E-könyv olvasó alkalmazás az új Windows 8-hoz

forrás: Prím Online, 2012. november 28. 09:58

Az új Windows 8 operációs rendszer használata mellett az e-könyvek olvasása is egyszerűbbé válik. A felületet úgy alakítjuk, és olyan alkalmazásokkal bővítjük, amilyenekkel csak szeretnénk.

Az új operációs rendszer egyik korábbi Windows-hoz sem hasonlítható. Formabontó megjelenésével, könnyű kezelhetőségével, személyre szabhatóságával olyan problémákra nyújt megoldást, melyek a mai világban igazán aktuálissá váltak. A felületet úgy alakítjuk, és olyan alkalmazásokkal bővítjük, amilyenekkel csak szeretnénk. Ha például kényelmesen, internetkapcsolat nélkül szeretnénk könyvet olvasni, akkor azt egy e-book olvasó alkalmazással könnyen megtehetjük. Erre alkalmas a Book and Walk fejlesztése, mely igyekszik igazodni a Microsoft új szellemiségéhez, és letisztult megjelenésével egyszerűbbé tenni a művek közötti választást.

Nem csak a Microsoft életében számít mérföldkőnek a Windows 8 fejlesztése, hanem a bookandwalk.hu számára is nagy előrelépés, hogy újabb felületen lesznek elérhetőek a szolgáltatásai. Így már 5 platformon kapjuk ugyanazt az olvasási élményt úgy, hogy csak egyszer kell megvennünk egy könyvet. Ráadásul az elsők között fejleszthettek alkalmazást az új rendszerhez, így azon kevés szolgáltatók közé tartoznak a világon, akiknek e-bookjai szinte minden eszközön olvashatók. Ha valaki már vásárolt e-könyvet a webáruházban, annak csak telepítenie kell az olvasó klienst, és minden eddig megvásárolt műve megjelenik a Microsoft felületén.

A többi saját fejlesztésű alkalmazásukhoz hasonlóan ennek használata is ingyenes, és a felhasználó ugyanúgy, egyszerűen válthat a különböző eszközök között. Az e-book ugyanazokkal a megjegyzésekkel ugyanott fog megnyílni, ahol az Andriod-os, iOS-es vagy online felületen abbahagytuk. Jegyzetelhetünk, szövegrészeket emelhetünk ki, könyvjelzőket helyezhetünk el a műben, betűtípust, betűméretet, vagy hátteret válthatunk. Az oldal webes olvasója pedig ezzel egyidejűleg megújul, könnyebben kezelhetővé, és sokkal gyorsabbá válik. A vásárlási folyamat is egyszerűsödik, így egy e-könyvet 3 kattintással szerezhetünk meg!

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A virtuális valóság és a digitális ikrek is helyet kap a lakóautók tervezésében

A felhalmozott szaktudás mellett a legújabb tervezőmegoldásokat is felhasználja új modelljeinek fejlesztése során a Hymer lakóautógyártó. A prototípusgyártásban a digitális ikerpár kap szerepet, a fejlesztési folyamat egy része pedig a virtuális térbe helyeződik át a Siemens segítségével.

2022. október 4. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38