Piacon a rEVOLUTION számlázóprogramok 4.5-ös verziói

Házipénztár modullal bővül a SzámlaVarázsló

forrás Prim Online, 2006. június 28. 15:08
A rEVOLUTION Software 4.5-ös verziószám alatt jelentős újításokkal rukkolt elő az Iroda Sorozat számlázóprogramok minden változatánál.
A Számla Numero 1. és Numero 2. alapcsomagok olyan funkciókkal bővültek, amelyek eddig csak a nagyobb társaiknál voltak elérhetők. A legfigyelemreméltóbb újdonság a SzámlaVarázsló házipénztár modulja, amelynek segítségével könnyen készíthető naprakész pénztárjelentés és szigorú sorszámozású pénztárbizonylat. A SzámlaVarázsló Standard, Deluxe és Pénztárgép szoftverek mostantól a házipénztárral kiegészített változatban is elérhetők, így a No1 és No2 alapváltozatokkal együtt immár nyolctagúra bővült a számlázó termékcsalád.

A rEVOLUTION Iroda Sorozat számlázó szoftvereit – köztük a legnépszerűbb Számla No1, Számla No2 és SzámlaVarázsló programokat – mintegy 11 000 egyéni vállalkozó, mikro- és kisvállalat használja országszerte. Így a most megjelent újdonságok valóban a felhasználók széles körét érintik, egyre több funkciót kínálva számlázási és pénzügyi feladataikra.

Az alapszoftverek, a Számla No1 és Számla No2 4.5-ös változatai olyan funkciókkal bővültek, amelyek nagyobb társaiknál már megszokottak voltak. Ilyen például a Számlaismétlés, a beépített irányítószámok, és a törzsadatokat inaktívvá tétele. A Számla No2 emellett a bevételezés ismétlése funkcióval is gazdagabb lett.

A szoftvercsalád mindegyikénél új funkció a jóváíró számla, amivel gyorsan – és a törvényi előírásoknak megfelelően – lehet korrigálni a korábban kiszámlázott mennyiségi vagy értékkülönbségeket, hogy a készlet mindig az aktuális mennyiséget mutassa. A jóváíró számlához hasonlóan a bruttó érték kezelése is minden terméknél bekerült a szolgáltatások közé, így a termékek ára akár bruttó értéken is megadható, amelyből a szoftver automatikusan tölti ki a nettó árat. Ezzel a felhasználók még gyorsabban, még szabadabban tudják áraikat meghatározni, és mindezt a programban rögzíteni. Nincs szükség átszámításra, az adatrögzítés egyaránt kényelmesebb az előlegszámláknál és az egységáraknál.

A SzámlaVarázsló Standard változata mostantól a körszámlák készítését és a több telephellyel rendelkező ügyfelek számláinak kezelését is el tudja látni. A Deluxe változatban pedig már az árajánlat készítése során is lehetőség van kedvezmény beállítására. A kedvezmény megadható termékenként, azaz számlasoronként, vagy az ajánlat végén az összértékre vonatkozóan is. A készlet-korrekciónál a 4.5 programverzióban már a többtermékes korrekció is egyszerre rögzíthető, így például leltárhiány, selejtezés, vagy a készleteket érintő más eseménynél lehetőség van egyszerre több tétel módosítására.

A legjelentősebb újdonság a Házipénztár modul, amely a SzámlaVarázsló programok három változatához (Standard, Deluxe, Pénztárgép) érhető el. A rögzített számlaadatok alapján a program a készpénzes számlákhoz automatikusan kiállítja a bevételi illetve kiadási pénztárbizonylatokat, ezáltal folyamatosan követhető a pénztár egyenlege.

A Házipénztár modul képes a törvényi előírásoknak megfelelő, szigorú sorszámozású bevételi és kiadási pénztárbizonylatok kiállítására, valamint napi pénztárjelentés készítésére. A bizonylatok nyomtatás előtt megtekinthetők, illetve utólag is kinyomtathatók, egyenként vagy csoportosan. A modulban emellett a bevételek és kiadások csoportosítására egyénileg alakítható ki kategóriarendszer. A Deluxe változatban mostantól korlátlan számú valuta kezelése, valamint az aktuális valutakészlet kimutatására is mód nyílik.
Kulcsszavak: ügyvitel Revolution

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50