SonicWALL megoldás NDR spamek ellen

forrás Prim Online, 2008. július 1. 14:12

A SonicWALL megjelentette az Email Security 6.2 termékét, mely a Bounce-Address-Tag-Validation (BATV) módszert alkalmazva veszi fel a harcot az egyre növekvő számú sikertelen kézbesítési jelentéseknek (Non-Delivery Report – NDR) álcázott kéretlen levelekkel és visszapattanó üzenetekkel.

Az NDR spam a kéretlen levelek egy olyan formája, amikor a spam sikertelen kézbesítési jelentésnek álcázva érkezik meg a postafiókba. A BATV módszer alkalmazásával minden egyes kimenő e-mail egy saját, látható, egyéni kulcsot kap, így a beérkező sikertelen kézbesítési jelentések azonosítása ez alapján történik, így egyértelműen megállapítható, hogy az üzenet valóban NDR, amely a küldő e-mailjét követően érkezett vissza vagy annak álcázott spam. A SonicWALL Email Security a bejövő és kimenő e-maileket ugyanazon a rendszeren keresztül kezeli, így BATV folyamata a végfelhasználó számára nem látható módon, a háttérben történik.

A SonicWALL Email Security 6.2 további funkciói:

·    Továbbfejlesztett hatékonyság a nyelvfelismerési képesség növelésével. Ez lehetővé teszi a SonicWALL Email Security számára, hogy biztonsággal meghatározza, az e-mail valójában milyen nyelven íródott, így felismerve azokat a trükköket, amelyeket a spammerek alkalmaznak megtévesztésül. A termék új kiadásában már szerepel a holland, a francia és a svéd is.
·    Továbbfejlesztett teljesítmény-figyelés, amely lehetővé teszi a rendszeradminisztrátorok számára, hogy a SonicWALL Email Security rendszerén keresztül a teljesítménymutatókat vizuálisan nyomon követhessék.
·    Egyszerű licenszelés – A felhasználói csoportok megszüntetésével most már a felhasználók bármely SonicWALL Email Security eszközt vagy szoftvert kiválaszthatják cégük számára. Az előfizetések és szolgáltatások most már 25-ös, 50-es, 100-as, 250-es, 500-as, 750-es, 1000-es, 2000-es, 5000-es valamint 5000 feletti felhasználói csomagokban elérhetők.

Kulcsszavak: SonicWALL security spam

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50