Új Fujitsu PRIMERGY rendszerek: költséghatékony megoldás kkv-k számára

forrás: Prím Online, 2015. december 7. 13:20

A Fujitsu adatközpont-megoldásai a nagyméretű adatközpontok, fiókirodák és a kis- és középvállalatok millióinak igényeire reagálnak. A szabványos szerverekből álló FUJITSU PRIMERGY termékcsalád tagjai jól működnek a KKV-k IT architektúrájának részeként – az adatközpontban éppúgy, mint egy nagy forgalmú orvosi rendelő háttérirodájában, vagy akár egy kiállítóteremben. Az új DDR4 memóriatechnológia még nagyobb számítási teljesítményt nyújt alacsonyabb energiafogyasztás mellett.

PRIMERGY TX1320 M2: optimális, rendkívül kompakt és halk szerver

Az üzletekben és a kiállítótermekben a kompakt és halk FUJITSU PRIMERGY TX1320 M2 szerver a pult alatt diszkréten meghúzódva, magas rendelkezésre állási szinten biztosít skálázható teljesítményt, ami távolról, akár a cégközpontból is felügyelhető. A rendkívüli kompakt szerver kiváló választás a jogszabályok által szigorúan szabályozott környezetekben, pl. orvosi rendelőkben, ügyvédi irodákban vagy pénzügyi szolgáltatóknál. Kis méretét meghazudtolva a PRIMERGY TX1320 M2 az Intel Xeon E3 processzorcsalád teljesítményét nyújtja, és akár hat menet közben cserélhető lemezzel vagy opcionális mentési eszközzel (RDX drive) is kiegészíthető.

 PRIMERGY TX1330 M2: maximális bővíthetőség és tökéletes ár-teljesítmény arány

A FUJITSU PRIMERGY TX1330 M2 egy igen jól bővíthető, már közepes szintű szerver KKV-k vagy fiókirodák számára. Intel Xeon E3 processzorokkal dolgozik, bővítése a menet közben cserélhető lemezeknek köszönhetően rendkívül egyszerű. Magas szintű rendelkezésre állásáról és stresszmentes üzemeltetéséről többféle RAID-vezérlő és opcionális redundáns tápegységek gondoskodnak. A régebbi PCI adapter kártyák támogatása folytán a PRIMERGY TX1330 M2 optimális rendszer speciális megoldásokhoz, pl. telefonos és biztonsági rendszerekhez. A 24db lemezig és 64GB RAM-ig bővíthető szerver kiválóan teljesíthet kisebb virtualizációs projektekben is, ahol szintén fontos a redundáns tápellátás és ventillátorok megléte.

PRIMERGY RX1330 M2: gazdag funkcionalitás – pl. a legújabb DDR4 memória – egy rack-egységben

A FUJITSU PRIMERGY RX1330 M2 kis költségvetésből is konkrét igényekre szabottan, rugalmasan méretezhető egyfoglalatos rackszerver. Javasolt használati területei a fájlkiszolgálás, az infrastruktúra és kommunikációs alkalmazások támogatása. 1U méretű rackszerver 64 GB RAM max. memóriával, 1-3 PCIe bővítőhellyel és max. tíz merevlemez-meghajtóval, amelyből egyedi konfigurációk alakíthatók ki sokféle opcionális jellemzővel, pl. üzem közben cserélhető tápegységekkel, redundáns ventillátorokkal és RAID-vezérlőkkel. A kimagasló energiahatékonyságú, és a Cool-safe Advanced Thermal Design hőgazdálkodási technológiának köszönhetően magas környezeti hőmérsékletű terekben is működőképes PRIMERGY RX1330 M2 ellen a pénzügyi kontrollereknek sem lesz kifogásuk – különösen, ha meglátják, mennyi üzemeltetési költség takarítható meg ezzel a technológiával.

Az új rendszerek 2015. december 21-től rendelhetők illetve vásárolhatók meg.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Oracle - Minden egyes felhőben elköltött dollár után akár 33 cent visszatérítés

Az Oracle bejelentette az Oracle Support Rewards programot, amelynek keretében az Oracle felhős infrastruktúra szolgáltatását – Oracle Cloud Infrastructure (OCI)  – választó ügyfelek jelentősen mérsékelhetik vagy akár nullára csökkenthetik helyben használt Oracle technológiai licenceik support költségét. 

2021. június 24. 16:21

100%-ban megújuló energiával működik a Vodafone európai hálózata

A Vodafone bejelentette, hogy teljesítette vállalását, miszerint európai működésének energiaellátását mostantól 100%-ban megújuló energiaforrásokból fedezi – beleértve a mobil, illetve vezetékes hálózatok, az adatközpontok, a kiskereskedelmi egységek, valamint az irodák energiaigényét. A vállalást az európai leányvállalatok közül a Vodafone Magyarország teljesítette először, jóval a cégcsoport többi leányvállalata előtt: a magyar leányvállalat ügyfelei már 2020 októbere óta környezettudatos, megújuló energián alapuló szolgáltatásokat élvezhetnek. 

2021. június 24. 11:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40