Carnation: Európai Minőség a Multimédiában

forrás Prim Online, 2008. március 4. 18:38

A Carnation immáron második alkalommal ért el helyezést a European Seal of Excellence in Multimedia díjon – a zsűri arany fokozattal díjazta a cég teljesítményét. A díjat a hannoveri CeBIT kezdőnapján, 2008. március 4-én adták át Tóth Krisztiánnak, a Carnation vezérigazgatójának.

A European Seal of Excellence in Multimedia díj legmagasabb, Platina fokozatát - 2005-ben elsőként és máig egyetlen magyar digitális ügynökségként - a Carnation szerezte meg. Idén sikerült a duplázás: a Carnation teljesítményét most a kitüntetés Arany fokozatával díjazta a zsűri. A 12 aranyfokozatú díjazott közül a Carnation az egyetlen magyar vállalat, rajta kívül még indiai, svájci, német, cseh, norvég, belga és osztrák cégek szerezték meg az elsőséget.

A díjat 2008-ban is Hannoverben, a világ legnagyobb nemzetközi informatikai és telekommunikációs vásárán, a CeBIT keretében osztották ki.

A Európai Minőség a Multimédiában díjat 2003-ban alapította az Európai Multimédia Fórum (EMF) és az Európai Multimédia Szövetségek Egyesülete (EMMAC). A kitüntetést három kategóriában (ezüst, arany és platina) évente ítéli oda a szövetségek tagjaiból álló zsűri az ICT és digitális média szektorban tevékenykedő vállalatoknak. Azokat a saját területükön legsikeresebb vállalatokat tüntetik ki, akik folyamatosan kiváló eredményeket tudnak felmutatni iparágukban, európai minőségű termékekkel és szolgáltatási portfólióval rendelkeznek.

Kulcsszavak: díj Carnation CeBIT

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A boldog gyerekekből lesznek sikeres felnőttek

Több mint 600 támogatott, 105 diploma, 606 nyelvvizsga, 246 informatikai bizonyítvány. Csak néhány eredmény, amit a 19 éve működő Csányi Alapítvány és az általa mentorált fiatalok elértek. Az alapítvány valódi sikere a számok mögött, a személyes történetekben rejlik – hangzott el Zánkán az Alapítvány által szervezett idei Életút Fesztiválon április 20-án. A kiemelkedő informatikai és idegen nyelvi képzések mellett a végzett fiatalok a megszerzett kapcsolati tőkét, a közösség erejét tartják a legfontosabbnak. Nemcsak a Csányi Alapítvány nagykorú már, hanem egyre több mentoráltból vált olyan fiatal felnőtt, akik büszkén támaszkodhatnak az alapítvány segítségével megszerzett tudás mellett egymásra, „Csányisokra” is.

2024. április 23. 11:35

Állásbörzét és karrierfelkészítést tart szerdától a Corvinus

Több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni a Corvinus Egyetem idei karrierexpóján április 24-én és 25-én. Az eseményen részt vevők sok tippet gyűjthetnek karrierjük beindításához, kiteljesítéséhez is. Ebben nemcsak több tucat, corvinusos diplomával színes és sikeres életutakat bejáró szakember segít személyesen, de megtanulható a ChatGPT és a LinkedIn munkakeresői célokra optimalizált, profi használata is. 

2024. április 23. 09:57

A szombati kiszállítás bevezetése után aznapi csomagautomatás kiszállítással erősít az eMAG

Jelentős logisztikai fejlesztésekkel segíti az eMAG a Budapesten és Pest vármegyében élő ügyfelek kiszolgálását: az online áruház a hétköznap délig leadott megrendeléseket várhatóan még aznap több mint háromszáz, a térségben működő easyboxba szállítja ki. Az új szolgáltatás a platformon aznapi kiszállításra jelölt termékekre vonatkozik.

2024. április 22. 16:07

Új területen erősít az OTP Mobil

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 14:31

A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja

A hollandiai TSS4U innovatív, szigetüzemű napenergia-rendszereket szállít világszerte kritikus alkalmazásokhoz, így segítve a vállalatokat abban, hogy a dízelgenerátorokat fenntartható energiával váltsák ki. Távközlési tornyok, olaj- és gázipari létesítmények, valamint víztisztító telepek energiaellátása támaszkodik a TSS4U napelemes rendszereire, amelyek a legmagasabb követelményeket támasztó környezetben is megbízható energiatermelést biztosítanak.

2024. április 22. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50