Sybase-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Sybase-hu

Sybase: 217 millió forint értékű támogatás a felsőoktatásnak

A Sybase Products Hungary Kft., a Sybase termékek magyarországi disztribútora 217 millió forint értékű szoftverlicencet - adattárház, adatbázis, fejlesztő- és tervezőeszköz licenceket - adott át a Dunaújvárosi Főiskola Informatikai Intézetének, valamint a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolának, hogy ezzel elősegítse a széles körben elterjedt technológiák megismerését és használatát az oktatásban.

2008. június 24. 12:00

Fürtre fűzhetőek a Sybase nagyvállalati adatbázisszerverei

A Sybase ASE új kiadása számos szabadalmaztatott újítást tartalmaz, amelyek biztosítják az ügyfeleknek, hogy alacsonyabb költségek mellett el tudják osztani a kritikus rendszereiket ért terhelést, és megnöveljék a rendelkezésre állást.

2008. március 31. 19:01

Sybase: SAUC konferencia Magyarországon

Az adatmenedzsment és -mobilizáció terén piacvezető amerikai Sybase szoftvervállalat idén Magyarországon rendezi meg az IT-oktatási szféra rangos nemzetközi eseményét, a Sybase Academic User Conference-t.

2007. november 22. 10:53

Sybase: budapesti roadshow a Deák Palotában

Magyarország mint kiemelt piac, lesz az első állomása a Sybase őszi európai roadshow jellegű rendezvényének. A workshop november 6-án kedden, Budapesten, a Deák Palota (V. Deák Ferenc utca 15.) különtermében kerül sorra, ahol a Sybase kiemelt üzleti partnereivel, valamint a média képviselőivel találkozik.

Kulcsszavak: Sybase Sybase-hu +céginfo
2007. október 14. 09:21

Októberben egy éves az új magyarországi Sybase képviselet

A Sybase Products Hungary, a Sybase hivatalos magyarországi disztribútora és oktatópartnere egy éve alakult meg.

Kulcsszavak: +céginfo Sybase-hu
2005. október 14. 10:32

Sybase: mobil és vezeték nélküli technológiai bemutató Bécsben

Osztrák és magyar felhasználók, illetve szakújságírók részére november 29-én, Bécsben tartott szakmai bemutatót a Sybase mobil és vezeték nélküli szoftver technológiák üzletágának amerikai termékmenedzsere.

Kulcsszavak: Sybase-hu Sybase
2004. november 30. 15:56

Az Axis befejezi a Sybase szoftver forgalmazását

A magyar Axis Számítástechnikai Kft. befejezi az Sybase szoftver forgalmazási tevékenységét, mivel az amerikai szoftvergyártó cég regionális irányítás alatt levő, önálló céget hozott létre Magyarországon.

2004. november 2. 11:10

Regionális irányítású Sybase cég Magyarországon

A Sybase létrehozta közvetlen, regionális irányítás alatt álló irodáját, a SYBASE Products Hungary Kft-t, melynek ügyvezető igazgatója Dinnyés Ferenc lett.

2004. október 25. 10:20

Vállalatirányítás távolból

Ma már egy kis vagy középvállalati menedzser számára sem utópia, hogy akkor is teljesen átláthatja cége üzleti tevékenységét, amikor távol van irodájától.

2004. április 21. 12:09

DSS-Sun-SYBASE: bankinformatikai konferencia

Április 2-án a Hotel Kempinskiben a DSS Consulting, a Sun Microsystems Magyarország és a Sybase Magyarország "Bázel II a gyakorlatban" címmel, mintegy 50 olyan pénzintézeti projektvezető, kockázatkezelési és informatikai szakember részvételével tartott konferenciát.

2004. április 2. 22:45

Sybase-MKGI keretszerződés adatbázis-kezelő eszközökre

A Sybase Magyarország Kft. keretmegállapodást kötött a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatóságával (MKGI), amely alapján a szoftverfejlesztéssel foglalkozó cégnek az év végéig lehetőségük nyílik adatbázis-kezelő eszközök és ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szállítására.

2002. június 10. 07:39

Sybase Financial Fusion termékcsalád

A SYBASE Magyarország Kft. a napokban megtartott rendezvényén a nagyközönségnek is bemutatta legújabb termékét, a Financial Fusion szoftver-termékcsaládot.

2002. május 8. 20:43

Regionális elosztó központtá válhat a Sybase Magyarország

A szoftverfejlesztéssel foglalkozó Sybase Magyarországon és a régióban egyaránt erősíteni kívánja pozícióit, főleg a vállalati portálok piacán és a mobileszközök alkalmazásai területén - közölte Martin Timmann, a kaliforniai székhelyű társaság regionális igazgatója.

Kulcsszavak: +céginfo Sybase-hu
2002. február 23. 12:39

Axis - jövőre 15-20 százalékos növekedés

A tizenkét éve alapított Axis Számítástechnikai Kft. az idén több mint 1 milliárd forint árbevételre tesz szert, amit a tervek szerint jövőre 15-20 százalékkal növel - közölte Dénes László, a társaság ügyvezető igazgatója.

2001. december 27. 11:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

Az SAP ökosztisztémában és a régióban is kiemelt szerepet betöltő budapesti fejlesztőközpont új üzletágat indít, melyhez első fázisban 20 magasan képzett informatikai szakembert keres. Ezzel a céges utazások szervezésére és költségelszámolásokra szakosodott SAP Concur is felkerül a szervezet termékpalettájára.

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás