Új fotós lap: Kreatív Fotó Magazin októbertől

OTS - Cégvonal, 2004. október 10. 14:05
A Radex Communications Reklámügynökség októbertől új fotó- és életmódmagazint jelentet meg Kreatív Foto Magazin címmel.
A kéthavonta jelentkező magazin sajátosan ötvözi az életmód, és a fotózás technikájáról szóló műszaki kiadványok jellemzőit. E tartalmi és megjelenésbeli kettőségével a lap hiánypótló szerepet kíván betölteni a sajtópiacon. A szerkesztési elvek ennek megfelelően alakultak ki: a digitális és analóg képalkotásról, technikáról szóló cikkek mellett felsorakoznak a fotózás világát érintő lifestyle témák utazásról, kalandról, kultúráról, divatról és reklámról. Ebből adódóan a magazin megcélzott olvasóközönsége igen széles: minden régi-és újdonsült fényképezőgép-tulajdonosnak szól, akik az igényes, kreatív kiadványokat keresik és általánosságban érdeklődnek a fotózás világa és az ahhoz köthető rokontémák iránt. A lap célja, hogy újszerűségével olyan új olvasói szegmenset szólítson meg, akik a fotózáson túl a digitális világ, a képalkotás, a kreatív látásmód iránt érdeklődnek, és ezt eddig egy lapban nem találták meg.

A Kiadó - reklámszakmai hátteréből adódóan - kiemelt szerepet szán a lapban a divat- és reklámfotónak. A szakmai rovatok hazai reklámkampányok képes werkfilmjei mellett betekintést nyújtanak a reklámügynökségek kreatív munkafolyamatiba, bevezetve ezzel az olvasót a szakma kulisszatitkaiba. A rovatok a széles célközönség és a szakmai olvasók kifinomultabb ízlését hivatottak kielégíteni.

A Kreatív Fotó Magazin első száma október 21-én jelenik meg, 128 oldalon, 10 500 nyomott példányban.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. 

2020. augusztus 15. 10:12

Magyarországon forgatott Jeremy Wade

Folyami szörnyek felkutatása után a világhírű biológus, extrém horgász és műsorvezető, Jeremy Wade most a folyóvizek csúcsragadozóinak váratlan eltűnése után nyomoz. A világ hat legismertebb folyóját vizsgálja, így járt utána annak is, mi történhetett a Duna nagy uszonyos szörnyetegeivel, a vizával és a galócával.

2020. augusztus 12. 13:36

Úttörő technológiák, melyek megváltoztatják a világot

30 évvel ezelőtt még nagyon kevesen gondolták volna, hogy egy átlag polgár a mobiltelefonján rendelje házhoz a vacsoráját, online fizesse be a számláit, vagy interneten keresztül hódoljon szerencsejáték kedvtelésének, mint amire többek között a LightCasino is lehetőséget ad. Az internetnek és a digitális fénykornak köszönhetően szinte felfoghatatlan mennyi adattal dolgozunk a másodperc törtrésze alatt és a minket körülvevő kütyük mennyi feladatot látnak el helyettünk a nap minden órájában, folyamatosan. Az automatizáció, a digitalizáció és az IoT megjelenése hihetetlen mértékű fejlődést produkált az életünkben, de vajon melyek lesznek a következő lépcsőfokok a fejlődésben?

2020. augusztus 11. 07:38

Hivatalosan is megnyitotta a nyarat a Budai Szabadtéri Színház

Csütörtökön délelőtt sajtótájékoztatón jelentette be a Budai Szabadtéri Színház vezetősége, hogy idén nyáron egy hónappal később, júliusban indult el a nyári szezon, s egészen szeptember végéig tart majd.

2020. július 31. 16:36

Mennyire biztonságos az online kaszinó játék?

Ha még nem játszottál online kaszinóban, vagy teljesen ismeretlen terület számodra, akkor biztosan merülnek fel benned kérdések, mint például az, hogy mennyire érezheted biztonságban a pénzed, vagy mennyire fair módon fizetik ki egy-egy nagyobb nyereményedet az online kaszinó szolgáltatók? Ezek a kérdések talán a legrelevánsabb területeket feszegetik, melyeket igyekszünk kicsit mélyebben megvizsgálni a következő sorokban.

2020. július 23. 14:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58

Az EU rendkívüli forrásokat biztosít a SZTAKI vezetésű nemzetközi COVID-projektre

2020. augusztus 13. 12:16

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás