Webigen kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Webigen

Elkészült a szegedi kajak-kenu EB honlapja

Egy hét múlva kezdődik Dél-Magyarországon a kajak-kenu Európa-bajnokság, ez alkalomból számos sportoló érkezik hazánkba, hogy részt vegyen a vízi versenyeken, ahol a magyarok is jó eséllyel indulnak a dobogós helyezésekért. Eközben a Webigen és a Magyar Kajak-kenu Szövetség elindította az EB hivatalos honlapját is, melyen számos fontos információ és sajtószoba is található.

Kulcsszavak: sport website Webigen
2002. július 11. 12:25

Portáltól a piactérig

A kormányzati portál fejlesztésében is részt vett az alig két éve alakult Webigen Rt., amely immáron számos jelentős informatikai és kommunikációs projektet tudhat maga mögött. A vállalat egyik fő tevékenységi területe a portálalkalmazások fejlesztése, kivitelezése, valamint támogatása, aminek keretében három platformon szinte majdnem minden fejlesztési igényt lefednek. Népszerű Shaman és Aztech rendszerük sikerén felbuzdulva már elektronikuspiactér-megoldások kidolgozását is vállalják. Az éppen folyó projektekről, illetve a Webigen Rt. e területre vonatkozó megoldásairól Árvay Attila szoftverfejlesztési vezető nyilatkozott lapunknak.

Kulcsszavak: portál Webigen piactér
2002. május 11. 15:58

Beszállt az Indexbe a Webigen

A Korridor értesülései szerint az Index.hu Rt. közgyűlése jóváhagyta, hogy végrehajtsák a Wallis Rt. érdekeltségébe tartozó Webigen Rt.-vel kötendő stratégiai megállapodást. Ennek értelmében a Webigen Rt. kisebbségi tulajdonrészt kap az Index.hu Rt.-ben, és ezért forrásokat biztosít a cég működéséhez - a HVG Háló mellékletének értesülése szerint néhány száz millió forintos üzletről van szó.

2002. április 26. 07:05

Index.hu - célegyenesben a befektetői tárgyalások

Célegyenesbe jutottak a Webigen Rt.-vel az Index.hu Rt. befektetői tárgyalásai; várhatóan május elején bejelenthetik a szerződés aláírását - tudta meg Kőrösi Ákostól, az Index.hu Rt. alapító elnökétől kedden az MTI. Mint a cég illetékese elmondta: a Webigen új részvények kibocsátása révén válhat az Index.hu kisebbségi tulajdonosává.

2002. április 17. 07:08

Közös céget hozott létre a Vivendi és a Webigen

A Vivendi Telecom Hungary (VTH) és a Webigen Rt. tulajdonosai stratégiai együttműködés keretében közös céget hoznak létre a VTH kisebbségi (33 százalékos) részvételével. Az új cég létrehozásával -mely Webigen Rt.-ként folytatja működését- a tulajdonosok elsődleges célja, hogy erősítsék jelenlétüket az internetes piacon, és közös termékek fejlesztésével, infrastrukturális, üzemeltetési és fejlesztési képességek birtokában ügyfeleiknek integrált internetes szolgáltatásokat kínáljanak.

2002. március 26. 14:04

Jelentés az internetgazdaságról

A magyarországi cégek az idén képzési költségeik mintegy 9 százalékát fordítják informatikai ismeretek bővítésre, ami 2 százalékponttal magasabb az egy évvel korábbinál.

2002. február 14. 00:03

Internetes szolgáltatások - együttműködik a PSINet és a Webigen

Internetes termékek és információtechnológiai szolgáltatások közös kifejlesztésére kötött együttműködési megállapodást a Webigen Rt. és a PSINet Magyarország.

2002. február 6. 09:13

Gyorsjelentés az egészségügy internethasználati szokásairól

A kórházban dolgozók többsége személyi számítógépeket is használ munkája során, ám internetet csak kevesen. A betegek kórtörténetét elektronikus úton a kórházak 86%-ában vezetik. A gyógyszertárak többsége úgy véli, hogy az internet elterjedése nem fogja növelni forgalmukat. Ezek a legérdekesebb megállapításai annak a 2001. III. negyedévben, az egészségügy internethasználati szokásairól végzett kutatásnak, amelyet a GKI Gazdaságkutató Rt. a Webigen Rt.-vel és a Sun Microsystems Magyarországgal együttműködve végzett.

2002. január 28. 09:30

Gyorsjelentés az internetgazdaságról - fókuszban az oktatási intézmények

A GKI Gazdaságkutató Rt. - a Webigen Rt.-vel és a Sun Microsystems Magyarországgal együttműködve - negyedévente felméri az internethasználati szokásokat, a hazai elektronikus gazdaság fejlődését. Ezúttal az oktatási intézményekről 2001 végén készített felmérése eredményeit tette közzé.

2002. január 21. 08:04

Gyorsjelentés az internetgazdaságról - fókuszban a pénzügyi szektor

Bár a pénzügyi szektor 2001. III. negyedéves várakozásai az előző negyedévhez képest kevésbé optimista, szereplői várhatóan továbbra is aktív szerepet vállalnak az internetes szolgáltatások kínálata terén, még több ügyfelet remélve az internet gyors terjedésével párhuzamosan - olvasható a GKI Gazdaságkutató-Webigen-Sun Microsystems Magyarország 2001. III. negyedéves felmérésének legfontosabb, pénzügyi szolgáltató cégekre vonatkozó összegzésésben.

2001. december 3. 08:24

Elindult a Mokép új interaktív portálja

Az új portálrendszer fejlesztésére kiírt pályázatot áprilisban nyerte meg a Webigen Rt., öt konkurens vállalatot előzve meg ajánlatával. A győztes pályázat olyan interaktív portál megvalósítását tartalmazza, amely a filmek mellett számos látogatottságnövelő megoldást kínál.

Kulcsszavak: mozi Webigen film website
2001. november 21. 18:28

E-pesszimizmus

A GKI Gazdaságkutató Rt a Webigen Rt-vel és Sun Microsystems Magyarországgal együttműködve elkészítette a 2001 harmadik negyedévi, a hazai internetgazdaságról szóló gyorsjelentését, amelyet november 20-án ismertettek a sajtó képviselőinek. A fő trend: a piac növekedési üteme lassul; a válaszadó cégek mérséklődő optimizmussal tekintenek a jövőbe. A legfontosabb jellemzők a következők:

2001. november 20. 22:22

A Webigen Rt. készíti a PANAC információs portálját

A Webigen Rt. nyerte el a Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. Pannon Autóipari Klaszter Divízió (PANAC) adatbázisának és webrendszerének fejlesztésére szóló megbízást.

2001. november 14. 17:25

Webigen-GKI - 52 százalékkal nő az internet-előfizetők száma

A szolgáltatók az év végéig az internet-hozzáféréssel rendelkezők 52 százalékos növekedésére számítanak az elmúlt év decemberéhez képest - derül ki a Webigen Rt. és a GKI Gazdaságkutató Rt. közös kutatásából.

2001. október 24. 08:49

Megújul a Webigen Rt. eMegoldások üzletága

A több mint egyéves Webigen Rt.-ben tulajdonosi változás következett be: a Wallis kivásárolta a PSINet-et, és ezzel 81,2%-ra tett szert (18,8% egy amerikai magánszemélyé), miközben a Webigen eMegoldások (alkalmazásfejlesztés, konzultáció, tervezés) üzletága még több részt kíván vállalni az összbevételben.

Kulcsszavak: +céginfo Webigen
2001. október 18. 16:47

Dinamikusan fejlődő turizmus

Az utazási szektorban egyre nő az internet szerepe. Ez Petrik Ákos, a Webigen Rt. tanácsadója szerint nem meglepő, hisz a web szinte tökéletes utazások foglalásához és a kapcsolódó szolgáltatások igénybevételéhez. Kényelmes, hatékony és szinte mindig találni valami engedményt, ha online foglal az ember. A csatorna egyre nagyobb részt szakít magának az összes forgalomból.

2001. szeptember 12. 07:43

Egyenes út a Mol-benzinkutakhoz

Többek között látogatói által is ingyen igénybe vehető, Magyarország-térképpel egybekötött útvonalajánló programmal bővítette az egy évvel ezelőtt elsősorban a látogatottság növelése céljából és kereskedelemi szempontok alapján megújított társasági honlapját a Mol Rt.

Kulcsszavak: Webigen MOL onlineszolg
2001. augusztus 7. 18:27

Elindult az Inforádió és a Webigen közös portálja

Információs ügynökség. Így nevezi magát az Inforádió és a Webigen Rt. egyforma tulajdonrészével, negyedmilliárd forintos alaptőkével márciusban alapított Infostart Rt. új internetes vállalkozása, az Infostart.

2001. július 20. 16:32

A Webigen készíti a Mokép interaktív portálját

A Mokép Rt. új portálrendszerének fejlesztésére áprilisában kiírt pályázatot a Webigen Rt. nyerte, öt konkurens vállalatot előzve meg ajánlatával.

Kulcsszavak: onlineszolg Webigen
2001. június 22. 17:29

Webigen: haikukötet a költészet napjára

Január eleje óta már több mint 2500 kötetet töltöttek le a Webigen elektronikus könyveiből. A kiadó egy haikukötettel ünnepli a költészet napját, s húsvétra is hálóvilágot lát egy újabb könyv.

Kulcsszavak: e-book Webigen
2001. április 11. 17:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

Újjáéledt az egyik legritkább és legkultikusabb magyar otthoni számítógép, az Aircomp-16, sorban fejlesztik rá az új játékprogramokat. Október 15-ig egy teljesen nyílt játékpályázat keretében bárki beküldheti új játékprogramjait a muzeális típusra, ezzel gaming platformmá avatva a magyar informatikatörténet egyik legkülönlegesebb számítógépét.

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17