CA-támogatás a Microsoft Virtual Server 2005 terjedéséhez

forrás Prim Online, 2004. szeptember 30. 19:00
A Unicenter operációmenedzsment, BrightStor adattároló és eTrust biztonságkezelő megoldások révén a felhasználók sokkal egyszerűbben tarthatják kézben on-demand környezetüket, valamint teljes egészében kiaknázhatják a szerver adta új virtualizációs képességeket is.
A Computer Associates három legjelentősebb termékvonalával már a megjelenés napjától támogatja a Microsoft Virtual Server 2005 terjedését.

"A Microsoft Virtual Server 2005 jó megoldást kínál mindazon vállalatoknak, amelyek növelni szeretnék feldolgozási infrastruktúrájuk hatékonyságát és az eddiginél rugalmasabb választ kívánnak adni a változó követelményekre. A CA megoldásai átszövik a rendszert, így a közös ügyfelek azonnal elvégezhetik on-demand környezetük menedzselését és minden eddiginél hatékonyabb védelmet alakíthatnak ki adataik számára - természetesen létszámnövelés nélkül" - nyilatkozta Molnár Imre, a CA magyarországi igazgatója.

A CA Unicenter, BrightStor és eTrust megoldásai a Microsoft Virtual Server 2005-ben meglévő erőforrás-adminisztrációs mechanizmus kihasználásával automatizálják és áramvonalasítják az összetett virtuális számítógépes környezetek kezelését:

  • A Unicenter megoldások lehetővé teszik a Microsoft Virtual Server 2005 fizikai vállalati számítógépes erőforrásként történő menedzselhetőségét: a CA Unicenter Network és Systems Management (Unicenter NSM) megoldással felügyelhetőek a Microsoft Virtual Server 2005 rendszeren futó virtuális gépek. Emellett a Unicenter NSM Systems Performance Option diagnosztikai funkciókkal és eszköztárral segíti a szerver-teljesítmény optimalizálását. A két feladat egy kézben tartása egyszerűbbé teszi a hagyományosról az on-demand architektúrára áttérő felhasználók dolgát.
  • A BrightStor ARCserve Backup egyszerű kezelhetőséggel ruházza fel a Microsoft Virtual Server 2005 környezetének védelmét és a háttérmentést.
  • Az eTrust Antivirus és eTrust Secure Content Manager a rosszindulatú programok észlelésével, valamint a webes és emailes tartalmak szűrésével fokozza a Microsoft Virtual Server 2005 működési biztonságát. Az eTrust Vulnerability Manager felügyeli és orvosolja a virtualizált környezetek sebezhetőségét, emellett hatékonyan megakadályozza a rosszindulatú kódok terjedését az egyazon szerverhez tartozó virtuális gépek között.

A Microsoft Virtual Server 2005 a Dynamic Systems Initiative (DSI) terméke, amelynek célja az üzleti tervezés, a rendszer bevezetés és az IT rendszerek működésének jelentős egyszerűsítése és automatizációja.
Kulcsszavak: szerverszoft CA

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36