intszoft kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: intszoft

Trójai vírust a vírusboltból

A Spectorsoft cég eBlaster néven egy olyan programot árusít, amelyik a program telepítőjének levélben megküldi a megfigyelt felhasználó minden levelét, minden felkeresett URL-jét, a lefolytatott csevegést, az elindított alkalmazásokat, sőt minden billentyűleütést. A cég korábbi csúcstermékénél ezt a naplófájlt csak a géphez való közvetlen hozzáféréssel lehetett megnézni.

Kulcsszavak: intszoft vírus security
2002. szeptember 4. 18:36

A Handspring megkezdte a Tréo Mail árusítását

A cég már március közepe óta elérhetővé tette a Tréo digitális személyi asszisztenshez kifejlesztett szoftver béta-változatát, mától a végleges változatot is meg lehet vásárolni, mely a mobiltelefon-kézikészüléket e-mailek kezelésére is képessé teszi, ezzel jelentősen növelve annak használati értékét.

Kulcsszavak: pda +fohir Handspring intszoft
2002. május 13. 21:11

Európába indul a RealArcade

A RealNetworks bejelentette, hogy hálózati játékot segítő szoftverét, a RealArcade-ot az USA-n kívül is útjára indítja, az egyik fő célpont Európa; hat európai nyelvre, köztük spanyolra, franciára és németre is lefordítják a szoftvert a könnyebb használat elősegítésére.

2002. március 20. 20:25

Prím-portálszoftverek

A Prím Kiadó gyorsan népszerűvé vált online médiuma viszonylag hamar eltávolodott attól a modelltől, hogy a webre a papírújságok virtuális verziói kerüljenek fel. Kiépült a szakmai elmélyülést kínáló hír- és információszolgáltatást nyújtó Prím Online, amely hamarosan portálfunkciókkal és az olvasói igényeket más téren is kielégítő szolgáltatásokkal bővült. A portálfunkció alapjául szolgáló saját fejlesztésű szoftverek egy idő után önálló gazdasági tevékenységek elindítását is lehetővé tették, a Prím megkezdte ezek értékesítését, részben ASP-szolgáltatói formában, részben licencelve a szoftverek használati jogát.

2001. december 5. 08:06

Döntést hozott a Kazaa ellen a holland bíróság

A holland bíróság csütörtökön elrendelte, hogy a fájlok online terjesztését lehetővé tévő szoftvert készítő Kazaa akadályozza meg az illegális szolgáltatás működését. A társaság egyébként óriási pénzbüntetésekre számíthat.

Kulcsszavak: jog intszoft Napster zene mp3
2001. december 1. 09:13

Net.Portal megoldás az Axistól

Az Axis Kft. korábban megismert portál-kínálatát bővítette a francia Mediapps cég Net.Portal megoldásával, amely egy portálgenerátor szoftver és a Mediapps által kategorizált, csatornákba szervezett, mintegy 30 ezer információforrás közvetítője. Az Axis a Net.Portal értékesítésével B2E, B2B, B2C portálokat kínál hazai ügyfeleinek, a hazai tartalomszolgáltatóknak pedig lehetővé kívánja tenni a sok száz európai Net.Portal felhasználó köréhez való csatlakozást.

2001. november 8. 22:39

Megjelent a Yahoo Messenger 5.0

A Yahoo minden különösebb hírverés nélkül kibocsátotta üzenőszoftverének felújított 5.0-s változatát, mely felfrissített chat interfésszel, és új reklámfelületekkel rendelkezik. Az októberben béta tesztverzióban kiadott Messenger 5.0 lényege, hogy ha mindkét kapcsolatban levő felhasználó gépén telepítve van, akkor gazdagon illusztrált és akár animációkkal dúsított ablakokban válthatnak üzeneteket.

Kulcsszavak: intszoft Yahoo onlineszolg
2001. november 4. 20:48

Audentify: tartalmuk alapján ismeri fel az mp3-akat

Dalszövegeket már könnyedén lehet keresni az interneten. Arra azonban eddig nem volt lehetőség, hogy egy dal valamely részletének megadásával keressünk információt róla.

Kulcsszavak: mp3 intszoft
2001. május 3. 20:04

Azt raksz ki, amit csak akarsz...

Február 13-án San Franciscóba hívta a sajtó képviselőit a Hewlett-Packard, hogy egynapos kurzus keretében szoftvermegoldásainak olyan új generációit mutassa be, amelyek révén a webes szolgáltatások gyorsabbá s nem utolsósorban jövedelmezőbbé tehetők. A bejelentések sorában a legnagyobb érdeklődést - nem véletlenül - az e-speak megoldás váltotta ki, amely a szolgáltatások építőkockákként történő használatát ígéri, sőt még ennél is többet.

Kulcsszavak: onlineszolg intszoft HP
2001. április 24. 11:50

CA: portáltechnológiák új generációja

Ezen a héten jelentette be a Computer Associates a Jasmine Portal portálmenedzselő szoftver harmadik verzióját. Az elektronikus üzlet számára kifejlesztett szoftver frissített verziója lehetővé teszi, hogy a felhasználó könnyen személyre szabhassa munkahelyét, miután eldöntötte, hogy melyik információk a legszükségesebbek napi munkájához.

Kulcsszavak: CA e-commerce intszoft
2001. április 7. 16:40

Hackerprogramot mindenkinek!

A nemrég megjelent ShareSniffer nevű program segítségével minden védtelen, Windows operációs rendszert futtató online számítógépre be lehet lépni, onnan fájlokat le- és feltölteni, módosítani és törölni.

Kulcsszavak: intszoft hacker security
2001. március 5. 23:09

Tőkebevonás a Voxline-nál

A szegedi Voxline Kommunikációs és Informatikai Kft. 1,5 millió dolláros tőkebevonásra készül. A Napi Gazdaság híre szerint a 2000. márciusban alakult társaság olyan mobil internetes szoftvert fejlesztett ki, amellyel bármilyen weboldal elérhető mobiltelefonnal.

2001. január 3. 08:57

Terjeszkedik az Aimster

A Napster-hez hasonló fájlmegosztásos elven működő úgynevezett Aimster-szolgáltatás új verziója már együtt fog működni az MSN-nel és a Yahoo!-val is, így a szakemberek szerint akár heti félmillió új felhasználóval is gazdagodhat az Aimster.

2000. december 20. 21:08

Biztonságos internetezés

A Zero-Knowledge bemutatta ingyenesen letölthető szoftverét, amely hatékony védelmet biztosít az internet káros összetevői ellen.

Kulcsszavak: security intszoft
2000. december 15. 21:24

Új zenelejátszó, hibajavítási lehetőségekkel

A Multicast Technologies Inc. megjelentette első, multifunkciós zenelejátszó programját, az MCT Playert. A programhoz teljesen ingyen férhetünk hozzá a cég kikötőjén keresztül.

Kulcsszavak: zene lejátszó intszoft
2000. december 3. 16:51

Könnyedén kijátszható az e-mailes pornószűrő

Számos társaság védi e-mail rendszerét a szexképektől a Content Technologies PORNsweeper nevű programjával. A programról most kiderült, hogy egyáltalán nem olyan csalhatatlan, mint gondolták.

Kulcsszavak: intszoft security
2000. november 25. 22:45

Windows Media Player for Pocket PC

A Microsoft Corp. megjelentette a Microsoft Windows Media Player for Pocket PC bemutató változatát. A szoftver képes internetről, rádiós átvitel segítségével továbbított audio- és videotartalmak lejátszására, megjelenítésére is.

2000. november 14. 22:22

Új fájlmegosztó szolgáltatás

A Groove Networks kedden bemutatott egy olyan programot, melynek segítségével fájlokat oszthatunk meg az interneten keresztül.

2000. október 24. 22:33

Az ICQ 2000b béta-verzió SMS-t is tud küldeni

Tegnap óta fent van a hálózaton az ICQ 2000b béta v4.55 #3264, amellyel SMS- és személyhívó-üzeneteket is lehet küldeni. Emellett az ICQPhone funkcióval IP-telefonálás is lehetségessé válik.

Kulcsszavak: SMS ICQ intszoft
2000. szeptember 22. 21:00

A Streambox megegyezett a RealNetworksszel

A több mint kilenc hónapon keresztül tartó pereskedés végét jelenti, hogy a Streambox megegyezett a RealNetworksszel. A RealNetworks szerzői jogok megsértése miatt perelte a társaságot.

Kulcsszavak: jog RealNetworks intszoft
2000. szeptember 10. 08:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

Közel érintésmentes könyvelési megoldást fejlesztett a Process Solutions, Magyarország vezető számviteli szolgáltatója. A PS APPS-t az különbözteti meg a piacon elérhető többi rendszertől, hogy nem statisztikai alapon működik, mint a klasszikus AI megoldások, hanem 100%-os pontossággal funkcionáló megoldásról van szó, amelyen a vállalat már tízezres nagyságrendben futtat át számlákat. A használatbavétellel ráadásul a könyvelési szakemberek manuálisan végzett munkafolyamatai legalább 50%-al csökkenthetőek.

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

Az ESET legújabb Threat Report jelentése átfogó képet ad az ESET szakértői csapata által 2023 decemberétől 2024 májusáig megfigyelt fenyegetettségi trendekről.

2024. július 5. 09:55