Nyílt forráskódúvá válik a BEA WebLogic Workshop

forrás Prim Online, 2004. május 27. 11:08
A BEA Systems május 24-27 között megrendezett BEA eWorld 2004 konferenciáján bejelentette, "Beehive" néven projektet indít a BEA WebLogic Workshop alkalmazás-keretrendszer számos elemének nyílt forráskódúvá tételére - adta hírül az Alerant Rt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.
A "Beehive projekt" az iparág első olyan nyílt forráskódú rendszeralapja lesz, amelyen szolgáltatás-orientált architektúrák és Enterprise Java-alapú alkalmazások építhetők ki. A projekttel a BEA a Java-alapú fejlesztés folyamatának egyszerűsítését, valamint a felhasználói kör kiszélesítését kívánja elérni.

A"Beehive projekt" alapját a BEA WebLogic Workshopban is megtalálható technológia képezi - a Java készítését lehetővé tévő keretrendszer webszolgáltatásokat, annotációs és kontroll-eljárásokat, valamint a Java Page Flow technológiát is beleértve -, mely utóbbi segítségével a fejlesztők könnyen definiálhatják és megtekinthetik a különböző komponensekalkalmazások közötti, egyik oldalról a másikra történő átmeneteket. Nagymértékben kihasználja a WebLogic Workshop kontrolleszközeit, valamint a "fogd és vidd" (drag-and-drop) technológián alapuló újrahasznosítható, meta-adatok által vezérelt, a BEA és más gyártók szoftverplatformjaiba könnyen integrálható szoftverkomponenseket.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hannover Messe 2024: A Bosch fenntartható megoldásokat mutatott be

Az ipari gyártás minden gazdaság motorja, a gyártóknak azonban egy jelentős kihívásra is kell megoldást találniuk: a klímaváltozás miatt a gyáraknak fenntarthatóvá kell válniuk és kímélni kell az erőforrásokat. A Bosch, a gyártási és ipari megoldások egyik vezető szállítója, a gyárautomatizáláshoz, a hidrogéngazdasághoz, a digitalizációhoz és a mesterséges intelligenciához (MI) kapcsolódó megoldások széles portfóliójával segíti az ipari vállalatokat a zöld átalakulás megvalósításában.

2024. május 4. 17:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55