Új Lexmark színes lézernyomtatók

forrás Prim Online, 2007. június 27. 13:25

A Lexmark három új színes lézernyomtató-családot mutatott be. A Lexmark C780n, C782n és C935dn színes lézernyomtató-családokat üzleti munkacsoportok számára tervezték, amelyek csúcsminőségű, megbízható színes nyomtatási technológiát igényelnek.

Sokoldalú médiakezelésével és kiváló nyomtatási minőségével a Lexmark C780n, C782n és C935dn nyomtatócsaládok a felhasználók számára könnyen elérhetővé teszik a színes nyomtatás üzleti alkalmazását. Színes logók, fejlécek és címkék nyomtatásától kezdve bármilyen márkaismertséget növelő feladatra, vagy akár eladásösztönző termékfotóval kiegészített kiskereskedelmi polccímkék, illetve polcelrendezések nyomtatására is használhatók. Megbirkóznak a nehezen kezelhető médiatípusokkal, mint a meghívókhoz használt kartonok vagy az extra méretű szalagpapírok kültéri transzparensekhez, és használhatók különleges alkalmazásokhoz is, mint például a betegazonosító kórházi csuklószalagok színes fényképpel kiegészített nyomtatása.

Túl azon, hogy e termékek a színes nyomatok outsourcing formában gyártatásához képest költséghatékony alternatívát jelentenek, a Lexmark Color Care technológiája minden egyéb irodai nyomtatási feladat esetében is megkönnyíti a színes nyomtatási lehetőségek költségek felügyeletét. A rendszergazda például felügyelheti, mely felhasználók nyomtathatnak színesben, hogy valóban csak a szükséges színes nyomatok készüljenek el a hálózati nyomtatón. További eszközök is a felhasználók rendelkezésére állnak, mint például a fedettségbecslő, amely segít előre kiszámítani az egyes nyomtatási feladatok várható költségét, és meghatározni a nagy mennyiségű munkák legkedvezőbb költségű nyomtatási módját.

A Lexmark C780n színes lézernyomtató-család akár 29 színes oldalt és 33 feketét képes kinyomtatni percenként (lpp). A Lexmark C782n színes lézernyomtató-család azon felhasználók számára készül, akik még nagyobb teljesítményt és további papírkezelési opciókat igényelnek, beleértve a dokumentumbefejezési (finishing) műveleteket, mint például a tűzés, illetve biztosítani kívánják maguknak a multifunkciós berendezéssé (mfp) bővíthetőség opcióját. Sebessége akár 33 lpp színesben és 38 lpp feketében. A Lexmark C935dn színes lézernyomtató-család még nagyobb sebességet kínál: akár 40 lpp színesben és 45 lpp feketében, ráadásul A3, illetve poszter (tabloid) nyomtatást és még többféle dokumentumbefejezési opciót, mint a lukasztás és kézikönyvnyomtatás. Kétoldalas (duplex) nyomtatási funkciója a papírhasználat illetve a terjedelmes dokumentumok vastagságának, s így helyigényének csökkentésében nyújt segítséget.

Mindhárom nyomtatócsaládot a Lexmark új univerzális nyomtatómeghajtója támogatja, azzal is növelve a felhasználói hatékonyságot, hogy egyetlen intuitív felülettel érhetnek el többféle nyomtatót.

Kulcsszavak: Lexmark printer

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az utazások elengedhetetlen kelléke – BOOX Palma!

A BOOX tavaly szeptemberben mutatta be legújabb mobil e-papír készülékét, amely a csúcsteljesítményt az E-Ink kijelzővel és a telefon méretű dizájnnal ötvözi, így tökéletes választást jelent útközben is.

2024. február 22. 12:56

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

A kiberbűnözők célpontjainak közel 43 százalékát kkv-k teszik ki

A Statista adatai szerint a vállalkozások több mint 72 százalékát érte zsarolóvírus-támadás 2023-ban, ami messze a legmagasabb szám az elmúlt 5 évben. Azonban az Eurostat statisztikái alapján míg a hazai nagyvállalatok kiemelt figyelmet fordítanak az IT-biztonságra, addig a kkv-szektorról már nem mondható el ugyanez, mivel az erre költött összegek alapján az utolsó harmadban szerepel az európai országok rangsorában.* 

2024. február 20. 12:59

Informatikai alapú megoldások fejlesztése az ELTE-n

Második évét zárta a Biztonságkritikus nemzeti szolgáltatások és ipari infrastruktúrák védelme kiberbiztonsági, technológiai és szabályozási eszközökkel című Tématerületi Kiválósági projekt az ELTE-n.

2024. február 18. 15:17

Ismerd meg az ASUSTOR új WORM technológiáját!

Az ASUSTOR bemutatta a WORM technológiát, amellyel az adatbiztonság iránti védelmét hivatott erősíteni. Az új adatvédelmi funkció az ADM 4.2.6-ban került bevezetésre.

2024. február 18. 13:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07