Veritas kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Veritas

Veritas: el kell kezdeni a felkészülést az új adatkezelési szabályozásra

A Veritas megújult megoldásokat és szolgáltatásokat jelentett be, amelyek segítenek a vállalatoknak megfelelni az Európai Unió új általános adatkezelési szabályozásának (General Data Protection Regulation – GDPR).

2016. május 28. 11:09

A vállalati adatok 40 százaléka elavult

A Veritas bemutatta Data Genomics Index elnevezésű jelentését, amely az iparágban elsőként pontos, valós idejű képet ad a vállalati adatok összetételéről. A jelentés a Veritas Data Genomics Project elnevezésű kezdeményezésének első kutatása, amely szerint a vállalati adatok több mint 40%-a elavult, és érintetlenül maradt az elmúlt három évben. 

2016. március 23. 10:35

Lezárult a Veritas értékesítése

Lezárult a Veritas Tecnologies értékesítése, amelynek keretében a Symantec 8 milliárd dollárért eladta adatmentési, archiválási és menedzsment részlegét a The Carlyle Group befektető csoportnak, így az adatkezeléssel foglalkozó vállalat 2016 február 1-től teljesen független, új vállalatként működik tovább.

2016. február 18. 12:05

Önállósodott a Veritas a Symantec-től

Az adatmentési és-tárolási cég stabil növekedése és piacvezető pozíciójának megerősítése a The Carlyle Group eddigi legnagyobb értékű befektetésének elsődleges célja

2015. október 8. 13:42

A Symantec 8 milliárd dollárért eladja a Veritast

A Symantec megállapodást kötött a The Carlyle Group által vezetett befektetői csoporttal adatmentési- és tárolási részlege, a Veritas  értékesítéséről, a tranzakció során a vállalat 8 milliárd dollárért válik meg említett üzletágától - közölte a Symantec amerikai kiberbiztonsági vállalat.

Kulcsszavak: +céginfo Veritas Symantec
2015. augusztus 13. 14:23

Egyesült a Symantec és a Veritas

A Symantec és a Veritas Software ma jelentette be, hogy a két cég részvényeseinek jóváhagyását követően befejeződött az egyesülés folyamata. Az ügyletet 2005. július 2-án, szombaton véglegesítették.

Kulcsszavak: Veritas Symantec
2005. július 6. 12:04

Novell - VERITAS Linux alapú tárolás-felügyeleti együttműködés

A VERITAS Storage Foundation 4.1 for Linux megoldásának legújabb verziója tovább erősíti a Linux vállalati felhasználhatóságát, és költséghatékony megoldást jelent napjaink változó adatközpont-követelményeinek kielégítésére.

2005. április 11. 08:45

A Veritas bemutatta a Solaris 10 rendszeren futó szoftvereit

A Veritas termékei mostantól teljes mértékben támogatják a Sun Microsystems Solaris 10 operációs rendszerét.

Kulcsszavak: szerverszoft Sun Veritas
2005. március 17. 18:10

Változások a Veritas termékstruktúrájában

Stephen Terry, a Veritas Software Magyarországért is felelős kereskedelmi képviselője 2005. január 20-án a világon 180 országgal egy időben Magyarországon is bejelentette a Veritas új verziószámú mentési és adatkezelési verzióit.

Kulcsszavak: Veritas
2005. január 21. 20:26

A Symantec megvásárolja a Veritast

A biztonsági szoftvereket gyártó amerikai Symantec Corp. 13,5 milliárd dollárért meg kívánja vásárolni a Veritas Software Corp.-t, hogy növelje részesését a megőrzési és helyreállítási szoftverek piacán.

Kulcsszavak: Veritas Symantec +céginfo
2004. december 17. 09:50

Bővül a Veritas Software hazai disztribútori köre

A DNS Hungária Kft. mai budapesti sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy disztribúciós szerződést írt alá a közműrendszereket támogató szoftverek vezető gyártójával, a Veritas Software céggel.

Kulcsszavak: Veritas DNS Hungária
2004. december 2. 16:24

Tartanak az e-mail rendszerek meghibásodásától az IT vezetők

Számos informatikai vezető számára egy válásnál is nagyobb traumát okozna, ha az általuk felügyelt vállalati e-mail rendszer egy hétre leállna, áll egy hétfőn kiadott jelentésben.

Kulcsszavak: Veritas felmérés
2003. július 30. 09:51

Két új Veritas szoftver a platformfüggetlen, hibatűrő adatbányászathoz

A Veritas Software új megoldásai fejlettebb háttértár-kezelést engednek meg, méghozzá bármilyen hardverplatformon. A VERITAS FlashSnap és a VERITAS Volume Replicator szoftverek minden korábbinál könnyebb mentést, gazdagépen kívüli (Off-Host) adatkezelést és katasztrófa-felszámolást tesznek lehetővé, az üzemmenet folyamatos fenntartása mellett.0

Kulcsszavak: adatbányászat Veritas
2001. szeptember 30. 22:08

NEC – Veritas, Oracle szövetség adattároló rendszerek bevezetésére

A japán NEC megállapodást kötött a Veritas Software és az Oracle Japan cégekkel új adattároló termékei kompatibilitásának igazolásáról.

2001. június 13. 21:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás