Gyors, könnyen kezelhető webes fejlesztőeszköz magyar nyelven is

forrás Prim Online, 2005. november 24. 10:41
A YesSoftware és a Shirokuma bejelentette, hogy mától magyar nyelven is elérhető a YesSoftware két terméke, a CodeCharge Studio 3.0 és a DemoCharge 2005. A szoftverek magyar kiadásaiban nemcsak a kezelőfelület került honosításra, hanem a teljes dokumentáció és a súgó is. A Shirokuma a helyi disztribúción túl technikai támogatást, konzultációs szolgáltatásokat és oktatást biztosít mindkét termékhez.
A CodeCharge Studio (www.codecharge.hu) automatizálja a webes alkalmazások készítését: villámgyorsan képes előállítani professzionális színvonalú, objektumorientált kódot az összes népszerű szerveroldali technológiához: .NET (C# és VB.NET), Java (JSP és szervletek), ASP, PHP, ColdFusion és Perl nyelveken. A CodeCharge Studio 3.0 támogatja a legmodernebb technológiákat (ASP.NET 2.0, PHP 5, MySQL 5) és együttműködik a legnépszerűbb webszerkesztő környezetekkel, mint például a Macromedia Dreamweaver MX; a Microsoft FrontPage-be pedig teljes mértékben integrálódik.

A DemoCharge (www.democharge.hu) használatával bárki könnnyedén rögzítheti a képernyő történéseit és készíthet belőle animált információs erőforrásokat, amelyek kiválóan alkalmazhatók termékismertetőkben, cikkekben, oktatóanyagokban, műszaki ismertetőkben, online dokumentációkban és súgórendszerekben, weboldalakon, vagy éppen értékesítési promóciós anyagokban. A DemoCharge Professional ezenfelül lehetővé teszi hangalámondás felvételét is, valamint az elkészült animált bemutatók Flash, Java kisalkalmazás és végrehajtható állomány (.EXE) formátumokban elmentését is az alapváltozat animált GIF kimenetén túl.

A megállapodás részeként a termékek dokumentációja teljes egészében lefordításra kerül magyar nyelvre, valamint a Shirokuma szakemberei ellátják a helyi programváltozatok technikai támogatását is, magyar nyelven. A Shirokuma ezenfelül konzultációs szolgáltatásokat és oktatást biztosít mindkét termékhez.

  • A YesSoftware olyan szoftvermegoldások díjnyertes gyártója, amelyekkel az internet jobban kiaknázható. A cég termékeivel a nehéz, avagy ismétlődő feladatok automatizálhatók és vizuális élményként élhetők meg. A világon számos üzleti felhasználó, fejlesztő, webmester, tanácsadó, diák és tanár használja a YesSoftware termékeit tetszetős és hatékony internetes megoldások készítésére.

  • A Shirokuma Kft. 2001-ben alakult, és célja, hogy szolgáltatásai és termékei minőségével tűnjön ki az informatikai iparágon belül. A cég elsősorban professzionális szolgáltatásokra (konzultáció, rendszerintegráció, oktatás, támogatás és egyedi fejlesztés), valamint az informatikával és nyelvekkel kapcsolatos különféle szolgáltatásokra (honosítás és szakfordítás) szakosodott. 2002 óta a Shirokuma a professzionális audio-alkalmazások terén is kategóriájában világelső terméket forgalmaz négy kontinensen (www.ndb.hu), 2003 óta pedig internetes és webes szolgáltatásokat (hosting és webes fejlesztés) is kínál a cég ügyfeleinek.
Kulcsszavak: webfejlesztés

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50