Megjelent a BEA WebLogic Server 9.0

forrás Prim Online, 2005. augusztus 23. 16:47
A BEA Systems elérhetővé tette BEA WebLogic Server 9.0 termékét, mely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy rendszereiket a szolgáltatás-orientált architektúrák (SOA) irányába fejlesszék tovább - adta hírül az Alerant Rt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.
A BEA WebLogic Server 9.0 hatékonyabbá teszi a rendszergazdák és fejlesztők munkáját, csökkenti az informatikai projektek költségeit, valamint a rendszer-meghibásodások okozta állásidőt.

A szerver a hatékonyság érdekében, a fejlesztések támogatására nagyteljesítményű, vállalati szintű kernelt tartalmaz, amely támogatja az összetett programozási modelleket, megadva ezzel a lehetőséget, hogy a fejlesztők szabadon kiválasszák az igényeiknek leginkább megfelelő alkalmazási keretet.

A működés során olyan új tulajdonságok biztosítanak egyszerű kezelhetőséget és átláthatóságot, mint az egész domainre kiterjedő változáskezelési képességgel rendelkező adminisztrációs kezelőfelület, valamint az új diagnosztikai szolgáltatás.

A BEA WebLogic Server új verziójának kialakításakor elsődleges szempont volt a megbízhatóság. Ennek érdekében olyan funkciók jelentek meg, mint a különböző alkalmazások párhuzamos (side-by-side) installálhatósága. Segítségével a webes alkalmazások frissített változatainak újbóli üzembehelyezése elvégezhető az éppen futó szerveren anélkül, hogy az bármilyen rendszerleálláshoz vezetne. A „nyilvánvaló hibák keresése” (sanity check) eredményeképpen a HTTP munkaszakaszok fokozatosan migrálhatók az új verzióra. A megbízhatóságot szolgálja a gyors hibajavítási (hot patch) tulajdonság is, valamint a feladatátvétel a kiterjedt hálózatot érintő, több fürtre vonatkozó rendszerhiba esetén.

A BEA WebLogic Server 9.0 máris kitűnő eredményt ért el több, független felmérésben. A PushToTest független tesztelésének eredménye alapján a BEA WebLogic Server a kereskedelmi és nyílt forráskódú Java alkalmazásszervereket is megelőzte a nagyteljesítményű tesztesetek vizsgálatánál. A megállapítások egybecsengenek az iparág-standard SPEC teljesítménymutatóval, ami alapján a WebLogic Server 9.0 a leghatékonyabb a rendszer-erőforrások felhasználásában. A kimagasló eredményeket a szerver olyan funkciói teszik lehetővé, mint az új, szabályalapú terheléselosztó eszköz, valamint az önhangoló képességek a megosztott erőforrások számára.

A BEA WebLogic Server 9.0 támogatására szolgál a Mission Critical Support (MCS), mely nagy fokú rendelkezésre állást biztosít. Az MCS szolgáltatások közé tartozik többek között a stratégiai tervezés, átvételi és migrációs támogatás, a J2EE szakértők által működtetett 24/7/365 közvetlen telefonos, valamint a támogató mérnökök által nyújtott helyszíni- vagy távsegítség.

Magyarországon, a BEA WebLogic Server-hez kapcsolódó Mission Critical Support szolgáltatást a BEA Sytems és HP partnere, az Alerant Rt. biztosítja.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14