online bolt kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: online bolt

Az Apple újranyitotta online boltját Oroszországban

Az Apple még karácsony előtt újranyitotta online boltját Oroszországban. A rubelválság miatt bezárt üzletből ismét lehet készülékeket rendelni.

2014. december 29. 15:36

Kivonulhatnak a webboltok a reklámadó miatt

Számos kis és közepes hazai webáruház dönthet úgy a közeljövőben, hogy külföldre teszi át székhelyét, amelyhez a legutolsó lökést a reklámadó bevezetése jelentheti - mondta a Világgazdaságnak Kis Ervin Egon, a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (SzEK.org) elnöke.

2014. október 14. 14:48

Webshop a karácsonyi vásárláshoz mobilról is

Számos online bolt áll rendelkezésüknre a karácsonyi szezonban is. Íme egy főként ruházati termékeket forgalmazó webshop, amely mobil felületről is könnyedén elérhető, és ha nem passzol a méret, vissza is küldhetjük a terméket.

2013. november 13. 08:32

eMag Magyarországon is

Hazánkban is megkezdte működését Európa egyik legjelentősebb online kereskedelmi vállalkozása. Az egyszerűségéről elhíresült eMag célja, hogy a magyar piac első számú B2C online kereskedelmi vállalatává váljon.

2013. november 1. 13:49

Jövőre nyit Google Glass alkalmazás áruháza

A hír először a New York Times Magazine-ban jelent meg, majd a Google is megerősítette a hírt a Marketing Landen, miszerint jövőre megnyílik a Google Glass App Store.

2013. szeptember 4. 13:10

A vásárlási láz kezdetét vette

Idén a szülők korábban kezdik el beszerezni az iskolakezdéshez szükséges eszközöket gyermekeiknek. Az Olcsóbbat.hu szakértői szerint egyre többenn keresik az internetes vásárlási lehetőségeket.

2013. augusztus 14. 10:12

Indulhat a nyári bevásárlás a PayPallal!

Az online vásárlásért egyre többen és többen rajonganak és lelkesedésük várhatóan csak fokozódik az idei nyári leárazások hatására. A PayPal most megmutatja, melyik virtuális plázákban találjuk a legnagyobb nyári leértékeléseket!

2013. május 29. 08:20

Szerbiában és Grúziában is megkezdte működését a PayPal

2013 április közepétől Szerbia és Grúzia előtt is online boltok ezrei nyíltak meg, miután megkezdte működését a két országban a világ vezető online pénzügyi szolgáltója a PayPal.

2013. április 15. 13:46

A magyarok negyede a mellékhelyiségben is okostelefonozik

A Vatera kérdőíves felmérése meglepő eredményekkel szolgál. Kiderült ugyanis, hogy a hazai okostelefon-tulajdonosok közel fel (40,7%) tv-zés közben, negyede (27,4%) pedig a WC-n is aktívan használja készülékét. Sokan telefonjukról bonyolítják a vásárlásokat is.

2013. április 10. 11:38

Márkás édességek online

A hazai és külföldi márkájú édességek kiemelt magyarországi nagykereskedelmi forgalmazója megnyitotta első webáruházát kereskedelmi partnerei részére.  

Kulcsszavak: online bolt
2012. január 25. 16:07

Idén is díjazzák a legjobb internetes kereskedőt

Idén hatodik alkalommal hirdetik meg az Év Internetes Kereskedője Díjat.

Kulcsszavak: IVSZ online bolt e-commerce
2010. szeptember 21. 12:17

Olcsóbb, vonzóbb lesz a Google webboltja, mint az Apple-é

A Chrome operációs rendszerhez főként az új HTML5 látványos hatásait kiaknázó alkalmazásokat várnak, a külső fejlesztőknek az Apple-nél kért 30 százalék töredékét kell csak a Google-nél hagyniuk, a végén a felhasználó járhat a legjobban.

2010. augusztus 18. 20:03

Nielsen-felmérés az internetes vásárlási szokásokról

A magyar internetezők az európai átlagnál jóval nagyobb arányban tájékozódnak a világhálón gyógyszerek, gyógyhatású termékek vásárlása előtt - egyebek közt ezt állapítja meg a Nielsen piackutató felmérése, amelynek eredményeit a cég szerdán közölte az MTI-vel.

2010. július 29. 11:09

Magyarországon is terjed az internetes kereskedelem

Százból hetvennyolc magyar internethasználó vett már valamit a világhálón, ami azt jelzi, hogy Magyarországon is egyre népszerűbb online vásárolni - állapítja meg az ACNielsen Piackutató Kft.

2010. július 14. 12:44

Internet kontra hagyományos műszaki áruházak: éleződő verseny?

2008-hoz képest mind az e-vásárlók száma, mind az online vásárlások gyakorisága megnőtt. Továbbra is az elektronikai cikkek, CD-k, DVD-k, könyvek, valamint a ruházati cikkek a legkeresettebbek a világhálón – derült ki a KutatóCentrum és a Mai Piac közös felméréséből.

Kulcsszavak: online bolt trend
2009. szeptember 17. 17:11

Az online kiskereskedelmet elkerülte a válság

Az interneten keresztül értékesítő kiskereskedelmi boltok forgalma 2008-ban elérte a 63 milliárd forintot, ami a teljes kiskereskedelmi forgalom egy százaléka, az összeg az idén 50 százalékkal, 95 milliárdra nőhet - áll a GKIeNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. gyorsjelentésében, amelyet szerdán közölt az MTI-vel.

Kulcsszavak: online bolt trend
2009. július 2. 11:44

Megindult az átrendeződés az online licitoldalak piacán

Mindössze 2 hónapja indult a Vetera és TeszVesz díjmentes alternatívájaként aposztrofált Boltamarson.com, s máris elérte a havi 60 ezres látogatói számot. Az indulás óta 10 ezer termék került fel a licitoldalra, melynek összértéke már meghaladja az félmilliárd forintot. Az üzemeltető szerint a siker titka nem pusztán az ingyenességben, sokkal inkább az eladók és vásárlók igényeire reagáló folyamatos fejlesztésekben keresendő.

Kulcsszavak: online bolt
2009. június 3. 16:28

Felhasználóbarátságtalanok az e-kereskedelmi oldalak

A Yuseo és Ciao Surveys piackutató cégek felmérése szerint az európai felhasználóknak alig a fele igazodik el megfelelően a kereskedelmi weboldalakon, ami egyértelműen jelzi, hogy változásokra van szükség ezen a téren.

Kulcsszavak: e-commerce online bolt
2009. február 14. 19:02

A recesszió ellenére is bővülő online értékesítést várnak 2009-re az USA-ban

Az általános gazdasági válság ellenére is a korábbinál nagyobb volumenű, 156 milliárd dolláros online kiskereskedelmi forgalmat jósolnak az idei évre az Egyesült Államokban.

2009. január 30. 07:13

25 ezer számítástechnikai termék egy helyen

Megnyílt hazánk legnagyobb, több mint 25 ezer terméket forgalmazó számítástechnikai webáruháza. A c-enter.hu hivatalos forrásból csaknem 80 gyártó termékeit árulja, és napi 5-6 új akcióval várja az internetezőket.

Kulcsszavak: online bolt
2008. december 2. 15:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55