Világ- és év vége a Sixtnél

Akár a világnak, akár csak az évnek lesz vége: béreljünk autót!

forrás: Prím Online, 2012. december 20. 10:12

Úgy tűnik, hogy a világ egyik vezető autókölcsönzőjének számító Sixt magyarországi képviselete is készül a világvégére, csak éppen kicsit másként: azt mondják, hogy ha már egyszer vége lesz a Földnek és útra kell kelni, érdemesebb autóval…

No, de a tréfát félretéve: azért mégiscsak nagy esély van arra, hogy a közeli napokban mégsem a világ, csupán ez az év ér véget, így azután a Sixt elsősorban arra készül, hogy akárhányan is akarják kihasználni ezt a néhány ünnep- és szabadnapot egy autós kirándulásra, ők állni fogják a sarat, elegendően nagy kínálattal, no meg év végi akciókkal várják mindazokat, akik akár egy kis sítúra kedvéért bérelnének kocsit, akár azért, mert ilyenkor fér bele a naptárba a rokonok meglátogatása.

Mindenesetre, ha valaki autóbérlettel akarja meglepni a párját karácsonyra, még időben vagyunk ahhoz, hogy odatehesse a slusszkulcsot a fa alá: a Sixt folyamatosan nyitva tart, és hihetetlenül kedvező árakkal várja azokat, akik világvége helyett inkább egy kis autókázásra vágynak. Az év végi akciókról részletes tájékoztatást lehet kérni a sixt@sixt.hu e-mail címen, illetve a +36-1-451-4427-es ügyfélszolgálati telefonszámon, azoknak pedig akik ezt a lehetőséget most kihagyják, a Sixt a jövő évre kíván sok boldogságot, minél több üzleti utat és kikapcsolódást, az utóbbiakhoz pedig már előre is felajánlja szolgálatait – hacsak nem következik be mégis a világvége…

 

 

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezek a legnépszerűbb autómárkák

A Picodi.com kutatócsoportja megvizsgálta mely autómárkák iránt érdeklődnek a legjobban az internet-felhasználók Európában.

2021. május 16. 16:11

Állja a sarat a hazai cégautópiac

A koronavírus-járvány hatására a magyar cégvezetők harmada várakozó álláspontra helyezkedett a céges flotta bővítését illetően és elhalasztotta az autóvásárlást, 12 százalékuk viszont a felgyorsult beszerzést választotta stratégiájául, hiszen a vírushelyzet miatt a munkavállaóik körében is körülbelül ugyanekkora arányban növekedett az igény a céges autóhasználatra. A bővítést tervezők szinte kizárólag (79%) új autók beszerzésén gondolkodnak, közel 40 százalékuk prémium kategóriás autó vásárlását tervezi – derül ki a Wallis Motor és a Share Now közös kutatásából. 

2021. május 7. 17:24

Limitált szériás változatokkal emlékezik meg Forma 1-es győzelmeiről a Maserati

Dicső versenymúltját ünnepelve, új limitált szériás modelleket mutatott be a Maserati. A Ghibli F Tributo, és Levante F Tributo változatokkal az olasz gyártó Juan Manuel Fangio, argentin világbajnok Forma 1-es pilótával elért közös sikereinek állít emléket. 

2021. április 28. 13:40

Az Év Beszállítója lett a Bridgestone Tatabánya 2021-ben

Autógyártók és autógyárak véleménye, ajánlásai alapján tartotta kiemelkedőnek a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. teljesítményét a neves szakmai újságírókból álló zsűri. A sikerhez a BIRD X érintés nélküli technológia bevezetésétől kezdve az első nagy autóipari beszállításon keresztül a digitális gyártástechnológiáig több lépés vezetett. A folyamatos fejlesztések 2021-ben sem állnak le; részben a Versenyképesség Növelő Támogatási Program keretében újabb K1-Single típusú gumiabroncs-felépítő gépsor is munkába áll a gyárban.

2021. április 26. 14:59

Új kezdeményezés a hazai gumiszervizek fejlesztéséért

Gumiszervizeket segítő program indult márciusban Magyarországon! A kezdeményezésben részt vevő partnerek csatlakozhatnak például a Bridgestone csoport termékeiről szóló ingyenes tréningekhez, de ezen kívül hozzáférést kaphatnak számos arculatsegítő reklámanyaghoz, exkluzív promócióhoz és számos izgalmas aktivitáshoz is. A program különlegessége, hogy a hazai szervizek ráadásként az abroncsvásárlásaikkal pontokat gyűjthetnek, melyeket különböző pénzbeli vagy értékes tárgyi ajándékokra válthatnak be a szezonok végén.

2021. április 23. 14:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15