Matáv: az Avaya termékportfóliójával is fejleszti megoldáskínálatát

Kovács Attila, 2003. november 20. 19:21
Sajtótájékoztató keretében kötött ma együttműködési megállapodást a Matáv és az amerikai Avaya magyarországi leányvállalata.
Az erről szóló dokumentumot Tankó Zoltán, a Matáv vezérigazgatóhelyettese és Roholy Gábor, az Avaya ügyvezető igazgató látta el kézjegyével. A Matáv az Avaya kiemelt üzleti partnerévé válik, több különböző Avaya szolgáltatás- és megoldáscsomagot (contact centerek, egységes kommunikáció, IP telefónia) ajánlhat partnereinek, ügyfeleinek rendszerintegráció céljaira, illetve az üzleti hatékonyságot növelő Avaya termékek, megoldások megjelenhetnek a Matáv által kínált következő megoldásokban: távoli elérés, ügyfélszolgálat, kereskedelmi láncoknak szóló megoldások (DECTrendszerek, IP telefónia, IVR, telefonos szolgáltatások hangvezérlése, vállalati adatbázis-hozzáférés), szállodai megoldások. A két cég között ez az első hivatalos szerződéskötés, noha a Matáv Avaya típusú call centert használ.

A mai megállapodás gyors egymásutánban a Matáv harmadik hasonló célú, rendszerintegrációs partneri szerződéskötése. Iismeretes, hogy a közelmúltban a HP-vel és a D-Link céggel kötött hasonló célú megállapodást.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi publikálta a legújabb ESG jelentését

A Xiaomi a napokban közzétette a hatodik ESG (környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítás) jelentését. A több mint 80 oldalas dokumentum, amelyet kínai és angol nyelven adtak ki azt az előrehaladást mutatja be, amelyet a Xiaomi és leányvállalatai megtettek az ESG stratégia megvalósítása terén 2023-ban. 

2024. május 3. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55