Norton Ghost 14.0: fejlett PC-mentés és -helyreállítás

forrás Prim Online, 2008. április 10. 14:33

A Symantec, a Norton márkájú védelmi szoftverek gyártója bejelentette a legfejlettebb PC-mentő és -helyreállító megoldása, a Norton Ghost 14.0 bevezetését. A Norton Ghost 14.0 a rajta tárolt összes adattal – az alkalmazásokkal, a beállításokkal, a könyvtárakkal és a fájlokkal – együtt elmenti, és szükség esetén helyreállítja a felhasználó teljes PC számítógéprendszerét.

A mentések egyedülálló távoli kezelését, a szakma élvonalába tartozó titkosítást és fejlett tömörítési módszereket használva biztosítja, hogy minden, amit a PC-rendszeren tárolnak, biztonságban legyen. A felhasználók még akkor is gyorsan pótolhatják az elveszett vagy megsérült fájlokat, és kiküszöbölhetik a rendszer-meghibásodás következményeit, ha a számítógépük nem tud elindulni.

Ennél is fontosabb, hogy a Norton Ghost 14.0 a Symantec ThreatCon riasztórendszere használatával felismeri a veszélyeket, növekményes mentést indít, és a támadás bekövetkezése előtt már megvédi a felhasználó rendszerét. Hatékony védelmét új elemként egészíti ki a távoli mentés. Teljesítménye megnőtt, távolról kezelhető, felügyelet nélküli helyreállításra képes (Lights Out Restore). A Norton Ghost 14.0-val teljes rendszert (lemezképet) vagy meghatározott fájlokat és könyvtárakat is lehet menteni. A növekményes mentés és a fejlett tömörítés kevesebb tárhelyet igényel. A titkosítás elősegíti, hogy minden biztonságban legyen. A Google Desktop integrálása révén még könnyebb a mentés, így a kereshető indexek segítségével az eddiginél gyorsabban állíthatók helyre az adatok.

A Norton Ghost 14.0 a legtöbb tároló eszközzel, így a külső vagy hálózati merevlemezekkel, valamint az egyszer vagy többször írható CD-kkel és DVD-kkel működik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01