SzEK kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SzEK

E-kereskedelem 2.0.: Globál/Lokál? – avagy merre vannak még kiaknázatlan „e-lehetőségek”?

2012. november 13-án „E-kereskedelem 2.0.:Globál/Lokál?” címmel, immár hatodik alkalommal rendezi meg Budapesten a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) őszi e-kereskedelmi konferenciáját, amelynek témája ezúttal az e-kereskedelmi piac globális- és lokális lehetőségei, a most indulók esélyei, a fejlődés és növekedés lehetséges irányai.

2012. november 6. 14:45

Együttműködés az internetes vásárlókért

A hazai e-kereskedelmi piac fejlődése és a fogyasztóvédelmi szabályoknak megfelelő működése érdekében együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) és a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org).

2012. október 10. 12:31

Fókuszban az online vásárlások

Május 14-én indul a SzEK.org egyesület tavaszi „Vedd a neten” kampánya, amelytől az online vásárlás további népszerűsödését várja a szövetség. A május 3-4-én Gárdonyban megtartott SZEK konferencián is az e-kereskedelem ösztönzése, a további fejlődés lehetőségeinek kutatása volt a téma „Túl a kamaszkoron (?)” címmel, ahol az élénk szakmai eszmecsere mellett a mostani kampány új elemeit is ismertették.

Kulcsszavak: konferencia SzEK
2012. május 9. 15:28

E-kereskedelmi konferencia: igaz mesék kamaszoknak

"A csillagokig és tovább...", "Túl a maszathegyen", "A legszebb férfikor" - ez néhány előadáscím a május 3-4-ére tervezett IX. Elektronikus Kereskedelmi Konferencia programjából, ami azt mutatja, hogy néhány előadó maga is igyekezett alkalmazkodni a főcímhez: Túl a kamaszkoron (?). A webshopok és a kapcsolódó iparágak képviselői az idén azt vitatják meg a már tavaly is kiváló konferencia helyszínnek bizonyult gárdonyi Nautis Hotelben, hogy mit jelent a felnőtté válás az e-kereskedelemben, és valóban érettnek tarthatjuk-e magunkat már ezen a területen...  Legalább is ezt a kis bizonytalanságot próbálja becsempészni a magabiztosságba a zárójelbe tett kérdőjel a "Túl a kamaszkoron" mögött...

Kulcsszavak: SzEK e-commerce konferencia
2012. április 21. 10:19

IX. Elektronikus Kereskedelem Konferencia – Túl a kamaszkoron (?)

Május 3-4. között Gárdonyban rendezi meg a SzEK.org az e-kereskedelmi szakma éves mérvadó rendezvényét, a IX. Elektronikus Kereskedelem Konferenciát, Túl a kamaszkoron (?) címmel.

Kulcsszavak: SzEK konferencia e-commerce
2012. április 13. 12:50

Etikai kódex szerint működne a jövőben a közösségi vásárlás

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület keretén belül, a Bónusz Brigád Magyarország közösségi vásárlóoldala kezdeményezte a közösségi vásárlás tagozat megalapítását. A szövetség és a kezdeményezéshez társult közösségi vásárló oldalak szigorú etikai kódexben fektetik le a legújabb elektronikus kereskedelmi üzleti modell szabályait. Az önszabályozás célja a tisztességes, a vásárlók és szolgáltatók érdekeit és biztonságát egyaránt szem előtt tartó piaci szabályok és normák meghatározása.

Kulcsszavak: SzEK e-commerce
2011. november 22. 16:05

Két szakmai konferencia a héten: Média Hungary, majd Elektronikus Kereskedelem

Mivel a kedd-szerdai Média Hungary és a csütörtök-pénteki elektronikus kereskedelmi konferenciák célközönségének van közös halmaza, akár az is elképzelhető, hogy lesznek, akik szerda délután Siófokról Gárdonyba autóznak, hisz az internetes médiumokban rejlő pénz - amiről sok egyéb mellett az Azúr Hotelben zajló Média Hungary szól, a Vital Hotel Nautisban a SZEK.org konferenciáján folytatódik a közösségi vásárlás gazdag témakörével, vagy akár másnap az internet-milliomosok reggelijével. Mindkét rendezvényre ma még elfogadnak last minute jelentkezést, bár a Média Hungary résztvevői már most megtöltik a környék összes szállodáját, és az Elektronikus Kereskedelem konferencia is közelít a teltházhoz.

2011. május 2. 11:14

Izgalmas témák az e-ker. konferencián: mennyiségi kedvezményből közösségi vásárlás

Már a kínai piacon is megtanulhattuk, hogy csak akkor lesz valóban "nágyon otccó" a pamuttrikó, ha hármat vagy ötöt viszünk belőle, a nagybani vásárlás jelentős megtakarításokat hozhat. Ezen az elven működik a közösségi vásárlás - amely a május 5-ére és 6-ára meghirdetett VIII. Elektronikus Kereskedelmi Konferencia egyik főtémája -: az interneten hozzunk össze több tucatnyi vevőt az adott termékre, s akkor mindenki megkaphatja egyetlen darabra is a nagybani kedvezményt. 

Kulcsszavak: Groupon e-commerce SzEK
2011. április 8. 15:25

Közösségi vásárlás, m-commerce: VIII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia

A közösségi vásárlás és az m-commerce, azaz a mobileszközökön zajló e-kereskedelem lesz a VIII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia két fő témája, de emellett természetesen szóba kerülnek az e-kereskedelmet meghatározó további trendek is. A SzEK.org rendezvénye évek óta a hazai e-kereskedelmi szakma legnagyobb összejövetele, ahol a piac meghatározó szereplői adnak találkozót egymásnak. Ezúttal május 5-én és 6-án, Gárdonyban a Nautis Vital Hotelben.

Kulcsszavak: SzEK e-commerce konferencia
2011. április 5. 11:50

e-Commerce 2011: konferencia az online kereskedelemről

Az IDG Hungary Kft. szervezésében egy asztalhoz ülnek a hazai internetes kereskedelem tapasztalt szereplői és az újonnan indult vállalkozások képviselői, akik tapasztalatcserén túl jövőbe mutató kérdéseket is megvitatnak.

2011. március 22. 07:04

Két konferencia az online kereskedelemről

Ahogy egyre inkább az interneten szerezzük be repülőjegyünket, a karácsonyi ajándékokat, vagy akár a bioélelmiszert, ahogy a hálón keresztül foglalunk szállást, intézünk adóügyeket, vagy jelentkezünk be az ügyfélszolgálatra, úgy válik egyre divatosabbá, hogy mindezekről a kérdésekről beszéljünk is, szakmai konferenciák keretében mérjük fel ezen új piaci terület jellemzőit, hatásait. Tavasszal két e-commerce konferenciát is rendeznek: március 29-én  a PC World invitálja konzultációra a webáruházak üzemeltetőit, illetve az e-kereskedelem terén most induló vállalkozásokat a Kinnarps Hungary Váci úti irodaházába; május 5-én és 6-án pedig a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SZEK.org) tartja immár nyolcadik e-kereskedelmi konferenciáját a gárdonyi Nautis Vital Hotelben.

Kulcsszavak: e-commerce SzEK konferencia
2011. március 9. 15:24

Pályázati tervek: 2011 e-business szakdolgozata

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) az Információs Társadalomért Alapítvány (ITA) szakmai közreműködésével 2011-ben ismét kiírja „Az év e-business szakdolgozata” pályázatot, olyan e-gazdaság, e-kereskedelem témában íródott innovatív, kurrens, kiemelkedő szakmai színvonalú dolgozatok támogatására, melyek a szakterület fejlődéséhez jelentősen hozzájárulnak.

Kulcsszavak: SzEK e-business e-commerce
2011. január 5. 20:57

E-kereskedjünk-e – Indítsunk webáruházat!?

A  SzEK.org (Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület) november 17-én E-kereskedjünk-e - Indítsunk webáruházat!? címmel rendezi meg hagyományos őszi konferenciáját a budapesti Lion's Garden Hotelben. Az idei program azoknak próbál segíteni, akik nem csak belevágni szeretnének az e-kereskedelembe, de sikeresek is akarnak lenni.

Kulcsszavak: e-commerce konferencia SzEK
2010. október 21. 14:20

E-business menedzsmentképzés a felsőoktatásban

Posztgraduális e-business menedzsment szakirányú továbbképzési szak indul a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) és az Információs Társadalomért Alapítvány közreműködésével a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán (BKF).

2010. július 18. 10:02

Nem engedélyköteles az elektronikus kereskedelem

Nem engedélykérést, csak bejelentési kötelezettséget ír elő a jogszabály az e-kereskedők számára – hívja fel a figyelmet a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) sajtóközleményében, reagálva az Index.hu múlt heti cikke nyomán több helyen megjelent téves információkra.

Kulcsszavak: e-commerce jog SzEK
2009. december 15. 10:21

Üzlet-e az online bolt?

Példás gyorsasággal reagált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért kezdeményezésesére, amelyet egy szexuális termékeket árusító online webshop megbüntetése kapcsán indított, így a két szervezet illetékesei december 9-én tárgyalóasztalhoz ültek annak tisztázására, vajon a webshopok, internetes áruházak üzletnek minősülnek-e. Az eredmény felemás...

2009. december 10. 21:32

Új vezetés a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért élén

Új vezetést választott november 25-én megtartott harmadik közgyűlésén a 2005-ben alapított Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért.

Kulcsszavak: CIO SzEK
2008. december 3. 16:01

Logisztika nélkül nem megy - konferencia a SzEK szervezésében

A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért 2008. november 25-én fél napos konferenciát
szervez a logisztika témakörében a BLIBER Rendezvényházban (1051 Budapest, Arany János u. 10.).

2008. november 6. 08:28

E-kereskedelmi konferenciát szervez a Google és a SzEK

Közösen rendez konferenciát az internetes marketingről a Google a magyar internetes kereskedők „Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért” (SzEK) nevű egyesületével.

2007. november 5. 14:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47