Az Algotech regionális Avaya Gold Business Partner lett

forrás Prim Online, 2008. március 11. 07:20

Az Algotech az Avaya első olyan üzleti partnere, amely kelet-közép-európai teljesítményéért regionális Avaya Gold Business Partner minősítést kapott.

Az Algotech az Avaya Gold Business Partner státuszt a 2008-as pénzügyi évre, a kelet-közép-európai régióra és a nagyvállalati szegmensre vonatkozóan kapta meg. A regionális Avaya Gold Business Partner minősítés az üzleti eredmények mellett a két cég – illetve előd vállalataik – közötti 15 éves sikeres együttműködésnek és az Algotech stabil fejlődésének az elismerése.

„Az Avaya számára mindig is ügyfeleinek elégedettsége volt a legfontosabb. Egyre több nemzetközi ügyfelünk egyre több országban követeli meg a legmagasabb szintű kiszolgálást; ez a megfigyelés az alapja az EMEA régiós disztribúciós stratégiánknak, amelybe az Algotech Gold Business Partner státusza tökéletesen illeszkedik. Az Algotechtől regionális Avaya Gold Business Partnerként is a kelet-közép-európai ügyfeleink kimagasló színvonalú kiszolgálását várjuk” – mondta Martin Lieb, a közép-európai és ausztriai Avaya ügyvezető igazgatója.

„Az Algotech az egyetlen olyan helyi vállalat Kelet-Közép-Európában, amely hét országon átnyúló megállapodásokat képes kötni. Tudjuk, hogy ebből a szempontból egyediek vagyunk, és értékeljük, hogy az Avaya is támogat minket, hogy minél jobban profitáljunk ebből a versenyelőnyből. Az Avaya megérti az Algotech törekvéseit, ami nem utolsósorban a 15 éves együttműködésünknek köszönhető” – tette hozzá Bortnyák Adorján, az Algotech cégvezetője.

Az Algotech auditálás előtti adatai alapján a cég 2007-ben is megőrizte a 16 %-os részesedését Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Románia, Szerbia és Montenegró összesített contact center piacán. 2007-ben az Algotech olyan ismert vállalatoknak szállított ügyfélszolgálati megoldásokat, mint a Volksbank, a Banca Intesa, a Generali és a Michael Page International. Az Algotech 2003-tól 2007-ig minden évben elnyerte a Best Avaya Business Partner kitüntetést Csehországban és Szlovákiában, valamint 2006-ban és 2007-ben az adriai régió Best Avaya Business Partner díját is megkapta.

Kulcsszavak: Avaya +céginfo Algotech

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Influence Media nyerte a Continental Magyarország kommunikációs tenderét

Többfordulós, meghívásos tenderen az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Continental Magyarország vállalati kommunikációs és PR feladatokra kiírt tenderét. A közös munka már áprilisban elindult, az együttműködés keretében az ügynökség a Continental országos vállalati kommunikációs osztályának, illetve a gumiabroncs üzletágának nyújt kommunikációs szolgáltatást.

2023. május 31. 21:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39