Hárommillió felhasználó nem tévedhet (el)

Active Vision-megoldás az OTP Bank számára

forrás Prim Online, 2009. július 31. 06:22

Az OTP Bank és az Active Vision tízéves együttműködésének legújabb eredménye egy formabontóan felhasználóbarát pénzügyi site.

Az OTP Bank weboldala havi hárommillió látogatót szolgál ki, ennélfogva üzleti, stratégiai és értékesítési szempontból egyaránt kulcsfontosságú, hogy a site könnyen és kényelmesen navigálható legyen.

Az OTP Bank weboldalának legfontosabb újdonságai: 

  • új design: a letisztult, elegáns oldalkép szellős és jól átlátható, s egyúttal jól ötvözi az OTP Bank szigorúan kötött vizuális megjelenését a legfrissebb internetes trendekkel
  • módosított struktúra: kétdimenziós menürendszer segíti a felhasználók tájékozódását, vertikálisan tematikus, horizontálisan pedig célcsoport szerinti felosztásban
  • intelligens oldaltérkép: a megújult oldaltérkép segítségével az OTP Bank jelentős mennyiségű internetes tartalma jól átlátható, fontosság szerint súlyozott és kereshető formában jelenik meg
  • többdimenziós kereső: a kulcsszavas kereső már a keresett kifejezés beírásakor listázza a találatokat; az oldaltérkép kereső pedig másodpercek alatt kidobja a keresett tartalmi egységet; gyorskereső azonnali elérést biztosít a haladó felhasználók számára; gyakran keresett kifejezések alkalmazás listázza az elmúlt időszak gyakori kifejezéseit.
  • mobiltelefonra optimalizált oldalak: a site mobil.otpbank.hu címen elérhető mutációja az otpdirekt szolgáltatás elérését teszi lehetővé, emellett rövid híreket, devizaárfolyamokat, ATM és térképes fiókkeresőt tartalmaz
  • vakok és gyengénlátók számára készült oldalak: az OTP Bank, mint társadalmilag felelős vállalat kiemelt figyelmet fordított a site kihívással élő látogatóira, akik a vakbarat.otpbank.hu címen vagy a hagyományos weblap jobb felső sarkában megjelenő „vakbarát” ikonra kattintva ismerhetik meg a bank aktuális híreit, akcióit, legfontosabb lakossági termékeit.
Kulcsszavak: bank

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 m2 alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar-Vármegyei székhely térségében. A kitűnő lokációjú beruházásra a debreceni repülőtér és az épülő BMW gyár közelében kerül sor. 

2024. április 24. 14:46

Jön a MI Expo! Kiderül, hogyan formálja át az iparágakat az AI

Vajon lesz értéke az emberi munkának az AI-korszakban? Milyen munkaerőt tud kiváltani az AI már 2024-ben? Hogyan változtatja meg a munkaköröket a technológiai forradalom? Ilyen és efféle kérdéseket fognak körbejárni a MI Expo előadói június 11-én a Lurdy Házban. A rendezvény célja, hogy betekintést engedjen a kkv-k számára az iparágukat érintő legfontosabb változásokba.

2024. április 24. 13:11

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya és Somogy vármegye diákjai a Delta Systems Kft. közreműködésével mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a csaknem húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, mellyel a négy vármegye tanulói számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit. 

2024. április 24. 10:12

Együttműködésre lép a CETIN Hungary és a Pécsi Tudományegyetem

A független, integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a jövőben három kiemelt területen működik együtt: a kiberbiztonsági szolgáltatások fejlesztésében, a kutatás-fejlesztési tevékenység színvonalának további emelésében, illetve az építőiparban egyre elterjedtebb és ismertebb építményinformációs modellezéssel (BIM) kapcsolatos kölcsönös tudástranszferben.

2024. április 23. 16:21

Bevállalós ötletekkel versenyeznek a Megoldások a holnapért döntősei

Kiválasztották a legjobb nyolc csapatot a Samsung és az EdisonKids Megoldások a holnapért kihívásán. A jövő oktatása, a fenntarthatóság és a közösségfejlesztés iránt elkötelezett fiatalok megkezdhetik a felkészülést a döntőre. A következő hetekben a csapatok elképzelésük prototípusát alkothatják meg és tesztelhetik működését a mentorok közreműködésével. A diákok a szakértők segítségével készülnek a végső, májusi megmérettetésre, ahol a három legjobb csapat összesen 6 millió forint összértékű Samsung készülékkel bővítheti egyéni és oktatási intézménye eszközparkját.

2024. április 23. 14:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50