Windows Phone 7 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Windows Phone 7

Frissíthető lesz a WP8 a Microsoft szerint

A Microsoft Windows Phone felhasználóknak kedvezett mostani bejeletnésével, ugyanis ígéretet tett arra, hogy frissíthető lesz a Windows Phone 8-as operációs rendszer. Ez nagy előrelépésnek számít,hiszen a korábbi verziók nem voltak frissíthetők.

2013. március 4. 14:55

Alkalmazásdömping Nokiára: A fejlesztők Windows Phone-ra váltottak

A PureView kameratechnológia, az NFC és a Nokia Térképek integrációjával megérkezett az egyedülálló, WP8-ra specializálódott alkalmazások új generációja a legújabb Nokia Lumia készülékekre.

2012. szeptember 11. 11:04

A Nemzeti Sport Windows Phone 7-tel is elérhető

A mobilweb, iPhone, és Android alkalmazás után újabb platform felhasználói érhetik el az Nemzeti Sport tartalmait Windows-os okostelefonokon is.

2012. augusztus 1. 17:36

50 új blogalkalmazás a Windows Phone Piactéren

Összefogott a Blog.hu, a Microsoft és a Nokia, hogy a hazai felhasználók még több, minőségi alkalmazást tölthessenek le a Windows Phone Piactér kínálatából. Az együttműködés eredményeként az 50 legolvasottabb blog.hu-s blog mostantól akár a Nokia Lumia készülékek kezdőképernyőjén is helyet kaphat az élő csempék között.

2012. június 7. 17:45

Győztes Windos Phone alkalmazás – ébredj a természettel

A modern technika segítségével segíthetünk szervezetünknek a természetes napciklushoz való alkalmazkodásban, vagy egyszerűen csak a jókedvű ébredésben. A FarmAlarm elnevezésű újgenerációs mobilapplikáció a napkeltéhez igazítja a felhasználó ébresztését.

2012. május 25. 10:30

Windows Phone Code Camp: fiatal fejlesztők versenye

Budapesten, az ELTE-n rendezte meg fejlesztői versenyét egyetemi hallgatók számára a Microsoft és a Nokia. A Windows Phone Code Camp és Verseny elnevezésű rendezvény célja az volt, hogy a diákok egy nap alatt fejlesszenek alkalmazást Windows Phone 7.5 operációs rendszerrel rendelkező Nokia készülékekre. Az elkészült alkalmazásokat fejlesztő csapatok között Nokia Lumia 800 okostelefonokat sorsoltak ki.

2012. április 19. 10:43

A HTC TITAN II és Nokia Lumia 900: beárazódtak

A HTC és a Nokia csúcsmodelljei április 8-án debütálnak az egyesült államokbeli AT&T szolgáltató kínálatában. A tajvani gyártó Windows Phone alapú, 4G támogatással bíró csúcsmodellje előfizetéssel 199,99 dollárba kerül majd, a finn óriás Lumia sorozatának eddigi legjobbja pedig 99,99 dollárért vihető haza – szintén előfizetéses konstrukcióban. Jó hír, hogy a jövevények kártyafüggetlen árai is napvilágra kerültek.

2012. március 28. 15:16

Nokia Music 2.0: Lumia mobilokra

Letölthető a Marketplace-ről a finn gyártó Windows Phone alapú készülékeire a Nokia Music 2.0 szoftver, mely átszabott hangzásjavító algoritmusokat kapott, kezelőfelületét pedig apróbb ráncfelvarrásban részesítették.

2012. március 26. 16:51

Több mint hetvenezer alkalmazás a Windows Phone Marketplace „polcain”

Egy hónapja még „csupán” 60 ezer app volt felfedezhető a Microsoft mobil platformjának alkalmazásboltjában, de ez a szám mára a 72 ezret is meghaladja. Bár iszonyatosan gyorsan fejlődik a Windows Phone Marketplace, így is időbe telhet, míg utoléri a Google Play Store-t, vagy az iTunes-t. A letisztult dizájnnal hódító Marketplace tartalmát egyébként több mint 100 ezer regisztrált fejlesztőnek köszönhetjük, akik viszonylag szigorú kontroll mellett tehetik fel munkáikat a bolt felületére. Egyébként a teljes szoftverkínálat 72 százaléka ingyenes, a fizetős alkalmazások fele pedig kipróbálható vásárlás előtt.

2012. március 26. 13:20

Vatera alkalmazás már Windows Phone-on is

A hazai e-kereskedelem legjelentősebb szereplője a mobil-alkalmazások terén is élen jár: a Vatera már a Windows Phone-alapú okostelefonokra is kifejlesztette alkalmazását. Március 8-tól ingyenesen letölthető a Nokia és az aukciós piactér közös innovációja, amely egy újdonságnak számító fehér Nokia Lumia 800 készülék jótékonysági aukciójának keretében debütál a Vaterán.

2012. március 8. 12:11

Tömérdek újdonsággal érkezik a Windows Phone 8 Apollo

A Skype integráción túl a többmagos processzorok, a microSD bővíthetőség, az NFC, valamint több képernyőfelbontás támogatása is helyet kap a Microsoft mobil operációs rendszerének új verziójában.

2012. február 3. 21:13

A T-Mobile-nál mától kapható a Nokia Lumia 800 és Lumia 710

A T-Mobile január 20-ától Magyarországon is megkezdi a Nokia két Windows Phone operációs rendszerű mobiltelefonjának, a Nokia Lumia 800 és a Nokia Lumia 710 forgalmazását. A készülékek lakossági és üzleti ügyfelek számára egyaránt elérhetők.

2012. január 20. 12:11

Ingyenes Windows Phone szakkönyv a Microsofttól

"Windows Phone fejlesztés lépésről lépésre" címmel ingyenesen letölthető szakkönyv jelent meg a Microsoft Magyarország gondozásában. A kötet olyan szakemberek tollából született, akik már korábban is bizonyították: értenek a Windows Phone platformon történő programozáshoz és annak kezeléséhez. A szakkönyvben a fejlesztők mindent megtalálnak egy helyen, ami az alkalmazások készítéséhez szükséges.

2012. január 17. 09:33

Microsoft dokumentum-megosztás iPhone-ra és Windows Phone-ra

A megújuló SkyDrive szolgáltatásnak köszönhetően a felhasználók minden eddiginél gyorsabban és praktikusabban rendezhetik dokumentumaikat és fényképeiket.

2011. december 19. 10:03

Ballmer sakkhúzásai: személycserék a Windows Phone üzletágban

Steve Ballmer a Windows 8 fejlesztések irányításával bízta meg Andy Lee-t,  míg a korábban általa vezetett Windows-telefon részleget a Microsoft alelnökére, Terry Myerson-ra bízta. Steve Ballmer a Microsoft-dolgozóknak írt körlevélben ismertette a változást, s ez a levél optimizmist sugall, a sikerekről szól és a 2012-es kihívásaira történő felkészüléssel indokolja a személycserét. Ezen közben elemzők azokat a Gartner-számokat is párhuzamba állítják a Lee éthelyezésével, amelyek szerint a Microsoft operációs rendszerek piaci részesedése az okostelefonokban 2011 harmadik negyedévében tovább csökkent, 2,7 százalékról 1,5 százalékra, miközben ugyanezen időszakban a Google Android piaci részesedése 25,3 százalékról 52,5 százalékra nőtt.

2011. december 13. 13:16

Bug a Windows Phone mobilokban [Videó]

A WinRumorsnál fedezték fel a Microsoft által fejlesztett mobil operációs rendszer hibáját, melyet egy egyszerű SMS is előidézhet. Utoljára a Siemens M35 esetében találkozhattunk hasonló jelenséggel, körülbelül 10 éve.

2011. december 13. 11:49

Dell Venue Pro teszt

Volt szerencsénk kipróbálni az amerikai gyártó lehengerlő külsővel megáldott Windows Phone 7 alapú készülékét. Az androidos DELL Venue QWERTY gombsorral szerelt változata kissé túlméretezett, de ennek ellenére képes levenni az embert a lábáról.

2011. november 21. 08:32

Magyar fejlesztők számára is megnyílik a Windows Phone Marketplace

Mától a hazai fejlesztőknek új lehetősége nyílik a globális piac meghódítására: a Microsoft a magyar okostelefon-alkalmazásfejlesztők előtt megnyitotta fejlesztői portálját, az AppHub-ot, amelyen keresztül a Windows Phone Marketplace-en – azaz a Piactéren – tehetik közzé alkalmazásaikat. Ezzel egyidőben elérhetővé vált a Windows Phone hazai kompetencia-oldala is.

2011. szeptember 29. 11:38

Letölthető a Windows Phone 7.5 Mango

Tegnap este hét órakor elindult a Windows Phone 7.5 Mango névre keresztelt frissítése szerte a világon. A Mango a legnagyobb többfunkciós szofverfrissítés a Microsoft történetében a Windows Phone 7 megjelenése óta. A Mango-val érkező több száz újdonság célja, hogy az eddigieknél is egyszerűbbek, kényelmesebben kezelhetők és hatékonyabbak legyenek az okostelefonok.
 

Kulcsszavak: Microsoft Windows Phone 7
2011. szeptember 28. 10:49

Próbáld ki androidos mobilodon, hogy milyen a Windows Phone 7!

WP7 mobilra vágysz, de csak a rendszer kezelőfelülete fogott meg igazán? Nem kell másik mobilt venned, mindössze egy egyszerű, ingyenes alkalmazást kell bevetned, hogy megtapasztalhasd a „csempés élményt”.

2011. szeptember 19. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47