A Lexmark W840 megkönnyíti a részlegszintű mennyiségi nyomtatást

forrás Prim Online, 2005. július 1. 08:40
A Lexmark június végén bemutatta Lexmark W840, monokróm lézernyomtatóját, amely a mennyiségi nyomtatás funkcionalitását és sokoldalúságát nyújtja azon felhasználóknak, akik nagyformátumú nyomtatáshoz gyorsaságot, eredményességet és fejlett dokumentumbefejezési megoldásokat igényelnek.
Az erős 625 MHz-es processzor és 256 MB-os alapmemória segítségével a Lexmark W840 percenként akár 50 A4-es oldalt nyomtat – az első oldalt pedig kevesebb, mint 7 másodpercen belül! Havi terhelhetősége 300.000 oldal, így még a legmagasabb nyomtatási igényeket is kielégíti.

Könnyű kezelhetőség

A Lexmark W840 nyomtatót innovatív felhasználói kezelőpanel jellemzi, amely az egyidejűleg bemutatott Lexmark C920 nyomtatóban is megtalálható. Az egyéni igények szerint alakítható képernyő kiemelkedően egyszerű kezelést biztosít a képernyőn lévő grafikákkal, amelyek segítik még a legegyszerűbb nyomtatási feladat végrehajtását is. A “Mutasd meg” képernyő megmutatja a beavatkozást igénylő területet, a “Mondj erről többet” képernyő pedig elvezeti a felhasználót a különleges beállításokhoz; a kezelőpanel segítségével a felhasználókat maguk oldhatják meg a felmerülő kérdéseket, ritkábban szorulnak technikai támogatásra.

Rugalmasság


Az Internetes könyvjelző nyomtatás is lehetséges a Lexmark W840 hálózati nyomtatóval: a felhasználók a nyomtatón (számítógép használata nélkül) közvetlenül az Internetről kiválaszthatják a nyomtatandó dokumentumokat: űrlapokat, tréning kézikönyveket és weboldalakat. Még a több, mint 200 oldalas dokumentumokat is könnyen kezeli a Lexmark W840 opcionális duplex egysége és a fejlett dokumentumbefejezési alkalmazása. Ráadásul a kezelőpanelen kényelmes közvetlen USB-csatlakozó is található, így a flash memóriáról közvetlenül lehet PDF dokumentumokat nyomtatni.

A Lexmark W840 értéknövelő opciók széles skálájával bővíthető. Tálcák hozzáadásával a bemeneti papírkapacitás elérheti az 5100 lapot, az opcionális dokumentumbefejező egységgel pedig 3750 lapra emelhető a kimeneti lapkapacitás, és egyúttal többfajta tűzés, offszet nyomtatás, kétoldalas másolás és lyukasztás is elérhető – támogatja az új, felül kétlyukú (egészségügyben használatos) formátumot is.

Kulcsszavak: printer Lexmark

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55