Allied Telesyn: 10 gigabites stratégia, az NG-SDH támogatása

Kovács Attila, 2004. március 20. 14:17
A végponttól végpontig terjedő hálózati megoldásszállító Allied Telesyn (AT) cég az idei CeBIT-en bemutatta a SwitchBlade többszintű moduláris hálózati kapcsolóihoz készült 10 Gbit-es Ethernet modulját, valamint bejelentette, hogy a MAN hálózati piacon támogatni kívánja a Next-Generation SDH (Synchronous Digital Hierarchy) technológiát.
Az új 10 gigabites modul a LAN gerinchálózatok és MAN hálózati magok aggregációját biztosító AT SwitchBlade sorozat további fejlesztésének számít. A cég szerint az új modul olyan szervezeteknek nyújt megoldást, amelyek miközben hálózati infrastruktúrájuk ellenőrzését, menedzselését és monitorozását igénylik, ugyanakkor hang-adat-video-webböngésző multimédia szolgáltatásokat is kívánnak nyújtani ugyanazon a hálózati rendszeren keresztül.

Az AT cég NM 1000 sorozatú ún. Multi-Service Provisioning platformja támogatja az optika médián keresztül történő szinkron adattovábbítás standard technológiájának számító újgenerációs SDH-t. Hatásos és költséghatékony, többféle szolgáltatású szállító platformot biztosít video-, adat- és telefonszolgáltatások számára. Az új bejelentés a cég vezetői szerint az Allied Telesyn további elkötelezettségét mutatja a nagy telekommunikációs szolgáltatók és hálózatüzemeltetők irányában.

Hírek szerint az AT immár hagyományosnak mondható tavaszi kelet-közép-európai "After CeBIT" nemzetközi sajtótájékoztatójára ez évben március 31-én, az ausztriai Baden-ben kerül sor. A rendezvény főbb témái: az AT fejlesztései a 2003-as évben, a cég 2004-es CeBIT-en bejelentett és bemutatott technológiai újdonságai, a 2004-re tervezett termékfejlesztési és piaci stratégia. A sajtótájékoztatón a hazai szakújságírók is képviseltetik magukat.
Kulcsszavak: Allied Telesyn CeBIT 2004

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38