja be az “ismeretlen zseni” művészetét a Godot Kortárs Művészeti Intézet szervezésében, február 1-től a Tesla Loftban.

2020. január 20. 16:56

Nemzetközi díjat nyert a Sound biztonsági programja

Szerdán késő este kezdődött a legnagyobb nemzetközi fesztiválelismerés, a European Festival Awards díjátadó gálája a hollandiai Groningenben, ahol az Egészség és Biztonsági Fejlesztések kategóriában a Balaton Sound „Safety First” programja hozta el a fődíjat.

2020. január 16. 16:13

Ezek az újdonságok érkeznek jövőre az HBO GO-ra

Lassan lezárul 2019 és ezzel együtt az évtized is. Ahogy megszokhattuk, az HBO igyekszik minden évben a legjobb tartalmakat, legizgalmasabb sorozatokat elhozni az előfizetőknek. Az alábbi összeállítás bemutatja, hogy milyen új sorozatok, új évadok, európai saját gyártású címek illetve vásárolt tartalmak érkeznek az HBO online videótárába 2020-ban.

2019. december 24. 14:06

John Newman a SZINen

A hazai fesztiválfanok egyik legszeretettebb világsztárja, a kirobbanó erejű koncertjeiről ismert John Newman 2020 augusztus végén, az utolsó hazai nagyfesztiválon, a Szegedi Ifjúsági Napokon lép majd fel. A SZIN szervezői most a karácsonyfa alá tettek három hazai kedvencet is: jön majd Szegedre a Magna Cum Laude, a Bagossy Brothers Company és a 2020-ban 20. születésnapját ünneplő 30Y is. SZIN 2020: augusztus 26-29-ig.

2019. december 19. 10:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44
online sportfogadás