A D-Link a CeBIT 2007 kiállításon - Fókuszban az üzleti megoldások

forrás Prim Online, 2007. március 14. 11:01
A D-Link a 13-as csarnok D71-es standján mutatja be intelligens vállalati megoldásait, a jövő hálózati védelmét jelentő UTM eszközeit és teljes Wireless N termékcsaládját.
Intelligens üzleti megoldások

A D-Link kommunikációs termékei között megtalálhatók a helyi és a WAN hálózati eszközök, a biztonsági termékek, a professzionális vezeték nélküli eszközök, a vezeték nélküli switchek és az IP-alapú hangátviteli (VoIP) termékek egyaránt.

A D-Link egy fiókiroda példáján keresztül mutatja be egy homogén, egy gyártó eszközeire építő hálózati infrastruktúra előnyeit. Az üzleti megoldásokon belül is külön fókuszba helyezik a D-Link vírusvédelemmel, tartalomszűréssel és terheléskiegyenlítéssel kibővített új UTM tűzfal termékeit. Az érzékeny céges adatok teljes körű védelme mellett az UTM eszközök egy kompatibilitási nehézségeket csökkentő, az adminisztrációt egyszerűsítő homogén biztonsági rendszert alkotnak.

Bővülő Wireless N termékcsalád

A D-Link a CeBIT-en mutatja be Wireless N termékcsaládjának legújabb tagjait. Az alig egy hónapja bejelentett, Windows Vista támogatott DIR-655 Gigabit router után megtekinthető a standon a legújabb Wireless N USB adapter (DWA-140), egy ADSL modemmel egybeépített router (DSL-2740B) és az első Wireless N kezdőcsomag (DKT-410).

A hardvereken túl: CeBIT Expert Talks

A D-Link IT szakértői iparági szakértők, elemzők és újságírók társaságában beszélgetnek aktuális témákról az IT biztonság, az IP-alapú hangátvitel jövője, az adat-hang konvergencia vagy éppen a jövő IT trendjei témakörökben.

A panelbeszélgetések a hétvége kivételével naponta kétszer, 11, illetve 15 órakor kerülnek megrendezésre a 13-as csarnok 71-es standján.
Kulcsszavak: CeBIT D-Link CeBIT 2007

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bátrak vagy tudatlanok vagyunk az online adatbiztonság terén?

Az Európai Unión belül a magyarok nyugtalankodnak a legkevésbé az adataik biztonsága miatt, ha internetezésről van szó. Pedig van ok aggodalomra, hiszen a Micro Focus felmérése szerint az online alkalmazások 94 százaléka tartalmaz valamilyen sebezhetőséget. A vállalat szakértői szerint úgy lehetünk biztonságban a weben, ha a felhasználók körültekintően veszik igénybe a szolgáltatásokat, és egyúttal a vállalatok is nagy gondot fordítanak a sérülékenységek vizsgálatára.

2020. március 27. 17:08

Újabb lépést tett a Telenor az 5G szolgáltatás kereskedelmi bevezetéséhez

A Telenor Magyarország Zrt. sikeresen licitált a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által a 700MHz-es, a 2100MHz-es, a 2600MHz-es valamint a 3600MHz-es frekvenciasávok hasznosítását célzó árverési eljáráson, és így az 5G szolgáltatás kereskedelmi bevezetéséhez szükséges új frekvenciasávokhoz jutott. A mobiltársaság a lehetséges maximumot - 140MHz-et – szerezte meg az 5G frekvencia úttörő sávjának számító 3600MHz-es frekvenciatartományban, ami egyben a legnagyobb kapacitást is jelenti e spektrumban. A vállalat emellett 2x5MHz duplex sávot szerzett a 700MHz-es tartományban. A frekvenciahasználati jogosultság 15+5 évre szól.

2020. március 27. 10:28

A Magyar Telekom hamarosan elindítja kereskedelmi 5G szolgáltatását

A Magyar Telekom az 5G-hez és a szélessávú mobil szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságok tárgyában kiírt árverésen az alábbi frekvenciablokkok használati jogosultságát nyerte el:

2020. március 27. 10:04

A Vodafone további frekvenciasávokat szerzett az 5G hálózat fejlesztéséhez

A Vodafone Magyarország további frekvenciákat szerzett a következő generációs 5G mobilszolgáltatásai számára az NMHH által lebonyolított frekvencia aukción, összesen 38,65 milliárd forint értékben. Ezekkel az újonnan megszerzett frekvenciasávokkal, amelyek alkalmasak a sebesség, a kapacitás és a lefedettség növelésére, a szolgáltató jó helyzetben van ahhoz, hogy folytathassa 5G-s hálózatai kiépítését, valamint Magyarország digitalizálása érdekében kifejtett erőfeszítéseit.

2020. március 27. 09:36

A HP 3D nyomtatással küzd a koronavírus ellen

A HP és digitális gyártási közössége a 3D nyomtatásban rejlő lehetőségek kihasználásával járul hozzá a COVID-19 járvány elleni harchoz. A 3D nyomtatással foglalkozó csapatok a rendelkezésre álló technológiát, tapasztalatot és gyártási kapacitást arra használják fel, hogy a vírus elleni védekezésben elengedhetetlen alkatrészeket készítsenek.

2020. március 26. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás