webfejlesztés kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: webfejlesztés

Ezeket tanuld idén, ha informatikai pályára lépnél!

Az informatika területén az elmúlt években Magyarországon folyamatosan emelkedtek a bérek, egyes felmérések szerint a kezdő (junior) szoftverfejlesztők átlagos bruttó fizetése az 550-750 ezres sávban mozgott 2019-ben*. Az IT szakemberek iránt változatlanul hatalmas kereslet mutatkozik, iparági szakértők szerint több tízezer szakképzett informatikus hiányzik ugyanis a magyar munkaerőpiacról, az EU-ban pedig ugyanez a szám idénre megközelítheti a 700 ezer főt**. A Braining Hub IT oktatási központ most azokat a technológiákat, programozónyelveket gyűjtötte össze, amelyeket a várható erős kereslet miatt az idei évben különösen érdemes elsajátítaniuk az informatikai pályára készülőknek.

2020. január 31. 10:47

Elkészült az Anda Present B2B webshop rendszere

A Virgo Csoport szakembereinek több ezer órányi tervező és fejlesztőmunkája során készült el az Anda Present reklámajándék-értékesítő és -tervező platformja. 

2018. szeptember 29. 09:11

Magyar fejlesztés tölti fel a weboldalak üres felületeit

Egy magyar startup fejlesztésének köszönhetően nincs több kihasználatlan, üres felület a weboldalakon. A CrocTech által alkalmazott technika valós időben kutatja fel a szabad helyeket, és azokat egy algoritmus alapján hasznos tartalmakkal, illetve hirdetésekkel tölti fel.

2015. május 5. 14:45

Mérnökhallgatók ötletei alapján újul meg a MAVIR honlapja

Két pályamunka legjobb elemeit ötvözve készülhet el a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító ZRt. új honlapja. A 2012/2013-as tanévre kiírt hallgatói ösztöndíj megosztott félmillió forintos fődíját Hackl Mónika kommunikációs vezető és Aszódi Tibor, a vállalat informatikai igazgatója adta át a nyerteseknek. A beérkezett pályázatok minősége és részletessége igazolta, hogy érdemes alapozni a hazai mérnökhallgatók tudására és kreativitására.

Kulcsszavak: webfejlesztés website
2013. március 30. 08:30

Honlapátalakító pályázatot hirdet a SAKKOM

„Honlapok kés/alatt” néven honlapok nyitóoldalának átalakítására hirdet pályázatot a SAKKOM Interaktív. Olyan vállalkozások jelentkezését várják, melyek kíváncsiak arra, hogy 5-10 kisebb módosítással hogyan tehetnék hatékonyabbá kezdőoldalukat.

2013. március 25. 14:04

Több idő az innovációra – webes teszteléshez már elérhető a modern.IE

Január végétől minden fejlesztő, így a hazai szakemberek számára is megnyílik a lehetőség arra, hogy az ingyenes modern.IE fejlesztői eszközök segítségével teszteljék weboldaluk hibátlan működését legyen szó Internet Explorerről vagy más modern böngészőről.

2013. február 3. 12:31

Az Év Honlapja - hosszabbítás

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők meghosszabbították "Az Év Honlapja" pályázat jelentkezési határidejét, így egészen 2012. november 11. éjfélig lehet pályázniuk az elismerésre vágyó honlapok készítőinek, illetve tulajdonosaiknak.

2012. november 5. 13:10

Adobe Edge Tools & Services szoftvercsalád webfejlesztőknek

Az Adobe Systems Create the Web eseményén bejelentett egy innovatív eszköz- és szolgáltatáskészletet, amelynek segítségével a tervezők és fejlesztők egyszerűbben hozhatnak létre megragadó webhelyeket, digitális tartalmakat és mobilalkalmazásokat a legújabb webes technológiák, többek között a HTML5, a CSS3 és a JavaScript használatával.

Kulcsszavak: Adobe webfejlesztés
2012. szeptember 25. 10:44

Liferay Developer Studio 1.6.0

A Liferay, a világ vezető nyílt forráskódú nagyvállalati portál fejlesztője bejelentette a Liferay Developer Studio legújabb, 1.6.0 számú verzióját. Az Eclipse alapú fejlesztői környezetbe ezúttal egy professzionális grafikus workflow plugin is bekerült, mellyel a Java fejlesztők hatékonyan tudnak akár nagyon összetett folyamatokat is modellezni.

2012. szeptember 12. 16:54

Magyar cég fejleszti a franciaországi Opel-kereskedések honlapját

Magyar cég nyerte az Opel franciaországi márkakereskedőinek honlapja egységes megalkotására és fenntartására kiírt nemzetközi tendert: a budapesti székhelyű Carussel Group fejlesztheti több mint 200 francia márkakereskedés weboldalát - közölte Müller András, a Carussel Group ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: autószolg webfejlesztés
2012. augusztus 20. 08:24

A jövő héten indul a közönségszavazás "Az év honlapjá"-ra a Facebookon

Az idén immár tízedszer meghírdetett "Az év honlapja" elnevezésű verseny új Facebook-oldalon toborozza a történet kedvelőit, már csak annak érdekében is, hogy a jövő héten beinduló közönségszavazáson minél többen tudják leadni voksukat kedvens weboldalukra.

2011. október 7. 15:44

Tizedszer is: az év honlapja

Az idén immár tizedszer meghirdett Év Honlapja pályázat szervezői a jubileumi évben is előrukkoltak néhány újdonsággal. Az eddigi 22 kategória most 3 újabbal bővült: a márkázott digitális megoldásokkal, a közösségi marketing megoldásokkal és a mobil marketing alkalmazásokkal. A díjak száma nem csak az új kategóriákkal gyarapszik, hiszen a Közösségi marketing megoldások Facebookos nevezői közül egy valaki haza viheti az „Év Facebook oldala” díjat is. 

2011. augusztus 31. 20:15

Új fejlesztőkészlet: csak olyat lehet vele tervezni, ami meg is valósítható

Izgalmas és látványos animált felületek hozhatók létre az Qualysoft által kifejlesztett új fejlesztőeszközzel. Az Impulse Driver Kit (IDK) megszünteti a termékfejlesztés és az informatikai-fejlesztés közötti szakadékot, felkészíti az igényeket megfogalmazó szakembereket az IT által támogatható alkalmazás architektúrákra, legnagyobb erénye pedig az, hogy az Impulse Driverrel nem lehet olyan felületeket tervezni, amit a fejlesztő csapat nem tud megvalósítani.

2011. április 26. 23:25

Junior Internet Project: kik lesznek a jövő honlapépítői, honlaptervezői és informatikai újságírói?

Alig több mint két hét áll már csak azon 18 évesnél nem idősebb fiatalok rendelkezésére, akik informatikai karrierjüket a Junior Internet Project 2011-es fordulójával szeretnék megalapozni. A versenyre honlappal, honlap-tervvel, grafikus projekttel vagy esszével pályázók közül a legjobbak egy nemzetközi konferencián vehetnek részt, a tárgynyeremények között pedig többek között egy XBOX 360 Kinect is megtalálható.

2011. február 18. 14:41

Adobe ColdFusion 9 és ColdFusion Builder béták

A ColdFusion 9 olyan hatékony fejlesztői technológia dinamikus webhelyek és internetes alkalmazások létrehozására, amely növeli a fejlesztők hatékonyságát, illeszkedik az összetett vállalati környezetekbe, valamint gazdag és interaktív élményt biztosít a felhasználóknak. A ColdFusion Builder új, Eclipse-alapú integrált fejlesztőkörnyezet (IDE), amely a gyorsan fejlődő ColdFusion alkalmazások esetében használható.

2009. július 14. 10:10

Sun: nagyvállalati LAMP csomag

A Sun Microsystems bejelentette, hogy elérhető a Sun Web Stack, egy teljes körűen támogatott és integrált, nagyvállalati minőségű AMP (Apache/MySQL/Perl vagy PHP) csomag Solaris és Linux operációs rendszerekre. A Web Stack olyan nyílt forráskódú, szabványos szoftvert biztosít, ami a legelterjedtebb a webes alkalmazásfejlesztés és szolgáltatások terén.

2008. július 29. 15:32

Személyre szabható keresés a Yahoo-val

A Yahoo informatikai óriás bemutatta azt az új fejlesztésű webfejlesztői programot, amelynek segítségével a felhasználók saját igényeik szerint csoportosított formában használhatják a világhálós keresések találati listáját.

2008. május 16. 08:56

Új eszközök iGoogle-fejlesztőknek

A Google elindította legújabb szolgáltatását, egy fejlesztőknek szánt sandbox-ot, aminek segítségével fejlettebb modulokat készíthetnek az iGoogle-höz, ezáltal kínálva változatosabb lehetőségeket a felhasználóknak.

2008. május 15. 14:12

Pénzjutalmas online fejlesztői díj

A díjra bárki nevezheti saját honlapját, vagy felhívhatja a zsűri figyelmét egy általa felfedezett weboldal iránt is. A pályázat beküldési határideje február 26, kedd déli 12 óra.

2008. február 26. 08:36

Megjelent az Adobe AIR és az Adobe Flex 3

Az Adobe bejelentette, hogy elérhetők az Adobe AIR és az Adobe Flex 3 szoftverek, a gazdag internetes alkalmazásokat (Rich Internet Applications - RIA) támogató Adobe technológia új platformjai. A fejlesztők és a tervezők az Adobe RIA technológiák használatával pillanatok alatt hozhatnak létre és tehetnek elérhetővé gazdag, egyedi tartalmat és alkalmazásokat.

2008. február 25. 11:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás