Softbank kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Softbank

Átcsábította a Sony egyik kulcsemberét a SoftBank

A japán SoftBank telekommunikációs vállalathoz ment át a Sony vállalat Xperia okostelefon-családjának fejlesztéséért felelős kreatív igazgató, Kurozumi Kicsiró - írta a nagy-britanniai Financial Times.

Kulcsszavak: Softbank CIO Sony
2014. október 27. 09:33

Megvenné a T-Mobile-t a japán Softbank

Egy amerikai műholdas tévészolgáltató is versenyben van, és állítólag jobbak az esélyei, mint a japán banknak.

2013. december 26. 10:16

Egymillió jenes jutalmat ad angolul tudó munkatársainak a Softbank japán mobilszolgáltató

Egymillió jenes (mintegy 2,5 millió forintos) jutalmat ajánlott fel angol nyelvből felsőfokú nyelvvizsgát tevő dolgozóinak a Softbank japán távközlési-informatikai konszern, amely tavaly októberben 20 milliárd dollárért vásárolta fel az amerikai Sprint Nextel mobilszolgáltató részvényeinek 70 százalékát.

2013. január 15. 08:06

Sharp Aquos 104SH - Az első Android 4.0 alapú mobil?

A hírek szerint Japánban fog hódítani a Sharp üdvöskéje, melyet - a világon először - úgy mutattak be, mint a Google által fémjelzett operációs rendszer következő generációját, az Ice Cream Sandwich-et futtató modellt.

2011. október 5. 09:00

Innovációs laboratóriumot hozott létre a Vodafone, a China Mobile és a Softbank

A mobilinternet-szolgáltatások fejlesztése érdekében közös innovációs bázist hozott létre a Vodafone, a China Mobile és a Softbank.

2008. május 4. 12:38

IPod Nano-t ad a mobil mellé a japán Softbank

A megtévesztő nevű japán Softbank távközlési cég, amely tavaly megvásárolta a Vodafone helyi leányvállalatát, bejelentette, hogy egyes mobiltelefonjaihoz kétéves hűségnyilatkozat fejében iPod Nano-t ad ajándékba.

Kulcsszavak: zene Apple Softbank
2006. szeptember 14. 11:28

A Softbank cáfolja az iPod-telefon fejlesztésének hírét

Múlt hétvégén olyan hírek láttak napvilágot, miszerint az amerikai Apple számítógépgyártó közösen a japán Softbank internetes és távközlési társasággal egy olyan mobiltelefon kifejlesztésén dolgozik, amelyben egy iPod zenelejátszó is helyet kapna.

2006. május 15. 20:19

iPod telefont fejleszt az Apple, közösen a japán Softbank-kel

A japán sajtóban olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint az Apple iPod zenelejátszóval ellátott mobiltelefonok fejlesztésén dolgozik, közösen a Softbank nevű szigetországi internetes és távközlési társasággal.

2006. május 13. 09:32

Fordulat a japán Softbanknál

A vezető japán internetszolgáltató és internetes távközlési cég, a Softbank pénteken 18,82 milliárd jenes adózott eredményt jelentett az üzleti éve decemberrel zárult első kilenc hónapjáról, az egy évvel korábbi, 32,61 milliárdos adó utáni veszteség helyett. A fordulatot egyes befektetések eladása is segítette.

Kulcsszavak: +céginfo Softbank
2006. február 13. 09:04

A Softbank csökkentette veszteségét

A japán Softbank Investment Corp. kockázati tőkebefektető társaság az üzleti éve szeptemberrel zárult első felében 6,05 milliárd jenre csökkentette adó utáni veszteségét az egy évvel korábbi 77,34 milliárd jenhez képest.

Kulcsszavak: Softbank
2004. november 11. 08:30

A Guggenheim a netre készül

New York híres Guggenheim Múzeuma készül az online-üzletbe való belépésre. A hamburgi Spiegel hírmagazin húsvéti kiadása szerint a múzeum szeptemberben indítja internetes üzletét, melynek keretében virtuális képadatbankot bocsát online ügyfelei rendelkezésére, és kulturális turistautakat, szemináriumokat szervez majd.

Kulcsszavak: website Softbank
2001. április 12. 19:59

Kizárólagos Xbox-terjesztőket nevezett meg a Microsoft

A játékgyártó Bandai és a Softbank lesznek azok a cégek, amelyek kizárólagos joggal terjeszthetik a Microsoft Xbox játékkonzoljait Japánban – jelentették be a cég képviselői.

2001. február 14. 20:41

A Cisco részt vásárolt a japán Softbankból

Az amerikai Cisco Systems hálózatépítő vállalat egy ázsiai internetes infrastruktúra kiépítésére létesült szövetség részeként megveszi a japán Softbank-konszern egy részét.

Kulcsszavak: Cisco Softbank +céginfo
2001. január 26. 08:24

Lengyel IT-óriás születőben

Lengyelország két vezető rendszerintegrátor vállalkozása, a Prokom és a Softbank e hónap elején bejelentették együttműködési tervüket, de a közös stratégia kialakítása gondot okoz a feleknek.

2000. szeptember 21. 11:16

Internet a harmadik világban

A Világbank bejelentette egy 500 millió dolláros, a fejlődő államokban az internet használatát szorgalmazó projekt indítását.

Kulcsszavak: Softbank trend
2000. február 15. 20:35

A szürke eminenciás

Számos lap és hírügynökség kürtölte világgá januárban: a legsikeresebb webkapu, a Yahoo több mint 3,5 milliárd dollárért megvette az egyik legnépszerűbb világhálós közösséget - avagy weblaptelephelyet -, a Geocitiest.

1999. augusztus 2. 15:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15