Új Fujitsu PRIMERGY rendszerek: költséghatékony megoldás kkv-k számára

forrás: Prím Online, 2015. december 7. 13:20

A Fujitsu adatközpont-megoldásai a nagyméretű adatközpontok, fiókirodák és a kis- és középvállalatok millióinak igényeire reagálnak. A szabványos szerverekből álló FUJITSU PRIMERGY termékcsalád tagjai jól működnek a KKV-k IT architektúrájának részeként – az adatközpontban éppúgy, mint egy nagy forgalmú orvosi rendelő háttérirodájában, vagy akár egy kiállítóteremben. Az új DDR4 memóriatechnológia még nagyobb számítási teljesítményt nyújt alacsonyabb energiafogyasztás mellett.

PRIMERGY TX1320 M2: optimális, rendkívül kompakt és halk szerver

Az üzletekben és a kiállítótermekben a kompakt és halk FUJITSU PRIMERGY TX1320 M2 szerver a pult alatt diszkréten meghúzódva, magas rendelkezésre állási szinten biztosít skálázható teljesítményt, ami távolról, akár a cégközpontból is felügyelhető. A rendkívüli kompakt szerver kiváló választás a jogszabályok által szigorúan szabályozott környezetekben, pl. orvosi rendelőkben, ügyvédi irodákban vagy pénzügyi szolgáltatóknál. Kis méretét meghazudtolva a PRIMERGY TX1320 M2 az Intel Xeon E3 processzorcsalád teljesítményét nyújtja, és akár hat menet közben cserélhető lemezzel vagy opcionális mentési eszközzel (RDX drive) is kiegészíthető.

 PRIMERGY TX1330 M2: maximális bővíthetőség és tökéletes ár-teljesítmény arány

A FUJITSU PRIMERGY TX1330 M2 egy igen jól bővíthető, már közepes szintű szerver KKV-k vagy fiókirodák számára. Intel Xeon E3 processzorokkal dolgozik, bővítése a menet közben cserélhető lemezeknek köszönhetően rendkívül egyszerű. Magas szintű rendelkezésre állásáról és stresszmentes üzemeltetéséről többféle RAID-vezérlő és opcionális redundáns tápegységek gondoskodnak. A régebbi PCI adapter kártyák támogatása folytán a PRIMERGY TX1330 M2 optimális rendszer speciális megoldásokhoz, pl. telefonos és biztonsági rendszerekhez. A 24db lemezig és 64GB RAM-ig bővíthető szerver kiválóan teljesíthet kisebb virtualizációs projektekben is, ahol szintén fontos a redundáns tápellátás és ventillátorok megléte.

PRIMERGY RX1330 M2: gazdag funkcionalitás – pl. a legújabb DDR4 memória – egy rack-egységben

A FUJITSU PRIMERGY RX1330 M2 kis költségvetésből is konkrét igényekre szabottan, rugalmasan méretezhető egyfoglalatos rackszerver. Javasolt használati területei a fájlkiszolgálás, az infrastruktúra és kommunikációs alkalmazások támogatása. 1U méretű rackszerver 64 GB RAM max. memóriával, 1-3 PCIe bővítőhellyel és max. tíz merevlemez-meghajtóval, amelyből egyedi konfigurációk alakíthatók ki sokféle opcionális jellemzővel, pl. üzem közben cserélhető tápegységekkel, redundáns ventillátorokkal és RAID-vezérlőkkel. A kimagasló energiahatékonyságú, és a Cool-safe Advanced Thermal Design hőgazdálkodási technológiának köszönhetően magas környezeti hőmérsékletű terekben is működőképes PRIMERGY RX1330 M2 ellen a pénzügyi kontrollereknek sem lesz kifogásuk – különösen, ha meglátják, mennyi üzemeltetési költség takarítható meg ezzel a technológiával.

Az új rendszerek 2015. december 21-től rendelhetők illetve vásárolhatók meg.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A viszonteladók életét segíti a Circle platform

A biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú otthoni és üzleti megoldások szállítója, a Zyxel Networks bemutatta a Circle-t, a partnerek számára fejlesztett új licenc és előfizetés-kezelő platformját, amely egy helyen vonja össze az eszközök kezelését, a számlavezetést és az e-kereskedelmet, zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtva.

2021. május 5. 19:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35