Sybase-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Sybase-hu

Sybase: 217 millió forint értékű támogatás a felsőoktatásnak

A Sybase Products Hungary Kft., a Sybase termékek magyarországi disztribútora 217 millió forint értékű szoftverlicencet - adattárház, adatbázis, fejlesztő- és tervezőeszköz licenceket - adott át a Dunaújvárosi Főiskola Informatikai Intézetének, valamint a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolának, hogy ezzel elősegítse a széles körben elterjedt technológiák megismerését és használatát az oktatásban.

2008. június 24. 12:00

Fürtre fűzhetőek a Sybase nagyvállalati adatbázisszerverei

A Sybase ASE új kiadása számos szabadalmaztatott újítást tartalmaz, amelyek biztosítják az ügyfeleknek, hogy alacsonyabb költségek mellett el tudják osztani a kritikus rendszereiket ért terhelést, és megnöveljék a rendelkezésre állást.

2008. március 31. 19:01

Sybase: SAUC konferencia Magyarországon

Az adatmenedzsment és -mobilizáció terén piacvezető amerikai Sybase szoftvervállalat idén Magyarországon rendezi meg az IT-oktatási szféra rangos nemzetközi eseményét, a Sybase Academic User Conference-t.

2007. november 22. 10:53

Sybase: budapesti roadshow a Deák Palotában

Magyarország mint kiemelt piac, lesz az első állomása a Sybase őszi európai roadshow jellegű rendezvényének. A workshop november 6-án kedden, Budapesten, a Deák Palota (V. Deák Ferenc utca 15.) különtermében kerül sorra, ahol a Sybase kiemelt üzleti partnereivel, valamint a média képviselőivel találkozik.

Kulcsszavak: Sybase Sybase-hu +céginfo
2007. október 14. 09:21

Októberben egy éves az új magyarországi Sybase képviselet

A Sybase Products Hungary, a Sybase hivatalos magyarországi disztribútora és oktatópartnere egy éve alakult meg.

Kulcsszavak: +céginfo Sybase-hu
2005. október 14. 10:32

Sybase: mobil és vezeték nélküli technológiai bemutató Bécsben

Osztrák és magyar felhasználók, illetve szakújságírók részére november 29-én, Bécsben tartott szakmai bemutatót a Sybase mobil és vezeték nélküli szoftver technológiák üzletágának amerikai termékmenedzsere.

Kulcsszavak: Sybase-hu Sybase
2004. november 30. 15:56

Az Axis befejezi a Sybase szoftver forgalmazását

A magyar Axis Számítástechnikai Kft. befejezi az Sybase szoftver forgalmazási tevékenységét, mivel az amerikai szoftvergyártó cég regionális irányítás alatt levő, önálló céget hozott létre Magyarországon.

2004. november 2. 11:10

Regionális irányítású Sybase cég Magyarországon

A Sybase létrehozta közvetlen, regionális irányítás alatt álló irodáját, a SYBASE Products Hungary Kft-t, melynek ügyvezető igazgatója Dinnyés Ferenc lett.

2004. október 25. 10:20

Vállalatirányítás távolból

Ma már egy kis vagy középvállalati menedzser számára sem utópia, hogy akkor is teljesen átláthatja cége üzleti tevékenységét, amikor távol van irodájától.

2004. április 21. 12:09

DSS-Sun-SYBASE: bankinformatikai konferencia

Április 2-án a Hotel Kempinskiben a DSS Consulting, a Sun Microsystems Magyarország és a Sybase Magyarország "Bázel II a gyakorlatban" címmel, mintegy 50 olyan pénzintézeti projektvezető, kockázatkezelési és informatikai szakember részvételével tartott konferenciát.

2004. április 2. 22:45

Sybase-MKGI keretszerződés adatbázis-kezelő eszközökre

A Sybase Magyarország Kft. keretmegállapodást kötött a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatóságával (MKGI), amely alapján a szoftverfejlesztéssel foglalkozó cégnek az év végéig lehetőségük nyílik adatbázis-kezelő eszközök és ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szállítására.

2002. június 10. 07:39

Sybase Financial Fusion termékcsalád

A SYBASE Magyarország Kft. a napokban megtartott rendezvényén a nagyközönségnek is bemutatta legújabb termékét, a Financial Fusion szoftver-termékcsaládot.

2002. május 8. 20:43

Regionális elosztó központtá válhat a Sybase Magyarország

A szoftverfejlesztéssel foglalkozó Sybase Magyarországon és a régióban egyaránt erősíteni kívánja pozícióit, főleg a vállalati portálok piacán és a mobileszközök alkalmazásai területén - közölte Martin Timmann, a kaliforniai székhelyű társaság regionális igazgatója.

Kulcsszavak: +céginfo Sybase-hu
2002. február 23. 12:39

Axis - jövőre 15-20 százalékos növekedés

A tizenkét éve alapított Axis Számítástechnikai Kft. az idén több mint 1 milliárd forint árbevételre tesz szert, amit a tervek szerint jövőre 15-20 százalékkal növel - közölte Dénes László, a társaság ügyvezető igazgatója.

2001. december 27. 11:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás