Verizon kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Verizon

A Verizon Business és a CareAR stratégiai partnerséget kötött

A Verizon Business és a CareAR, A Xerox Company stratégiai partnerséget jelentett be annak érdekében, hogy átalakítsa a CareAR által a terepen dolgozó szakemberek és ügyfelek számára nyújtott szolgáltatást és ügyfélélményt. A Verizon 4G, 5G hálózatait és közel valós idejű számítási technológiát a CareAR kiterjesztett valóság (AR) és mesterséges intelligencia (AI) alapú platformjával ötvözve a technikusok távolról és proaktív módon gyorsabban, okosabban és biztonságosabban oldhatják meg a szolgáltatási problémákat, ami teljesebb felhasználói élményhez vezet.

2021. október 20. 09:57

A Huawei szabadalmi jogsértés miatt perli a Verizont

A Huawei Technologies bejelentette, hogy szabadalmi jogsértésért pert indít az egyik legnagyobb amerikai technológiai és kommunikációs szolgáltatóval, a Verizonnal szemben az Egyesült Államok Texas államának egyik kerületi bíróságán. Keresetében a Huawei kompenzációt vár a Verizontól olyan szabadalmaztatott technológiák használatáért, amelyeket a Huawei 12 Egyesült Államokban jegyzett szabadalma véd.

2020. február 6. 11:59

Több mint 1 GBPS sebességgel hasított a mobilnet Észak-Amerikában

Közös tesztjében a Verizon, az Ericsson és a Qualcomm túllépte a gigabites sebességhatárt. A három vállalat egy Ericsson laborteszt során elsőként ért el kereskedelmi telefonchip és hálózati infrastruktúrával az 1,07 Gbps (gigabit/másodperc) letöltési sebességet a Qualcomm Snapdragon X20 LTE modemjével. 

2017. augusztus 23. 07:15

Megvette a Yahoo-t a Verizon

Bár a Magyar Telekom vs. Origo sztori azt mutatja, hogy egyáltalán nem jó, ha egy online médiacég egy telekom-szolgáltatóhoz tartozik, Amerikában ezúttal ismét egy telekom-cég vásárolt tartalmat, mégpedig a Verizon - közel 5 milliárd dollárért - a Yahoo média-szolgáltatását.

Kulcsszavak: akvizíció Yahoo Verizon
2016. július 25. 19:04

A Verizon elnöke megerősítette: kész ajánlatot tenni a Yahoo-ra

A CNBC közleménye szerint a Verizon elnök-vezéigazgatója, Lowell McAdam úgy véli, hogy egy megállapodás a Yahoo-val jó folytatása lenne annak a stratégiának, amelynek mentén a cég tavaly az AOL-t vásárolta föl 4,4, milliárd dollárért.

Kulcsszavak: akvizíció Verizon Yahoo
2016. február 8. 15:37

A Verizon 4,4 milliárd dollárért felvásárolja az AOL-t

A Verizon Communications bejelentette, hogy 4,4 milliárd dollárért felvásárolja az AOL digitális tartalom-, termék- és szolgáltatásközvetítő tömegkommunikációs céget, így az Egyesült Államok legnagyobb vezeték nélküli szolgáltatója lesz, egyúttal a webes és a mobiltelefonos videószolgáltatások terén is átveszi a vezető helyet.

2015. május 13. 08:24

Mégsem dob nagyot a brit gazdaságon a Vodafone-Verizon ügylet

Londoni pénzügyi elemzők szerint valószínűleg csak minimális gazdaságélénkítő hatása lesz Nagy-Britanniában az amerikai Vodafone-érdekeltség eladásából várható több tízmilliárd font bevételnek, annak ellenére is, hogy a pénz jelentős része a távközlési óriáscég brit részvényeseinek számláin köt ki.

Kulcsszavak: fúzió Verizon Vodafone
2013. szeptember 9. 09:14

100 milliárd dolláros ajánlat a Vodafone-ra?

Az egyesült államokbeli távközlési óriáscég, a Verizon Communications Inc. ajánlatot készül tenni a Vodafone 45 százalékos pakettjére a Verizon Wirelessben.

Kulcsszavak: +céginfo Vodafone Verizon
2013. április 25. 11:32

Megaügyletre készül a Vodafone

A vállalati történetírás egyik legnagyobb ügylete körvonalazódik brit lapértesülés szerint: a Sunday Times azt írta, a Vodafone brit mobilcég arra készül, hogy 135 milliárd dollárért eladja az amerikai Verizonnal közös cégben meglévő részesedését.

2013. március 26. 09:49

Jön a nézőjét "néző" televízió

Hamarosan a tévé is nézi és (le)hallgatja nézőjét és eszerint küld neki reklámot - ez a terve egy amerikai vállalatnak, amely ötletét már levédette.

2012. december 6. 10:20

Sztrájk a Verizonnál

Amerika egyik vezető mobilszolgáltatójának 45.000 dolgozója ma délben beszüntette a munkát. A sztrájk oka, hogy a cég meg akarta változtatni a dolgozókkal kötött megállapodást, oly módon, hogy könnyebb legyen az elbocsájtás, a fizetést teljesítményhez köthesse, szabályozza a nyugdíjba vonulást és az egészségügyi tervhez való csatlakozást. A sztrájkolók többsége műszaki munkatárs vagy ügyfélszolgálati dolgozó.  A Verizon Wireless ügyfeleit nem érintette a munkabeszűntetés. 

 

Kulcsszavak: Verizon Verizon Wireless
2011. augusztus 7. 22:40

Forgalom alapú fizetés a Verizonnál

A Verizon már korábban ígéretet tett arra, hogy az egységes árakat adatforgalomtól függően módosítja a nyáron. A nagy adatforgalmat bonyolító telefonoknál lehetőség nyílik a családi adatforgalom-terv alapján történő fizetésre, így a tabletek, okostelefonok felhasználói havonta egy fix összegért használhatják készülékeiket.

Kulcsszavak: UMTS mobilszolg Verizon
2011. május 20. 08:22

Globális iPhone - világutazóknak

A Verizon pénzügyi igazgatója, Fran Shammo egy kérdésre válaszolva elárulta, hogy az Apple egy olyan új iPhone készüléken dolgozik, amely egyaránt működik CDMA és GSM hálózatokon.

Kulcsszavak: iPhone Verizon
2011. április 21. 22:53

HTC Thunderbolt – az első 4G-s okostelefon

A Verizon bejelentette, hogy az első 4G okostelefon, a HTC Thunderbolt március 17-től lesz elérhető, 249,99 dolláros áron, két éves előfizetéssel.

2011. március 16. 08:04

Negyedik generációs mobilhálózatra vált Amerika

Az előfizetők számát tekintve Amerika legnagyobb mobilszolgáltatója a negyedikgenerációs (4G) mobilhálózatra optimalizálva tíz újdonsággal jelent meg a Las Vegas-i szórakoztatóelektronikai vásáron (CES).

Kulcsszavak: mobilhálózat 4G UMTS Verizon
2011. január 10. 08:21

Verizon: Üdvözlet a 4G világban!

Minden a hálózatról szól: A Verzion új 4G LTE szélessávú hálózati fejlesztése  volt a fő témája Ivan Seidenbergnek, és Lowell McAdamnak, a Verizon vezéreinek, a Las Vegas-i CES 2011 kiállítás csütörtöki nyitóelőadásán. Az egyre gyorsabb hálózatok szükségességét könnyű megérteni, ha belegondolunk, hogy a világ adatvagyona évente duplázódik, korunk műszaki fejlesztései (internet, tablet, egyre korszerűbb okos telefonok) pedig mind azt szolgálják, hogy ez az adatvagyon mozgásba lendüljön, bármit bárhonnan elérhessünk.

 

 

Kulcsszavak: CES CES 2011 Verizon
2011. január 7. 09:28

Csak 500 Kin mobilt adott el a Microsoft?

Az internetes sajtónban megjelent pletykák szerint a Verizon mobilszolgáltatónak május óta alig 500-at sikerült eladnia a Microsoft első saját márkajelzésű telefonjaiból, a Kin1 és Kin2-ből.

2010. június 19. 17:51

Támogatott Skype az amerikai Verizon mobil-előfizetőinek

A Skype internet-telefonos cég és az amerikai Verizon Wireless mobilszolgáltató a barcelonai Mobil Világkongresszuson (MWC) bejelentették, hogy a jövőben a mobilcég előfizetői kedvező feltételekkel használhatják a Skype szolgáltatást.

Kulcsszavak: Skype Verizon
2010. február 18. 19:27

Veszteséget hoztak az elbocsátások a Verizonnak

A Verizon Communications veszteséggel zárta a tavalyi utolsó három hónapot elsősorban a jelentős kiadásokkal járó elbocsátások miatt.

Kulcsszavak: Verizon +céginfo
2010. január 27. 09:08

Vezeték nélküli technológia jövője a CES-en

Az Ericsson a Verizon Wireless céggel közösen dolgozva 2010. január 7-10. között képet adott a vezeték nélküli technológia jövőjéről, a las vegasi Consumer Electronics Show (CES) keretében a Long Term Evolution (LTE) képességeinek bemutatásával. Az Ericsson vállalati forgatókönyvek egész sorozatát vonultatta fel, amelyek a valós életből vett példákon keresztül mutatták be, hogyan lesznek majd a jövő LTE-hálózatai a vállalati megrendelők hasznára.

2010. január 12. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47