webfejlesztés kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: webfejlesztés

Elkészült az Anda Present B2B webshop rendszere

A Virgo Csoport szakembereinek több ezer órányi tervező és fejlesztőmunkája során készült el az Anda Present reklámajándék-értékesítő és -tervező platformja. 

2018. szeptember 29. 09:11

Magyar fejlesztés tölti fel a weboldalak üres felületeit

Egy magyar startup fejlesztésének köszönhetően nincs több kihasználatlan, üres felület a weboldalakon. A CrocTech által alkalmazott technika valós időben kutatja fel a szabad helyeket, és azokat egy algoritmus alapján hasznos tartalmakkal, illetve hirdetésekkel tölti fel.

2015. május 5. 14:45

Mérnökhallgatók ötletei alapján újul meg a MAVIR honlapja

Két pályamunka legjobb elemeit ötvözve készülhet el a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító ZRt. új honlapja. A 2012/2013-as tanévre kiírt hallgatói ösztöndíj megosztott félmillió forintos fődíját Hackl Mónika kommunikációs vezető és Aszódi Tibor, a vállalat informatikai igazgatója adta át a nyerteseknek. A beérkezett pályázatok minősége és részletessége igazolta, hogy érdemes alapozni a hazai mérnökhallgatók tudására és kreativitására.

Kulcsszavak: webfejlesztés website
2013. március 30. 08:30

Honlapátalakító pályázatot hirdet a SAKKOM

„Honlapok kés/alatt” néven honlapok nyitóoldalának átalakítására hirdet pályázatot a SAKKOM Interaktív. Olyan vállalkozások jelentkezését várják, melyek kíváncsiak arra, hogy 5-10 kisebb módosítással hogyan tehetnék hatékonyabbá kezdőoldalukat.

2013. március 25. 14:04

Több idő az innovációra – webes teszteléshez már elérhető a modern.IE

Január végétől minden fejlesztő, így a hazai szakemberek számára is megnyílik a lehetőség arra, hogy az ingyenes modern.IE fejlesztői eszközök segítségével teszteljék weboldaluk hibátlan működését legyen szó Internet Explorerről vagy más modern böngészőről.

2013. február 3. 12:31

Az Év Honlapja - hosszabbítás

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők meghosszabbították "Az Év Honlapja" pályázat jelentkezési határidejét, így egészen 2012. november 11. éjfélig lehet pályázniuk az elismerésre vágyó honlapok készítőinek, illetve tulajdonosaiknak.

2012. november 5. 13:10

Adobe Edge Tools & Services szoftvercsalád webfejlesztőknek

Az Adobe Systems Create the Web eseményén bejelentett egy innovatív eszköz- és szolgáltatáskészletet, amelynek segítségével a tervezők és fejlesztők egyszerűbben hozhatnak létre megragadó webhelyeket, digitális tartalmakat és mobilalkalmazásokat a legújabb webes technológiák, többek között a HTML5, a CSS3 és a JavaScript használatával.

Kulcsszavak: Adobe webfejlesztés
2012. szeptember 25. 10:44

Liferay Developer Studio 1.6.0

A Liferay, a világ vezető nyílt forráskódú nagyvállalati portál fejlesztője bejelentette a Liferay Developer Studio legújabb, 1.6.0 számú verzióját. Az Eclipse alapú fejlesztői környezetbe ezúttal egy professzionális grafikus workflow plugin is bekerült, mellyel a Java fejlesztők hatékonyan tudnak akár nagyon összetett folyamatokat is modellezni.

2012. szeptember 12. 16:54

Magyar cég fejleszti a franciaországi Opel-kereskedések honlapját

Magyar cég nyerte az Opel franciaországi márkakereskedőinek honlapja egységes megalkotására és fenntartására kiírt nemzetközi tendert: a budapesti székhelyű Carussel Group fejlesztheti több mint 200 francia márkakereskedés weboldalát - közölte Müller András, a Carussel Group ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: autószolg webfejlesztés
2012. augusztus 20. 08:24

A jövő héten indul a közönségszavazás "Az év honlapjá"-ra a Facebookon

Az idén immár tízedszer meghírdetett "Az év honlapja" elnevezésű verseny új Facebook-oldalon toborozza a történet kedvelőit, már csak annak érdekében is, hogy a jövő héten beinduló közönségszavazáson minél többen tudják leadni voksukat kedvens weboldalukra.

2011. október 7. 15:44

Tizedszer is: az év honlapja

Az idén immár tizedszer meghirdett Év Honlapja pályázat szervezői a jubileumi évben is előrukkoltak néhány újdonsággal. Az eddigi 22 kategória most 3 újabbal bővült: a márkázott digitális megoldásokkal, a közösségi marketing megoldásokkal és a mobil marketing alkalmazásokkal. A díjak száma nem csak az új kategóriákkal gyarapszik, hiszen a Közösségi marketing megoldások Facebookos nevezői közül egy valaki haza viheti az „Év Facebook oldala” díjat is. 

2011. augusztus 31. 20:15

Új fejlesztőkészlet: csak olyat lehet vele tervezni, ami meg is valósítható

Izgalmas és látványos animált felületek hozhatók létre az Qualysoft által kifejlesztett új fejlesztőeszközzel. Az Impulse Driver Kit (IDK) megszünteti a termékfejlesztés és az informatikai-fejlesztés közötti szakadékot, felkészíti az igényeket megfogalmazó szakembereket az IT által támogatható alkalmazás architektúrákra, legnagyobb erénye pedig az, hogy az Impulse Driverrel nem lehet olyan felületeket tervezni, amit a fejlesztő csapat nem tud megvalósítani.

2011. április 26. 23:25

Junior Internet Project: kik lesznek a jövő honlapépítői, honlaptervezői és informatikai újságírói?

Alig több mint két hét áll már csak azon 18 évesnél nem idősebb fiatalok rendelkezésére, akik informatikai karrierjüket a Junior Internet Project 2011-es fordulójával szeretnék megalapozni. A versenyre honlappal, honlap-tervvel, grafikus projekttel vagy esszével pályázók közül a legjobbak egy nemzetközi konferencián vehetnek részt, a tárgynyeremények között pedig többek között egy XBOX 360 Kinect is megtalálható.

2011. február 18. 14:41

Adobe ColdFusion 9 és ColdFusion Builder béták

A ColdFusion 9 olyan hatékony fejlesztői technológia dinamikus webhelyek és internetes alkalmazások létrehozására, amely növeli a fejlesztők hatékonyságát, illeszkedik az összetett vállalati környezetekbe, valamint gazdag és interaktív élményt biztosít a felhasználóknak. A ColdFusion Builder új, Eclipse-alapú integrált fejlesztőkörnyezet (IDE), amely a gyorsan fejlődő ColdFusion alkalmazások esetében használható.

2009. július 14. 10:10

Sun: nagyvállalati LAMP csomag

A Sun Microsystems bejelentette, hogy elérhető a Sun Web Stack, egy teljes körűen támogatott és integrált, nagyvállalati minőségű AMP (Apache/MySQL/Perl vagy PHP) csomag Solaris és Linux operációs rendszerekre. A Web Stack olyan nyílt forráskódú, szabványos szoftvert biztosít, ami a legelterjedtebb a webes alkalmazásfejlesztés és szolgáltatások terén.

2008. július 29. 15:32

Személyre szabható keresés a Yahoo-val

A Yahoo informatikai óriás bemutatta azt az új fejlesztésű webfejlesztői programot, amelynek segítségével a felhasználók saját igényeik szerint csoportosított formában használhatják a világhálós keresések találati listáját.

2008. május 16. 08:56

Új eszközök iGoogle-fejlesztőknek

A Google elindította legújabb szolgáltatását, egy fejlesztőknek szánt sandbox-ot, aminek segítségével fejlettebb modulokat készíthetnek az iGoogle-höz, ezáltal kínálva változatosabb lehetőségeket a felhasználóknak.

2008. május 15. 14:12

Pénzjutalmas online fejlesztői díj

A díjra bárki nevezheti saját honlapját, vagy felhívhatja a zsűri figyelmét egy általa felfedezett weboldal iránt is. A pályázat beküldési határideje február 26, kedd déli 12 óra.

2008. február 26. 08:36

Megjelent az Adobe AIR és az Adobe Flex 3

Az Adobe bejelentette, hogy elérhetők az Adobe AIR és az Adobe Flex 3 szoftverek, a gazdag internetes alkalmazásokat (Rich Internet Applications - RIA) támogató Adobe technológia új platformjai. A fejlesztők és a tervezők az Adobe RIA technológiák használatával pillanatok alatt hozhatnak létre és tehetnek elérhetővé gazdag, egyedi tartalmat és alkalmazásokat.

2008. február 25. 11:26

Pénzjutalmas online fejlesztői díj a Sanomától

Sanoma Szupernóva Díj néven internetes fejlesztői díjat alapít a Sanoma Budapest. Az összesen egymillió forint értékű díjat a legtehetségesebb feltörekvő online vállalkozások vagy internetes fejlesztéseket készítő magánszemélyek kapják.

2008. február 13. 20:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás