Új ethernet kapcsolócsalád a magyar piacon

forrás Prim Online, 2004. október 31. 10:00
E héttől a hazai piacon is elérhető az Allied Telesyn új kapcsolócsaládja. A termékek fejlesztésének elsődleges szempontja a sávszélesség-kritikus alkalmazások kiszolgálása volt.
Az Allied Telesyn bejelentette, hogy már Magyarországon is elérhető az AT-8600 sorozatú L3 Ethernet kapcsolócsaládja. A versenyképes árú, hi-end besorolású termékcsaládot mindenekelőtt a nagy sávszélességet igénylő alkalmazások (VoIP, videó stb.) támogatására fejlesztették ki. A 8600-os sorozat zökkenőmentesen biztosítja a számítógépes kapcsolatot a vállalati munkacsoportokhoz, valamint ideális megoldás a középméretű hálózatokhoz. Akinek ennél is töbre van szüksége, az különösen értékeli majd a 8600-as L2-4 funkcionalitását, mely segítségével a kapcsoló kifejezetten a multimédiás alkalmazásokat támogatja - nyilatkozta a bejelentés kapcsán Szuszkó László, a cég magyarországi képviseletének vezetője.

További szolgáltatás, hogy a rendszergazdáknak lehetőségük van hozzáférési pontonként szabályozni a felhasználói hozzáférést, illetve az elérhető sávszélességet. A kapcsolók emellett tartalmaznak egy rugalmas menedzsment eszközt is, mely segítségével a hálózatok esetleges bővítése is könnyen levezényelhető.

"A 8600 sorozat egy teljes funkcionalitású, intelligens kapcsoló, ami ideális megoldást nyújt a vállalatnak - kommentálta az Allied Telesyn nemzetközi marketing igazgatója, James White. Ugyancsak a közelmúltban váltak hozzáférhetővé a szintén új fejlesztésű, CeBIT-en bejelentett SB4000 sorozatú moduláris Fast Ethernet és Gigabit Ethernet kapcsolók is."
Kulcsszavak: Allied Telesyn

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59