App Store kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: App Store

5 nap alatt több mint félmillióan töltötték le a demencia kutatásra szánt appot

A Telekom hazánkban május 5-én bemutatott, nemzetközi összefogással megvalósult jótékony célú mobiljátékát, A tenger hősét 5 nap alatt több mint félmillióan töltötték le. Az alkalmazás 40 országban bekerült a TOP20 alkalmazás közé az App Store-ban és a Google Play áruházban, többségükben a legjobb ingyenes játék címet is elnyerte.

2016. május 10. 10:59

Szívhang applikáció: Az anyai szívhangot a technológia a csecsemők kiságyába hozza

A Shared Heartbeats elnevezésű appal az újszülöttek újra hallhatják édesanyjuk szívdobogását. A világ legtermészetesebb kapcsolatát a technológia fűzi szorosabbra a Magyar Telekom és az Isobar Budapest közös projektjében.

2016. május 9. 12:59

Nők mindennapi szerepben a Telenor új emoji készletében

A Telenor a Nemzetközi Nőnap alkalmából a sztereotípiák, első sorban a női sztereotípiák legyőzésére hívja fel a figyelmet, amihez egy különleges mobiltechnológiai megoldást hív segítségül. A fejlesztés könnyen az okostelefon-használók mindennapjai részévé válhat.

2016. március 9. 10:09

Minden korábbinál több appot vásároltunk

Minden idők legnagyobb forgalmát bonyolította le az App Store ezév január elsején: 144 millió dollárnyi alkalmazást adtak el ezen a napon. Ezzel megdőlt az alig egy héttel korábbi rekord is, amit Karácsonykor sikerült produkálni.

Kulcsszavak: App Store
2016. január 11. 11:48

256 személyes adatot ellopó mobilalkalmazást törölnek az App Store-ból

Számos olyan applikációra bukkantak az App Store-ben, melyek a felhasználók személyes adatait gyűjtik. Mindez nem csupán jogilag vet fel aggályokat, hanem az Apple biztonsági irányleveivel is szembemegy. 

2015. október 26. 09:25

Több Android appot töltenek le, de az iOS a nyereségesebb platform

A két rivális platfrom, az Android és az iOS folyamatos harcban áll egymással. Az alkalmazások versenyében sem más a helyzet. Úgy tűnik, mindkét platform másban erősebb, de az tény, hogy az iOS nyereségesebb, mégha jóval kevesebb alkalmazásletöltéssel is büszkélkedhet.

2015. október 20. 14:21

Fél napig álltak az Apple szerverei

Tegnap hirtelen leálltak az Apple szerverei. Több szolgáltatásuk nem üzemelt, többek között az App Store, az iCloud és a Game Center sem.

2015. március 12. 12:05

Hamar bekerült az App Store kínálatába a Je Suis Charlie alkalmazás

Vasárnap óta elérhető a „Je Suis Charlie”, vagyis az „Én vagyok Charlie” névre keresztelt alkalmazás az App Store-ban. Ennek révén az emberek világszerte kifejezhetik együttérzésüket a Charlie Hebdo elleni merénylet áldozataival. A megalkotók személyesen vették fel a kapcsolatot Tim Cookkal.

2015. január 13. 11:19

50 százalékkal nőtt az Apple App Store bevétele

Tavaly 50 százalékkal emelkedett az Apple Inc. mobil alkalmazás értékesítő portálja az App Store forgalma.

Kulcsszavak: App Store +céginfo Apple
2015. január 12. 11:34

Eltűnt a „free” szó az App Store-ból

Az iOS felhasználók valami furcsaságot tapasztalhattak az App Store-ban, tegnap ugyanis a „free”, vagyis az ingyenes szót a „get”, vagyis a megszerez/kap kifejezésre cserélték.

2014. november 21. 14:31

Az Apple száműzte az iPod Classicot online áruházából

Az iPhone-ok és az iWatch bemutatója után az Apple úgy döntött, eltávolítja az iPod Classicot az Apple Store-ból. Ezt hamar meg is tette, a 90 perces előadás után már nem volt elérhető az eszköz.

Kulcsszavak: iPod App Store Apple
2014. szeptember 10. 16:15

Már 12 millióan töltötték le az Office iPad verzióját

Siker övezi az Office irodai programcsomag iPadre optimalizált változatát, amely március végén jelent meg az App Store polcain. Eddig több mint 12 millióan töltötték le.

2014. április 4. 12:10

Microsoft Office – iOS és Android rendszerre is

Ezt is megéltük: a Microsoft Office Mobile, illetve Office 365 irodai szoftvercsomag végre bekerült az App Store és a Google Play Áruház kínálatába, így végre az iOS és Android felhasználók is kedvükre nézegethetik, szerkeszthetik, sőt szinkronizálhatják Word dokumentumaikat, PowerPoint prezentációikat és Excel táblázataikat mobil eszközeiken/eszközeikkel.

2014. március 31. 13:21

Mobilalkalmazások: kik a legaktívabbak?

A Distimo új tanulmánya szerint jelenleg Ázsiában van a legnagyobb piactere az alkalmazásoknak. Egy év alatt 162%-kal nőttek a Google Playből származó bevételek. 

2014. február 24. 14:41

Az Apple és a Google küzd a Flappy Bird klónok ellen

Hivatalosan is megszűnt a Flappy Bird játék, ám a klónok azóta szép számmal szaporodnak. Az Apple és a Google azonban elszántan küzd azért, hogy ezek az appok ne kerüljenek be alkalmazásboltjukba.

2014. február 17. 12:54

Már 80%-os az iOS 7 elterjedtsége

Új számok jelentek meg az iOS 7-tel kapcsolatban, melyek szerint az eszközök 80%-a már az új rendszert használja. A decemberi adatokhoz képest ez 6%-os növekedést jelent.

2014. január 28. 13:30

5 éves az App Store

Ma (szerdán) ünnepli hivatalosan 5. születésnapját az Apple saját online áruháza, az App Store, melynek alkalmából ingyenes applikációkkal kedveskednek a felhasználóknak.

2013. július 10. 15:30

WWDC: az iOS sikerei számokban

900 ezer alkalmazás, 50 milliárd letöltés, 600 millió eladott iOS eszköz: ezek a számok hangzottak el WWDC-n, mielőtt lehullt volna a lepel az iOS 7-ről

2013. június 12. 13:14

Magyar siker az Apple-nél

Elsőként jelentkezik az e-sajtótörténelemben speciálisan Apple eszközökre készített életmódmagazinnal Magyarországon a Direx kft. A Slide magazin az App Store-ból érhető el az olvasáshoz szükséges programmal együtt, ingyenesen.

2013. március 7. 15:52

Vírusos program került az Apple App Store-ba

Nemrég a Google Play Store mellett az Apple fokozottan ellenőrzött alkalmazásboltjába is beférkőzött egy kártevő, a Find and Call. A rosszindulatú szoftvert már semlegesítették.

2012. július 9. 12:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47