fiatalok kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: fiatalok

Vodafone You: 25 év alatt még több internet

Szeptember 5-én, a ELTE Lágymányosi Campuszán mutatták be a Vodafone legújabb platformját, melyet Vodafone you névre kereszteltek. A szolgáltatás a 25 éven alattiakat célozza, méghozzá plusz 2GB internettel csábítva.

Kulcsszavak: fiatalok Vodafone You mobil
2016. szeptember 6. 13:08

Depressziót okozhat a közösségi oldalak mértéktelen használata

A Cyberpsychology, Behavior, and Social Networking oldalán megjelent tanulmány szerint depressziót okozhat a fiataloknál a közösségi média túl sok használata.

 

2015. augusztus 12. 13:31

A médiatartalmat inkább online fogyasztják a fiatalok

Az eNET Internetkutató legújabb felmérésében a különböző korosztályok médiafogyasztási szokásait térképezte fel. Mint kiderült, a fiatal korosztály egyre inkább az online térben találja meg az őket érdeklő tartalmakat.

2015. június 17. 16:41

Z-generáció: az vagy, amit felteszel

Net-, multitasking-, nárcisztikus-, valamint selfie-generáció – így jellemezték a „Célkeresztben a Z-generáció” konferencia előadói a mai 5-21 éves korcsoport tagjait. Az iskolás korosztály információ utáni igénye a függőséghez hasonlítható, azonban kiválóak a szelektív figyelemmegosztásban és a társas kapcsolataik leginkább a nyilvánosság mentén rendezőknek.

 

2015. május 8. 12:31

Challenge24 – idén is lesz 24 órás programozóverseny

A Magyar Villamosmérnök- és Informatikus-hallgatók Egyesülete (MAVE) idén is – immáron 14. alkalommal  meghirdette éves programozó versenyét, a Challenge24-et, melyet az SAP Hungary támogat és az egyik legrangosabb versennyé nőtte ki magát.

2014. január 16. 10:08

Megújul a Telenor

A magyar mobilszolgáltató Telenor kívül-belül megújul: az arculat mellé új szolgáltatások is párosulnak, melyeket számos akció fűszerez. Novembertől új arculattal, márkaüzenettel és tarifacsomagokkal igyekszik a modern, fiatal fogyasztók elvárásainak megfelelni.

2013. november 13. 15:23

Rendhagyó tanórák a Lenovóval – 2. rész

A mai nem mindennapi Lenovo eseményen a táblagépek után a Motivátor Nagydíj elnevezésű projekttel ismerkedhettünk meg. Ez nem más, mint egy tehetségkutató pályázat, amely most szeptemberben indul.

2013. szeptember 3. 14:39

Hogyan tudnék élni nélküle?

Ma már szinte elképzelhetetlen lenne az életünk mobiltelefon nélkül. A SAP infografikájából kiderül, hogy Amerikában például szinte ki sem kapcsolják készüléküket, annyira ragaszkodnak hozzá.

2013. augusztus 22. 12:42

A kicsik is a Facebookon lógnak

Bár a Facebook adatvédelmi szabályai tiltják, hogy 13 év alatti fiatalok regisztráljanak az oldalra, a G Data felmérése szerint úgy tűnik, ez mégsem tántorítja el őket attól, hogy hamis profillal legyenek jelen a közösségi oldalon.

2013. július 5. 11:39

A napjuk felét médián lógva töltik a fiatalok

A szórakoztató média ma már olyannyira behálózza életünket, hogy egy nemzetközi felmérés szerint már a gyerekek is napjuk egynegyedét (8 óra) a médián függve töltik. A fiatal egyetemisták pedig még ennél is többet.

2013. június 4. 15:01

Egy tinédzsernek átlagosan 425 Facebook ismerőse van Amerikában

A fiatalok körében nagyon népszerűek a közösségi oldalak: a 12 és 17 év közötti korosztály 81%-a használja valamilyen formában a szociális hálót Amerikában – derül ki a Pew Internet & American Life Project felméréséből.

2013. május 24. 11:14

A Facebook kezdi elveszíteni varázsát Amerikában

A Pew új jelentése szerint az amerikai tizenévesek körében egyre inkább a Twitter használata fokozódik, míg a Facebook kezdi elveszíteni vonzerejét.

2013. május 22. 11:55

Az Y-generáció digitális identitása

„70-80%-ban az vagyok, ami az interneten látszik rólam” így gondolja az Y-generáció a BGF Kutatóközpont felmérése szerint. Csupán 20-30%-ban fontos számukra, mit gondolnak róluk mások. Érdekes ellentmondásokra is fény derült a kutatás során.

2013. május 15. 11:16

Honnan tájékozódnak a fiatalok?

Meglepő, hogy az egyre növekvő internet- és okostelefonpenetráció ellenére a fiatalok többsége még mindig a TV-ből szerez tudomást a világban történtekről. Bár a nyomtatott sajtó visszaszorulása egyre nagyobb – még a rádióhallgatás is megelőzi –, az internetnek még nem sikerült felkúsznia az első helyre - derült ki az Ipsos felméréséből.

2013. április 8. 11:33

Nem olvasnak a fiatalok

A könyvek egyre inkább háttérbe szorulnak az emberek életében. Főként a fiatalokra jellemző a nagyobb érdektelenség. Többen időhiány miatt nem olvasnak, de sokan vannak olyanok is, akiket egyszerűen nem érdeklik a könyvek. Az e-könyv olvasás még nem annyira elterjedt, pedig sokan ebben látják a jövőt.

2013. február 13. 11:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

A világ egyik vezető játékmonitor1 és IT-kiegészítő márkája, az AGON by AOC nemrég egy teljesen új termékkategóriát vezetett be a legigényesebb és legkompetitívebb játékosok és esportolók számára: az AGON PRO-t. Most két további, kivételes specifikációjú modellel bővül a kínálat: a HDR400 támogatással rendelkező 31,5 hüvelykes (80 cm) AG324UX modellel (4K @ 144 Hz) és a 27 hüvelykes (68,6 cm) AG274FZ (FHD @ 260 Hz) modellel. Az erőteljes, élénk színek érdekében mindkét modell IPS panellel rendelkezik és az extra sima, szellemképektől mentes megjelenítésért 1 ms GtG válaszidőt kínál.

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

Egyre több területen alkalmazzák és tesztelik a drónokkal való csomagszállítás lehetőségét. Ezek az eszközök az egészségügytől a hadiiparig számos folyamatot könnyíthetnek meg például azzal, hogy a nehezen megközelíthető vagy katasztrófa sújtotta területekre is képesek ételt vagy gyógyszert szállítani. A drónnal való szállítást forradalmasíthatja egy magyar fejlesztésű, könnyű szállítódoboz, amiben a tárgyak rögzíthetők, így többek között folyadékok biztonságos szállítását is lehetővé teszi.

2021. szeptember 15. 14:15