Innovációs díj az Open Enterprise Servernek

forrás Prim Online, 2005. május 19. 10:39
A Novell Open Enterprise Server, a világ első vegyes forráskódú szoftvere elnyerte a Network Magazine 2005-ös innovációs díját, amely „áttörést jelentő” technológiaként jellemzi a terméket az infrastruktúra szoftverek kategóriájában. A Network Magazine szerint az innováció időnként azt jelenti, hogy pont a megfelelő képességeket csomagolják pont a megfelelő termékbe, és azt megfelelő áron árusítják. Ezeket a tökéletes termékeket díjazzák „Product Breakthrough” (áttörést jelentő termék) elismerésükkel.
A CMP Media LLC tulajdonában lévő Network Magazine szerkesztői termékek százait vizsgálták meg, hogy díjazzák az év legfontosabb és legkreatívabb innovációit. Összesen 30 olyan győztest választottak ki, akik szerintük betekintést nyújtanak az informatika jövőjébe.

A Novell NetWare legújabb verziója, az Open Enterprise Server egyesíti a nyílt és zárt forráskódú rendszerek legjobb tulajdonságait. A Novell Open Enterprise Server egy biztonságos és megbízható szolgáltatási csomag, amely a Novell NetWare(R) és SUSE(TM) LINUX Enterprise Server kombinálásával bevált fájlmegosztási, nyomtatási, címtár, felügyeleti, csoportmunka és alkalmazásszolgáltatásokat nyújt.

Kulcsszavak: Novell nyílt forráskód

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36