A Check Point partnerprogramja 5-csillagos értékelést kapott

forrás Prim Online, 2005. április 3. 13:07
A Check Point Software Technologies bejelentette, hogy a CMP Media által kiadott VARBusiness magazin szerint a Check Point Észak-Amerika egyik vezető információ-technológiai gyártója, a partnerprogramok kiterjedtsége és mélysége szempontjából. A Check Point „Valued Partner Program” elnevezésű projektje ötcsillagos értékelést ért el a VARBusiness magazinban, elismerve az informatikai integrátorok, viszonteladók és tanácsadók számára indított programok kiemelkedő tulajdonságait.
Az informatikai gyártók 2004. novembere és 2005. januárja között nyújthatták be partner programjaik leírását. A VARBusiness kutatócsoportja az eredményeket a legfontosabb ismérvekre alapozta, úgy mint a csatorna-befektetések értéke, ezen befektetés megtérülése a partnerek értékesítése kapcsán, illetve a leginnovatívabb programok. A Check Point által elért teljesítmény a 11-dik éves Partner Programs Guide oldalain jelent meg 2005. március 21-én, a VARBusiness kiadásában.

„Évente több mint 572.000 olvasó nézi át Partner Programs Guide című kiadványunkat azért, hogy megfontoltabb döntést hozhassanak arról, mely informatikai gyártóval dolgozzanak együtt azért, hogy maximalizálhassák üzleti növekedésüket” – mondta Robert C. DeMarzo, a VARBusiness kiadója. „Gratulálunk az olyan cégeknek, mint például a Check Point, elsősorban az átfogó csatorna-elkötelezettség és innováció miatt.”

„Eladásaink 100 százalékát a partnereken keresztül bonyolítjuk, így folyamatosan olyan új utakat keresünk partnereink és viszonteladóink számára, amelyek által még sikeresebbek lehetnek az új és a már meglévő ügyfelek elérésében” – nyilatkozta Kevin Maloney, a Check Point Software Technologies értékesítésért felelős alelnöke. „Az ötcsillagos értékelés azt mutatja, hogy sikeres a „Valued Partner Program”, és így továbbra is olyan innovatív megoldásokat próbálunk meg kifejleszteni, amelyek meghaladják az ügyfelek igényeit, és így az értékesítési folyamatot is egyszerűbb, valamint nyereségesebbé tegyük partnereink számára. "

Check Point Csatorna Program

2004 júniusában a Check Point bemutatta új „Valued Partner” programját, amely a mai biztonsági iparág legátfogóbb partner előmenetelét biztosítja. A program lehetővé teszi a partnerek számára a nagyobb előnyökhöz való hozzáférést, amelyek által lehetőség szerint növelhetik árukínálataikat, a Check Point intelligens határvédelmi, belső, webes és végponti biztonsági megoldásai által.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50