Veritas kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Veritas

Veritas: el kell kezdeni a felkészülést az új adatkezelési szabályozásra

A Veritas megújult megoldásokat és szolgáltatásokat jelentett be, amelyek segítenek a vállalatoknak megfelelni az Európai Unió új általános adatkezelési szabályozásának (General Data Protection Regulation – GDPR).

2016. május 28. 11:09

A vállalati adatok 40 százaléka elavult

A Veritas bemutatta Data Genomics Index elnevezésű jelentését, amely az iparágban elsőként pontos, valós idejű képet ad a vállalati adatok összetételéről. A jelentés a Veritas Data Genomics Project elnevezésű kezdeményezésének első kutatása, amely szerint a vállalati adatok több mint 40%-a elavult, és érintetlenül maradt az elmúlt három évben. 

2016. március 23. 10:35

Lezárult a Veritas értékesítése

Lezárult a Veritas Tecnologies értékesítése, amelynek keretében a Symantec 8 milliárd dollárért eladta adatmentési, archiválási és menedzsment részlegét a The Carlyle Group befektető csoportnak, így az adatkezeléssel foglalkozó vállalat 2016 február 1-től teljesen független, új vállalatként működik tovább.

2016. február 18. 12:05

Önállósodott a Veritas a Symantec-től

Az adatmentési és-tárolási cég stabil növekedése és piacvezető pozíciójának megerősítése a The Carlyle Group eddigi legnagyobb értékű befektetésének elsődleges célja

2015. október 8. 13:42

A Symantec 8 milliárd dollárért eladja a Veritast

A Symantec megállapodást kötött a The Carlyle Group által vezetett befektetői csoporttal adatmentési- és tárolási részlege, a Veritas  értékesítéséről, a tranzakció során a vállalat 8 milliárd dollárért válik meg említett üzletágától - közölte a Symantec amerikai kiberbiztonsági vállalat.

Kulcsszavak: +céginfo Veritas Symantec
2015. augusztus 13. 14:23

Egyesült a Symantec és a Veritas

A Symantec és a Veritas Software ma jelentette be, hogy a két cég részvényeseinek jóváhagyását követően befejeződött az egyesülés folyamata. Az ügyletet 2005. július 2-án, szombaton véglegesítették.

Kulcsszavak: Veritas Symantec
2005. július 6. 12:04

Novell - VERITAS Linux alapú tárolás-felügyeleti együttműködés

A VERITAS Storage Foundation 4.1 for Linux megoldásának legújabb verziója tovább erősíti a Linux vállalati felhasználhatóságát, és költséghatékony megoldást jelent napjaink változó adatközpont-követelményeinek kielégítésére.

2005. április 11. 08:45

A Veritas bemutatta a Solaris 10 rendszeren futó szoftvereit

A Veritas termékei mostantól teljes mértékben támogatják a Sun Microsystems Solaris 10 operációs rendszerét.

Kulcsszavak: szerverszoft Sun Veritas
2005. március 17. 18:10

Változások a Veritas termékstruktúrájában

Stephen Terry, a Veritas Software Magyarországért is felelős kereskedelmi képviselője 2005. január 20-án a világon 180 országgal egy időben Magyarországon is bejelentette a Veritas új verziószámú mentési és adatkezelési verzióit.

Kulcsszavak: Veritas
2005. január 21. 20:26

A Symantec megvásárolja a Veritast

A biztonsági szoftvereket gyártó amerikai Symantec Corp. 13,5 milliárd dollárért meg kívánja vásárolni a Veritas Software Corp.-t, hogy növelje részesését a megőrzési és helyreállítási szoftverek piacán.

Kulcsszavak: Veritas Symantec +céginfo
2004. december 17. 09:50

Bővül a Veritas Software hazai disztribútori köre

A DNS Hungária Kft. mai budapesti sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy disztribúciós szerződést írt alá a közműrendszereket támogató szoftverek vezető gyártójával, a Veritas Software céggel.

Kulcsszavak: Veritas DNS Hungária
2004. december 2. 16:24

Tartanak az e-mail rendszerek meghibásodásától az IT vezetők

Számos informatikai vezető számára egy válásnál is nagyobb traumát okozna, ha az általuk felügyelt vállalati e-mail rendszer egy hétre leállna, áll egy hétfőn kiadott jelentésben.

Kulcsszavak: Veritas felmérés
2003. július 30. 09:51

Két új Veritas szoftver a platformfüggetlen, hibatűrő adatbányászathoz

A Veritas Software új megoldásai fejlettebb háttértár-kezelést engednek meg, méghozzá bármilyen hardverplatformon. A VERITAS FlashSnap és a VERITAS Volume Replicator szoftverek minden korábbinál könnyebb mentést, gazdagépen kívüli (Off-Host) adatkezelést és katasztrófa-felszámolást tesznek lehetővé, az üzemmenet folyamatos fenntartása mellett.0

Kulcsszavak: adatbányászat Veritas
2001. szeptember 30. 22:08

NEC – Veritas, Oracle szövetség adattároló rendszerek bevezetésére

A japán NEC megállapodást kötött a Veritas Software és az Oracle Japan cégekkel új adattároló termékei kompatibilitásának igazolásáról.

2001. június 13. 21:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

Elindult a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat új, ÉletMentő elnevezésű applikációja, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást. Az applikáció amellett, hogy pontos helymeghatározást tesz lehetővé, és megjeleníti a mentők számára az előre feltöltött egészségügyi adatokat, tartalmazza a felhasználóhoz legközelebb eső gyógyszertár, kórház, defibrillátor helyét, valamint része egy elsősegélynyújtó kisokos is.

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39
online sportfogadás