Új program segíti az átállást a SUSE Linux Enterprise Server rendszerre

forrás Prim Online, 2008. december 4. 11:31

A Novell új előfizetési és támogatási programot hozott létre, amely a különböző Linux disztribúciókról történő áttérést segíti SUSE Linux Enterprise Serverre.

A SUSE Linux Enterprise Server Subscription with Expanded Support program egy hároméves SUSE Linux Enterprise Server-előfizetést tartalmaz, amely akár két évre műszaki támogatást biztosít az ügyfelek meglévő Linux telepítéseihez, egészen a SUSE Linux Enterprise rendszerre való átállás befejezéséig.

A Novell SUSE Linux Enterprise az IDC független piacelemző cég szerint a leggyorsabban terjedő Linux disztribúció, amely számos szoftverszállító, például a Microsoft és az SAP AG által elsődlegesen ajánlott és támogatott platform. Már több mint 2500 szoftveralkalmazás minősített a Novell SUSE Linux Enterprise Serveren, és havonta 140 újabb alkalmazás kerül minősítésre.

A nyitott vállalatok következő generációs platformja, a SUSE Linux Enterprise a munkaállomásoktól az adatközpontokig alkalmazható platform. Az üzletvitel szempontjából kulcsfontosságú számítógépes műveletek végrehajtását célozza, emellett pedig kiemelkedő mérnöki értéket képvisel és a legnagyobb mértékű együttműködést biztosítja. A Lighthouse Research független kutatócég felmérése szerint a Novell maga mögé utasított más Linux változatokat a telefonos támogatás, a vegyes platformok támogatása, valamint a nyílt és zárt forráskódú szoftverek támogatása terén.

A részletes eredményeket tartalmazó teljes jelentés


A Novell SUSE Linux Enterprise ajánlatairól bővebb információ

A Novell SUSE Linux Enterprise Server megoldásról bővebb információ

Kulcsszavak: Novell Linux szerverszoft

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Li-ion akkumulátorok Eaton 3-fázisú UPS-ekhez

A piacvezető energiamenedzsment megoldásokat nyújtó Eaton évről évre egyre nagyobb hangsúlyt fektet a lítium ion akkumulátoros megoldásokra. Az xStorage energiatároló rendszerek mellett, melyek akkumulátor egysége alapértelmezetten a lítium ion technológiára épül, már az Eaton szünetmentes tápegységek esetén is minden teljesítménytartományban elérhetővé vált ez az opció.

2020. június 4. 19:17

Így üzenjünk hadat, ha nagy a káosz és sok az adat!

Az adatok a legtöbb szervezetnél szétszórtan találhatók a különféle rendszerekben és alkalmazásokban. A cégeknek így már az is kihívást okoz, hogy átlássák, mi hol található. Annak meghatározása pedig még nagyobb nehézséget jelent, hogy az információk közül mi számít érzékeny adatnak, így mi az, ami komolyabb védelemre szorulna. A Micro Focus szakértői olyan professzionális eszközt javasolnak, amely a teljes infrastruktúrában képes feltérképezni, osztályozni és megvédeni az értékes információkat.

2020. június 4. 17:45

Könnyű préda a családi vállalkozás a kiberbűnözők számára?

Az utóbbi hónapokban kialakult helyzet a családi vállalkozások digitalizációját is felgyorsította, azonban a változások, új eszközök és a gyors ütemben lezajló fejlesztések mind-mind támadási felületet jelentenek a kiberbűnözők számára, akik ezt a globális turbulenciát kihasználva még célzottabb és kifinomultabb módon támadnak. A multicégek kihívásairól, a home office veszélyeiről sok szó esett, mi a helyzet azonban a kisebb, családi vállalkozások kiberbiztonságával? A Deloitte üzleti podcast sorozatának legutóbbi epizódjában erről a témáról hallhatunk bővebben.

2020. június 4. 09:36

Égető problémára ad megoldást a Kulcs-Soft új szolgáltatása

A KKV-k aktuális kihívásait szem előtt tartva, Magyarországon egyedülálló, egyben hiánypótló szolgáltatást indít a Kulcs-Soft. A szoftverfejlesztő cég vállalása, hogy a vállalkozások számára biztosít mindent, ami informatika: rendszergazdai szolgáltatást, informatikai biztonságot és számítástechnikai eszközöket és ügyviteli szoftvereket egy kézből. Nagyvállalati szintű szolgáltatások elérhetőek lesznek a kisvállalkozások számára.

2020. június 3. 19:13

Megnövelt termelékenység és adatvédelem az új Philips monitorral

Az MMD, vezető kijelző szakértő és a Philips monitors márka licencpartnere, bejelenti az új, 24 hüvelykes (23,8” / 60,5 cm) Philips 242B1V LCD képernyőt. A professzionális felhasználók termelékenyésének javítását, valamint a bizalmas adatok és tartalmak védelmét megcélzó új modell Full HD (1920 x 1080) felbontással és SmartImage technológiával rednelkezik a képek és videók lehető legélénkebb megjelenítése érdekében.

2020. június 2. 18:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás