A Fujitsu Siemens és az EMC új SAP Solution Centert hoz létre

forrás Prim Online, 2008. február 14. 10:53

A Fujitsu Siemens Computers az idei év elején nyitja meg első EMC Velocity Signature Solution Centerét az EMEA régióban. A németországi Walldorfban az AMD és a Cisco támogatásával kialakított létesítmény az első SAP-alkalmazásokra épülő megoldásokat támogató Velocity Center, amely tájékoztatja az ügyfeleket az SAP-alkalmazásokra épülő környezetekhez szánt virtualizált IT-infrastruktúra megoldásokról és segítséget nyújt számukra rendszereik migrálásához.

A központ fő szakterületei: a Fujitsu Siemens Computers FlexFrame for SAP dinamikus infrastruktúra-megoldása, az EMC NetWorker Backup Suite biztonsági másolatkészítő és helyreállítási megoldása, valamint a PRIMERGY szervereken futó SAP NetWeaver Business Intelligence Accelerator (SAP NetWeaver BI Accelerator), amely lehetővé teszi az ügyfelek számára a hosszú üzletiintelligencia-adatsorok elemzésének felgyorsítását. A Fujitsu Siemens Computer professzionális szolgáltatásainak és az EMC illetve a Fujitsu Siemens Computers IT-infrastruktúra termékeinek kombinálásával a felhasználók nagy teljesítményű, megbízható és gazdaságos integrált megoldásokat alakíthatnak ki fejlett SAP-alkalmazásaik támogatására. Az új Solution Centerben az ügyfelek valós környezetben tesztelhetik és értékelhetik rendszereiket.

Az információtól a megoldásfejlesztésig


Az élő és távoli bemutatók mellett a Fujitsu Siemens Computers walldorfi Velocity Signature Solution Centere a migrációs projektek konkrét megtervezéséhez és megvalósításához is kínál támogatást. Valós környezetben összehasonlító és teljesítményteszteket végez, és a tervezett rendszer vizsgálatával támogatja a közép- és nagyvállalatok döntéshozatalát. A központ kínálatában szemináriumok és workshopok, valamint oktatási és képesítési programok is szerepelnek.

„Azért hoztuk létre az EMC Velocity Signature Solution Center programot, hogy lehetővé tegyük a Fujitsu Siemens Computers és a hozzá hasonló fontos partnerek számára a teljes, integrált megoldások élő környezetben történő bemutatását”
– nyilatkozta Willem Hendrickx, az EMC értékesítési csatornákért és középvállalati ügyfelekért felelős EMEA regionális alelnöke.

„A Solution Center azt is bemutatja a cégeknek, hogyha közvetlenül integrálják az SAP-alkalmazásokat az intelligens Cisco IP-hálózatba, reagálókészségük és rugalmasságuk javulására számíthatnak: gyorsabban tudják kezelni az új piaci lehetőségeket, kockázatokat, és minden eddiginél pontosabban teljesíthetik a megfelelési követelményeket” – mutatott rá Dr. Bernd Heinrichs, a Cisco Deutschland piacfejlesztési igazgatója.

Alkalmazás-forgatókönyvek


A központ alkalmazás-forgatókönyvei bemutatják, miként működnek együtt a Fujitsu Siemens Computers és az EMC komponensei az integrált megoldásokban. Illusztrálják például, hogy a FlexFrame for SAP megoldás automatikusan képes új instanciákat hozzáadni a dinamikus IT-infrastruktúra szerverbázisához, és szükség esetén újraindítja az SAP-alkalmazásokat a szerveren. A Linux és a Solaris operációs rendszer mellett az SAP-szoftvereit is központi EMC adattárban tárolja és onnan éri e a rendszerl. Az SAP NetWeaver BI Accelerator alkalmazás-forgatókönyvéből kiderül, miként fokozza a Fujitsu Siemens Computers szerverein futó megoldás a nagy BI-adattömeg elemzésének sebességét és rugalmasságát. Az SAP, az EMC és a Fujitsu Siemens Computers építőelemeit tökéletesen ötvöző megoldást sokféle professzionális szolgáltatás támogatja. Az új központ az archiválási megoldásokról, és a VMware szervervirtualizációs technológia alkalmazási és konfigurációs lehetőségeiről is tájékoztatja az érdeklődőket. A létesítmény látogatói élőben tesztelhetik a Networker Backup Suite szoftvercsomagra épülő biztonsági mentési forgatókönyveket. Az EMC mentési megoldását a Fujitsu Siemens Computers több SAP-specifikus modullal is kiegészítette.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55