A Borland Software megerősíti integrációját a Mercury BTO kínálattal

forrás Prim Online, 2005. június 2. 19:10
A Borland bejelentette, hogy vezető követelménykezelő és szoftverkonfiguráció-menedzsment megoldásai elnyerték a Mercury Interactive Corporation, az üzleti technológiai optimalizáció (business technology optimization, BTO) globális vezetőjének Elite Connections minősítését. A Mercury igazolta, hogy mind a CaliberRM 2005, mind pedig a StarTeam 2005 a lehető legmagasabb szintű integrációt érte el a vállalat Mercury Quality Center megoldásával, amely az informatikai környezetek széles körében végez minőségbiztosítást.
Az integrált Borland és Mercury megoldás célja, hogy azáltal segítsen az ügyfeleknek az általános termékminőség és piacra érési idő javításában, hogy jobban összehangolja a szoftvertesztelési és fejlesztési tevékenységeket, és nagyobb együttműködést tesz lehetővé az üzleti elemzők, szoftverfejlesztők, minőségbiztosítási tervezők és tervezési vezetők között. Ezzel az integrációval a fejlesztő és tesztelő csapatok az általuk előnyben részesített, az adott kategória legmagasabb szintjét képviselő alkalmazásokkal most már úgy dolgozhatnak, hogy közben jobb rálátást nyernek az alkalmazás-életciklus egyéb fázisaira és szerepeire.

A CaliberRM és a StarTeam integrációja a Mercury Quality Center megoldással azt a célt szolgálja, hogy az ügyfelek számára zökkenőmentesen integrált, a kategória legjobbját képviselő szoftverszállítási eszköztárat biztosítson, amely az alkalmazás-életciklus különböző fázisait és szerepeit fedi le. Az integráció lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az iparág két vezető vállalatának erejét használják ki, és kétirányú információáramlást valósít meg a fejlesztési és üzemeltetési csapatok között. Ez az információáramlás javítja a szoftverszállítás folyamatának általános kommunikációját, hatékonyságát és minőségét.

“A Szoftverszállítási optimalizáció lényege, hogy áthidaljuk a szakadékot az üzleti, fejlesztési és üzemeltetés oldal között, és a mai egyre heterogénabb informatikai környezetekben ebbe beletartozik a különböző csoportok között esetlegesen használt különböző kereskedelmi termékek közötti szakadék áthidalása is” – mondta Erik Frieberg, a Borland termék-marketingért felelős alelnöke. “Sok nagyobb ügyfelünk van, aki ugyanakkor Mercury tulajdonos is, és az egyre szorosabb kapcsolatunk a Mercury-val lehetővé fogja tenni számunkra, hogy ezeket az ügyfeleket jobban kiszolgáljuk.”

A CaliberRM és a StarTeam hozzájárul ahhoz, hogy a szoftver menedzseltebb üzleti folyamat legyen, azáltal, hogy lehetővé teszi a különböző csapatok számára a szoftverszállítási életciklus követelményeinek, erőforrásainak, feladatainak, időrendjének és eszközeinek felmérését és menedzsmentjét. A Mercury Quality Center Elite Connection minősítésével rendelkező CaliberRM és StarTeam most már képes az alkalmazás-életciklus minőségbiztosítási fázisai tesztelésével történő zökkenőmentes integrációjára. Ezen eszközök és fázisok összehangolása kritikus tényezőt jelent a szoftverprojektek sikere vagy kudarca szempontjából.

A Mercury műszaki szövetségi program

A Mercury műszaki szövetségi program célja, hogy a műszaki megoldások és szoftverek szállítóinak lehetővé tegye, hogy a Mercury Optimization Center informatikai irányítást, alkalmazások leszállítását és alkalmazás-menedzsmentet elősegítő termékeivel integrált megoldásokat fejlesszenek ki. A Mercury műszaki szövetség program kiegészítő termékei a többek között: alkalmazásszerverek, vállalati erőforrás-tervezés (enterprise resource planning, ERP), ügyfélkapcsolat-menedzsment (customer relationship management, CRM), rendszer és hálózati menedzsment alkalmazások, és sok egyéb.

Kulcsszavak: Borland

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14