Smart kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Smart

5000 látogató a 9. Fenntarthatósági napon

Ötezren látogattak ki idén a Magyar Telekom 9. Fenntarthatósági Napjára Budapesten az Akvárium Klubba 2016. szeptember 24-én. Idén először vett részt ennyi érdeklődő a fesztiválkonferencián, ahol ezúttal a smart korszak esélyeit vitatták meg a szekcióbeszélgetések szakértői és a hallgatóság.

2016. szeptember 29. 08:58

Önjáró babakocsi

A holnap az önmagukat vezető autóké. Sőt: az önmagát vezető - na jó: iPhone illetve iWatch alkalmazásból vezérelhető - babakocsié is. Az IoT business virágzik, s ebbe a kismamák életének megkönnyítése is belatartozik.

Kulcsszavak: Smart IoT
2016. február 19. 15:53

Evolution & Mobile Hungary 2015: okosodó városok, dübörgő reklámtőzsde, #hashtag őrület

Forradalmi változások forgatják fel az online reklámpiacot, miközben a közösségi médiában egyre kifinomultabb módokon lehet pénzt keresni. Hazánkban is terjed a smart technológia legújabb hulláma: okosodnak a városok, az otthonok és mindent ellepnek a szenzorok. Az Evolution & Mobile Hungary 2015 konferencia valós projekteken és esettanulmányokon keresztül mutatja be a digitális közösségi tér, a mobilpiac, az e-kereskedelem és az online reklám aktualitásait.  

2015. február 6. 10:21

Újabb SMART tantermet adott át a Samsung, ezúttal az MTVA számára

Digitális osztályteremmel várják a tanulókat az MTVA megújult Rádió- és TV-történeti Kiállítóhelyén. A Samsung SMART tanteremben a tanulók interaktív és élvezetes formában sajátíthatják el a tananyagot. A vállalat egy éven belül immár a harmadik SMART Schoolt adja át hazánkban.

2015. január 19. 10:28

Megérkezett a Vodafone saját márkás csúcsmobilja, a Smart 4

Hazánkba is megérkezett a Vodafone legújabb saját márkás telefonja, a legfrissebb Android verziót, a 4.4-es KitKat operációs rendszert futtató, 4,5 hüvelykes érintőképernyős Vodafone Smart 4.

Kulcsszavak: Smart okostelefon Vodafone
2014. június 10. 10:03

LG okos izzók Android és iOS felhasználóknak

A kisebbik dél-koreai gyártó bemutatta Smart Bulb nevű okos izzóit, melyek azontúl, hogy vezeték nélkül összeköthetők, majd irányíthatók az androidos és az iOS rendszerű készülékekkel, néhány igen praktikus és vagány funkcióval is rendelkeznek.

2014. március 25. 17:02

Hazánkban az NX sorozat új zászlóshajója – Samsung NX300

A Samsung NX sorozat új, cserélhető objektíves zászlóshajója, az NX300 egyben az első, amely képes állóképeket és 1080p Full HD videokat is készíteni 3D-ben (mindössze egy objektívvel). A termék reklámarca a világ leggyorsabb embere, Usain Bolt olimpiai és világbajnok rövidtávfutó.

2013. április 11. 12:01

A Slim LED korszak elkezdődött

Már kaphatók hazánkban a legújabb Samsung Smart TV-k, melyek között megtaláljuk a Slim LED kategóriába tartozó modelleket is. Itt nem csupán interaktív felülettel találkozhatnak a felhasználók, hanem már a multitasking igényeire szabott televízió kerülhet az otthonokba. A készülékeket Dual Core processzorokkal látták el, a felsőkategóriás verziók - az ES7000 és az ES8000 - pedig hang-, mozgás- és arcfelismeréssel, valamint hardvernövelési lehetőséggel is rendelkeznek.

Kulcsszavak: LED Smart TV Samsung
2012. március 30. 17:33

Interaktív táblák: SMART-dominancia

A SMART Technologies cég bejelentette, hogy 48,2 százalékos részesedéssel 2009-ben is megőrizte vezető pozícióját az interaktív táblák globális piacán. A SMART részesedése folyamatosan meghaladta legerősebb versenytársa részesedésének a kétszeresét.

Kulcsszavak: Smart oktatás
2010. március 13. 07:13

SMART dual-touch: két tanuló egy táblánál

A SMART Technologies a budapesti EDUCATIO 2010 kiállításon is bemutatta a SMART Board SBD600 interaktív tábla terméksorozatát, ami lehetővé teszi, hogy két felhasználó egyszerre írjon a tábla felületére vagy egyszerre érintse meg azt. A SMART Board interaktív táblák termékcsaládjának ez a kiegészítése javítja a kisebb csoportokon belüli interakciót azáltal, hogy két felhasználó együtt dolgozhat egy interaktív táblánál.

Kulcsszavak: Smart oktatás
2010. január 31. 09:16

Összeszerelő üzemet létesít a Smart Technologies Vácon

A Smart Technologies a Zollner Csoporttal történt megállapodása keretében Smart Board interaktív digitális táblák tömeges gyártásába kezd. A táblák összeállítását a Zollner Csoport alkatrész-előállító és -összeszerelő cége végzi majd Vácon található üzemében.

Kulcsszavak: Smart gyár +céginfo
2009. március 24. 08:44

Érintésfelismerő interaktív táblák a SMART-tól

A SMART Technologies a napokban jelentette be új, érintésfelismerő rendszerét, amely a SMART Boad 600-as sorozat interaktív tábláiban lesz elérhető. A rendszer képes különbséget tenni a speciális, a táblához kifejlesztett toll által, illetve ujjakkal vagy akár tenyérrel írottak között. Korábban a felhasználónak vissza kellett tennie a tollat a tábla tolltartó tálcájába, hogy így üzemmódot váltva, a kezüket használhassák.

Kulcsszavak: Smart oktatás
2009. február 7. 10:11

SMART Notebook 10 Linuxra fejlesztve

A SMART Technologies bejelentette, hogy SMART Notebook 10 nevű programja elérhető a Linux operációs rendszert forgalmazók számára is. A SMART jelenleg az egyetlen olyan interaktív tábla gyártó, amely mindhárom piacon kapható operációsrendszerrel, a Linuxszal, a Windows-szal és MAC-kel is kompatibilis.

Kulcsszavak: Smart notebook Linux
2009. január 25. 07:26

Új alelnök a SMART Technologies-nál

A SMART Technologies a napokban jelentette be, hogy Jeff Losch-t választotta a vállalat alelnökévé, jogtanácsosává és általános tanácsosává.

Kulcsszavak: Smart +céginfo CIO
2008. október 28. 19:47

Párbeszédes oktatástechnika - Budapesten a Smart alapítója

Új olcsó interaktív táblát dob piacra, kinevezte EMEA régiós vezetőjét a Smart Technologies. Egyebek között ezeket a bejelentéseket tette a budapesti közös Smart-LSK Hungary sajtótájékoztatón Nancy Knowlton, a párbeszédes oktatástechnika élenjárójaként ismert kanadai cég alapítója és elnök-vezérigazgatója.

Kulcsszavak: Smart oktatás
2008. június 24. 14:02

Tajvani baktériumgyilkos egérperifériák a Smarttól

A Smart Electronic Kft. mai sajtótájékoztatóján Nyárády István a cég vezetője és Alex Fu, az egérperifériákat gyártó tajvani Lexma cég alelnöke hivatalosan bejelentette, hogy a Smart Electronic megkapta a Lexma világon egyedülálló, vírus- és baktérium-mentesítő bevonattal ellátott lézeres egércsalád magyarországi és további hat közép-kelet-európai országra kiterjedő kizárólagos forgalmazási jogát.

2007. március 22. 17:33

Az 54g technológia szélessávú szabadságot nyújt

A Smart Electronic Kft. bejelentette, hogy megkezdi a világhírű számítógép-periféria gyártó, a Belkin vezeték nélküli adatátvitelre képes termékeinek forgalmazását. A Belkin az elsők között, júniusban dobta piacra az 54g technológiának megfelelő vezeték nélküli termékeit.

Kulcsszavak: Smart wireless
2003. szeptember 30. 18:42

A Visa új Smart-kártyát jelentett be, csökken a chipkártyák ára

[smallimage 1 left]A Visa International bejelentette egy új, csupán 1,98 dollárba kerülő smart-kártya termék bevezetését, és tovább csökkentette egy sor, a Visa Smart Breakthrough Card program keretében kibocsátott kártyatermék árát.

Kulcsszavak: Visa Smart chipkártya
2003. augusztus 4. 22:39

Visa-szolgáltatáscsomag Smart kártyák testreszabásához

A chipkártya-technológia elterjesztésére irányuló folyamatos erőfeszítéseinek eredményeként a Visa International és a Datacard Group olyan kulcsrakész kártya-testreszabási szoftvereket bocsát a Visa tagbankok rendelkezésére, amelyek megkönnyítik az EMV rendszer alkalmazását.

Kulcsszavak: bank Smart Visa bankszolg
2003. május 23. 10:45

Pocket PC, mint GSM központ

A Smart Softworks GSM alkalmazásával a Pocket PC tulajdonosok szinkronizálhatják telefonkönyvüket a Pocket Outlook-kal, kezelhetik az SMS-eket, illetve a képüzeneteket - hogy csak néhány alkalmazást említsünk.

Kulcsszavak: mobilszolg GSM pda Smart
2003. április 11. 18:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47