LME kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: LME

Extrém felhasználói szokások: módosítják a T-Online "általános szerződési feltételeit"

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hírközlési Fogyasztói Jogok Képviselője (NHH HFJK), a Netért, az LME, az Internet Fejlesztési Alapítvány és a T-Online - az internetszolgáltató egyes előfizetőinek való felmondása ügyében tartott legutóbbi egyeztetéséről - közös sajtóközleményt jelentetett meg szeptember 14-én.

Kulcsszavak: ADSL LME NETÉRT T-Online NHH
2005. szeptember 14. 16:30

VI. GNU/Linux Konferencia: Előadók kerestetnek!

A Linux-Felhasználók Magyarországi Egyesülete 2004 novemberében (szombati napon) rendezi meg a VI. GNU/Linux szakmai konferenciát. Az előadások délelőtt 10:30 órától este 17:30 óráig kerülnek lebonyolításra.

Kulcsszavak: Linux LME konferencia
2004. július 7. 09:32

EKK-LME megállapodás: Linux-támogatás az IDA programban

A mai napon sajtótájékoztatón jelentették be, hogy Baja Ferenc kormánymegbízott (az Elektronikus Kormányzat Központ - EKK vezetője) és Sári Gábor, a Linux Felhasználók Magyarországi Egyesületének (LME) elnöke szakértői megállapodást kötött a nyílt forráskódú megoldások kormányzati elterjesztésének szakértői támogatásáról.

Kulcsszavak: Linux e-government LME
2004. június 18. 14:03

Nyílt levél az APEH informatikai elnökhelyettesének

A Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete a mai napon az alábbi tartalmú nyílt levelet küldte az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) informatikai elnökhelyettesének, Futó Iván úrnak:

Kulcsszavak: LME APEH e-government
2004. március 8. 17:48

Magyar DDTP Fordítás a Debian X Party-n !

E hétvégén a magyar Szabad Szoftveres Közösség óriási eseményre készül, a Debian 10 szülinapjának megünneplésére. A szülinapot a Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete és a BME Simonyi Károly Szakkolégiuma szervezi a híres Új Vár Klubban.

Kulcsszavak: BME LME Linux
2003. augusztus 11. 14:52

Magyar tiltakozás a szoftver-szabadalmak ellen

[smallimage 1 left]A szoftver-szabadalmak európai bevezetése ellen tiltakozott Brüsszelben egy európai parlamenti képviselői meghallgatáson, illetve konferencián több magyarországi informatikai szervezet.

Kulcsszavak: LME jog szabadalom
2003. május 13. 10:04

A bilincses kampány után Pingvin-kampány Budapesten

A Business Software Alliance (BSA) nagy felháborodást kiváltó, riogató kampányának keretében bilincseket ábrázoló plakátok százai árasztották el a tél elején a különféle hirdetési felületeket, utcákat, köztereket. A magyar Linux-felhasználók szintén szeretnék visszaszorítani az illegális szoftverhasználatot, ezért nemrégiben összefogtak több más szerveződéssel is, és egy kimondottan pozitív hangvételű, a nyílt forrású szoftverek használatát hirdető kampányt indítottak.

Kulcsszavak: jog Linux +legfontosabb LME BSA
2002. december 31. 15:46

Nagy Testvér-díj: Microsoft, Magyar Rádió, Lakat T. Károly, BSA

November 7-én második alkalommal osztották ki Magyarországon a Nagy Testvér-díjakat azok számára, akik a legtöbbet tettek az elektronikus magánszféra megsértéséért. Az idei díjazottak: Microsoft, Magyar Rádió, Lakat T. Károly és a BSA.

2002. november 10. 14:46

Nagy teljesítményű alkalmazások Linuxon

Ezzel a címmel rendezett IKB-támogatással január 30-án Budapesten konferenciát a Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete (LME).

2002. január 30. 19:28

LME-konferencia - díszvendég: R. M. Stallman

A Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete (LME) 2001. szeptember 15-én, szombaton tartja III. szakmai konferenciáját, helyszíne a Közép-európai Egyetem (CEU) Konferencia Központja (1106 Budapest, Kerepesi út 87). Az idei konferencia díszvendége Richard M. Stallman, a szabad szoftver mozgalom elindítója. RMS alapította a Free Software Foundationt, a GNU projekt kitalálója és vezetője.

Kulcsszavak: LME konferencia Linux
2001. szeptember 8. 13:17

Harmadik GNU/Linux konferencia szeptemberben

A Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete (LME) július 25-én Budapesten tartott sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy neves előadók részvételével és 11 magas szintű szakmai előadással harmadszor rendeznek konferenciát a fővárosban.

2001. július 25. 12:58

Pályázat a Linux magyarítására

A Linux szélesebb körű elterjedésének legnagyobb hazai gátja, hogy kevés a magyar nyelvű dokumentáció, kevés a magyar nyelven beszélő program. Ezért a Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete a MeH Informatikai Kormánybiztosságától kapott támogatásból különböző munkákra 7 millió forintos összdíjazással pályázatot ír ki.

2001. március 19. 11:15

Linux Szakmai Konferencia 99

A Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete 1999. szeptember 18-án szakmai konferenciát rendez. A rendezvény célja, hogy színvonalas előadásokkal segítse a szakemberek munkáját, bepillantást nyújtson az érdeklődőknek a Linux lehetőségeibe.

1999. szeptember 22. 18:38

Linux Szakmai Konferencia 99

A Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete (LME) 1999. szeptember 18-án Budapesten, a MÁV Rt. BEIG konferenciatermében egynapos szakmai Linux-konferenciát szervez.

1999. augusztus 14. 21:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

Elindult a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat új, ÉletMentő elnevezésű applikációja, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást. Az applikáció amellett, hogy pontos helymeghatározást tesz lehetővé, és megjeleníti a mentők számára az előre feltöltött egészségügyi adatokat, tartalmazza a felhasználóhoz legközelebb eső gyógyszertár, kórház, defibrillátor helyét, valamint része egy elsősegélynyújtó kisokos is.

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39
online sportfogadás