CA: BrightStor tárolásfelügyeleti szoftver, új Unicenter megoldások

Kovács Attila, 2001. november 27. 19:38
Az elektronikus üzletvitelt kiszolgáló menedzsment megoldások vezető szállítója, a Computer Associates International (CA) a november 27-én 50 fő részvételével Budapesten tartott szakmai napján bemutatták a cég BrightStor ARCserve Backup for Small Business Server nevű új programtermékét, amely speciálisan a Microsoft Small Business Server 2000 felhasználói számára tervezett tárolásfelügyeleti, adatvédelmi eszköz.
A BrightStor a kritikus adatok mentését, visszaállítását biztosítja és valós idejű vírusvédelmet nyújt. Minden részletre kiterjedő, egymeghajtós automatikus betöltés és könyvtártámogatás teszi lehetővé nagy számú eszköz gyors és egyszerű telepítését. A testre szabható megoldás speciális alkalmazásokat tartalmaz az MS-Exchange 2000 szerverek számára, melyek egyedi üzenetek és postafiókok védelmét, valamint az MS-SQL Server 2000 számára fájlcsoport szintű védelmet biztosítanak.

A BrightStor ARCserve Backup for Small Business Server a CA BrightStor e-üzletviteli tárolásfelügyeleti megoldásokkal jellemzett termékvonalának legfrissebb változata. Az új megoldás biztosítja az adatok és alkalmazások széles körű rendelkezésre állását az elektronikus üzletviteli környezetek teljes köre számára.

A CA a rendezvényen és az azt kísérő sajtótájékoztatón a Unicenter termékvonalának új, moduláris tervezését és felépítését is bejelentette, megújítva ezáltal az elektronikus üzletvitel infrastruktúrájának felügyeletét. Ezáltal a Unicenter egy minden részletre kiterjedő integrált, moduláris termékcsaláddá alakul át, amely valamennyi vállalat számára elérhetővé teszi az infrastruktúra-menedzsmentben kitűzött céljaik elérését, legyen az akár kis- vagy nagyvállalkozás. A mobiltól a nagygépes platformokig, az új Unicenter egyaránt menedzseli valamennyi, az elektronikus üzletvitel körébe tartozó IT erőforrást és alkalmazást. A CA szakemberei szerint a Unicenter megoldásokra jellemző fejlett intelligencia, vizualizáció és személyre szabottság, a felgyorsított telepítés, egyszerűsített felhasználás és gyorsabb megtérülés.

A több mint 25 egyedi és együttműködő Unicenter megoldást új, professzionális szolgáltatások és oktató programok támogatják.

A CA kiterjesztett és továbbfejlesztett termékvonala a következő újdonságokat is tartalmazza:

- Unicenter 3.0 Network & Systems Management – Valamennyi összetett és heterogén környezetű hálózati és rendszereszköz számára optimalizálja a működést és a teljesítményt;

- Unicenter Web Infrastruktúra Management – A BEA WebLogic és az IBM WebSphere webszerverek számára a legfrissebb Java és Windows technológiák révén biztosítja a rendelkezésre állást és optimális kiszolgálást tesz lehetővé.

- Unicenter Service Level Management v.2.0. – A kiszolgálás szemszögéből monitorozza valamennyi IT erőforrás teljesítményét és támogatja a többoldalú alkalmazásszintű egyezményeket NT és Unix platformokon.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14