IT Services Hungary kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: IT Services Hungary

Nevet váltott az IT Services Hungary

Új néven folytatja Magyarország legnagyobb ICT-munkaadója, az IT Services Hungary: július 1-jétől Deutsche Telekom IT Solutions márkanévvel működik majd tovább. A névváltás célja a német anyavállalat nemzetközi telekommunikációs üzleti struktúrájának egyszerűsítése, a cégcsoporton belüli együttműködés hatékonyságának javítása és az ügyfélkiszolgálás fejlesztése. A változás a magyar vállalat stratégiáját és növekedési céljait nem érinti, de a hazai vezetés üdvözli a nemzetközi struktúra fejlesztését, amitől még hatékonyabb országok közötti együttműködést várnak.

2020. június 10. 16:06

Több mint 12 ezer gyerekhez jutott el 2016-ban a Legyél Te is Informatikus! program

Közel egy éve, 2015 novemberében indította útjára a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország közös pályaorientációs programját, a Legyél Te is Informatikust. Az azóta eltelt időszakban a vállalatcsoport önkéntesei országszerte 58 településen, 171 iskolában 242 előadást tartottak, amivel több mint 12 ezer diákot értek el személyesen.

2016. december 17. 09:52

Két globális kihívást is megoldana Magyarországról az ITSH

A hazánkba érkezett innovátorok ötletei nyomán közlekedésbiztonsági és oktatási program kidolgozásába kezd a tizedik évfordulóját ünneplő cég.

2016. november 12. 12:49

Már dolgoznak a jövő kihívásainak megoldásán az innovátorok

A mai napon elkezdődött Budapesten a Dobozban a háromnapos Innovation Boot Camp rendezvény, amely során a világ különböző pontjairól Magyarországra érkezett innovátorok azon dolgoznak, hogy kitaláljanak egy digitális megoldási javaslatot az emberiség előtt álló nagy kihívások egyikére. 

2016. november 7. 16:55

Magyarországról oldanák meg a világ problémáit fiatal innovátorok

A világ különböző pontjairól Magyarországra érkezett innovátorok három napon át azon dolgoznak majd, hogy kitaláljanak egy digitális megoldási javaslatot az emberiség előtt álló nagy kihívások egyikére – erről szól a november 7-9. között Budapesten megrendezendő Innovation Boot Camp, amelyet a tízéves magyarországi jelenlététét most ünneplő IT Services Hungary (ITSH) szervezett meg. 

2016. október 31. 10:07

Új pénzügyi igazgató Magyarország legnagyobb ICT munkaadójánál

Októbertől Ollárné Riedl Katalin látja el Magyarország legnagyobb ICT munkaadója, a 4300 főt foglalkoztató IT Services Hungary (ITSH) pénzügyi igazgatói pozícióját, amelyet Jürgen Grunert pénzügyi vezetőtől vesz át. Az Ollárné Riedl Katalin nem csupán a pénzügyi területek működését irányítja, de egyúttal ügyvezető igazgatói tisztséget is betölt.

2016. október 5. 10:26

Helyfüggő mobilmarketing már Magyarországon is

Az Amerikában és Angliában már sikeresen működő "helyfüggő mobilmarketing" szolgáltatást elsőként Magyarországon vezeti be a tizenhárom országban jelenlévő Deutsche Telekom, a megoldás technikai hátterét az IT Services Hungary Kft. (ITSH) biztosítja.

2014. szeptember 18. 09:02

Toborzó kampánnyal keres munkatársakat az IT-Services Hungary Kft.

Jelentős létszámbővítés előtt áll az informatikai szolgáltató IT-Services Hungary Kft. (ITSH). A cég toborzó kampányt indított, amellyel több száz magasan képzett szakember felvételét célozta meg - mondta el Bőthe Csaba, a vállalat ügyvezető igazgatója sajtótájékoztatón.

2014. június 20. 16:47

Segíti a piacképes tudás megszerzését az IT Services Hungary Kft.

A piacképes gyakorlati tudás megszerzését támogató informatikai oktatás megteremtése érdekében kiszélesíti a középiskolákkal való együttműködését az IT Services Hungary Kft. Hajdú-Bihar megyében - jelentette be a cég ügyvezető igazgatója kedden Debrecenben sajtótájékoztatón.

2014. március 19. 08:16

Lezárult a szolgáltatásfejlesztési program az IT Services debreceni telephelyén

Az IT Services Hungary debreceni szolgáltatóközpontjában hároméves szolgáltatás-, eszköz- és eljárásfejlesztési projekt zárult, 463 millió forint uniós támogatás felhasználásával.

Kulcsszavak: IT Services Hungary
2013. augusztus 1. 08:07

Oktatási együttműködésre szerződött az IT Services Pécsen

Hosszú távú oktatási és kutatási együttműködésben állapodtak meg a Pécsi Tudományegyetem, az IT Services Hungary Kft. és a pécsi önkormányzat képviselői szerdán a baranyai megyeszékhelyen.

2013. március 14. 08:45

Folyamatosan bővül az IT Services telepe a debreceni tudásparkban

A gazdasági-pénzügyi válság ellenére az elmúlt öt esztendőben töretlenül fejlődött az IT Services Hungary debreceni telepe: a helyi tudásparkban öt évvel ezelőtt, 14 fővel megnyitott telephelyen ma már 1.200-an dolgoznak - közölte Harman András, a szolgáltatási központ vezetője szerdán sajtótájékoztatón.

2012. augusztus 9. 10:27

Ügyvezetőváltás az IT Services Hungary-nél

2012. június 1-től Bőthe Csaba lesz az IT Services Hungary ügyvezető igazgatója. Ebben a pozícióban Ilosvai Pétert váltja, aki új kihívásokat keresve távozik a cégtől.

2012. május 4. 08:30

IT Services Hungary: új K+F központ 70 új IT munkahellyel

Az IT Services Hungary a Közép-Magyarországi Operatív Program keretében elnyert 314 millió forintos támogatás segítségével idén új K+F központot és ezzel 70 új munkahelyet hoz létre Budapesten.

2012. január 10. 15:01

Egyetem és informatikai cég együttműködése Debrecenben

A piacképesebb informatikai oktatáshoz kihelyezett tanszék létrehozásáról állapodott meg a Debreceni Egyetem (DE) egy informatikai céggel.

2011. január 25. 10:21

Informatika a művészetért: fotókiállítás

Az IT Services Hungary Galériája fiatal, tehetséges művészek kiállításainak ad otthont.

2010. július 7. 20:29

Csaknem félmilliárdos EU támogatást nyert az IT Services Hungary

Az IT Services Hungary (ITSH) csaknem félmilliárd forint uniós támogatást nyert a jövő infokommunikációs alkalmazásai és eljárásai fejlesztésére - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

2010. június 10. 08:29

Több száz új munkahely Debrecenben informatikusoknak

Az IT-Services Hungary (ITSH) Kft. a Szociális és Munkaügyi Minisztérium támogatásával új munkahelyeket teremt Debrecenben - jelentette be Ilosvai Péter, a cég ügyvezetője.

2007. december 6. 08:15

IT-Services: 23 milliárdos beruházás Budapesten és Debrecenben

A német T-systems leányvállalata, az IT-Services Hungary Kft. 23 milliárd forintos beruházással informatikai szolgáltató központok fejlesztésébe kezd Budapesten és Debrecenben, a beruházással több száz munkahelyet teremtenek.

2007. november 29. 08:56

T-Systems: 100 új munkahely Debrecenben

Már az idén száz új munkahelyet eredményező informatikai és kommunikáció-technológiai részleg kialakításáról írtak alá szándéknyilatkozatot szerdán Debrecenben a város, valamint a T-Systems és a német cég 100 százalékos tulajdonában lévő IT Services Hungary Ltd. vezetői.

2007. május 10. 10:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55