CeBIT 2005 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: CeBIT 2005

A Sony nem vesz részt a jövő évi CeBIT-en

A jövő évben is megrendezésre kerülő hannoveri CeBIT számítógépes kiállítás a Sony részvétele nélkül fog lezajlani. Manfred Gerdes, a japán elektronikai konszern németországi részlegének vezetője bejelentette vállalatuk részvételi szándékának a lemondását.

Kulcsszavak: CeBIT 2005
2005. október 22. 22:10

Hat-hét év múlva rézvezeték helyett szén nanocső

Joseph Reger, a Fujitsu Siemens főtechnológusa a CeBIT-en bemutatta a vállalat kutatói által fejlesztett szén nanocső technológia prototípusát. "Az új eszközből 6-7 év múlva lesz tömegtermék" - mondta Reger.

2005. március 20. 08:40

Magyar cégek az Európai Kiválóság a Multimédiában Díj 2005 győztesei között

A CeBIT kiállításon az Európai Multimédia Szövetségek Konvenciója által díjazottak között hét magyar cég szerepelt.

Kulcsszavak: díj CeBIT CeBIT 2005
2005. március 17. 19:00

Az IND saját és az IBM standján mutatta be pénzügyi termékeit

Többcsatornás banki termékei kapták a fő hangsúlyt az IND standján az idei CeBITen, emellett a bankfióki felület megújítását szolgáló megoldást az IBM-mel közösen mutatta be.

2005. március 17. 18:05

Díjat kapott egy magyar cég terméke a CeBIT-en

Egy magyar cég, a SaveAs Kft. EagleEye nevű adatvédelmi programja nyerte el az Európai Minőség Díja a Multimédiában Ezüst Fokozata címet a Hannoverben megrendezett nemzetközi informatikai vásáron, a CeBIT-en - mondta Gautier Tamás a SaveAs Kft ügyvezető igazgatója szerdán az MTI-nek.

Kulcsszavak: CeBIT 2005 CeBIT
2005. március 17. 10:10

Toshiba laptop levehető, külön funkcionáló képernyővel

A Toshiba egy olyan noteszgép-prototípust mutatott be a hannoveri CeBIT-en, amelynek levehető képernyője külön, táblagépként is használható, miközben WLAN megoldás segítségével kapcsolatban marad a többi résszel.

2005. március 16. 20:19

iPhone, avagy miképp telefonálhatunk csaknem ingyen egy mobillal

Egy mobil- és egy internetszolgáltató - az E-Plus és a Freenet - bemutatta a CeBIT-en, hogy miképp telefonálhatunk csaknem ingyen egy mobillal az interneten keresztül.

2005. március 14. 19:01

A DVD-k új generációja a CeBIT-en

Az informatikai mindennapi életünkbe történt belopódzását nem csak a PC-funkciókkal ellátott okos mobiltelefonok, hanem a DVD-kbe költöző winchesterek, szoftverek is jelzik.

2005. március 14. 18:41

Az SAP vezérigazgatója szerint az IT-szektornak kötelessége az üzleti innováció ösztönzése

A CeBIT nyitóelőadásában Henning Kagermann felszólította az informatikai ágazatot, hogy teljesítse az innováció felgyorsításának és az üzleti növekedés ösztönzésének feladatát.

Kulcsszavak: CeBIT 2005 trend SAP
2005. március 14. 12:06

Új típusú, kisméretű flashmemória-kártya a Pretec-től

A Pretec a hannoveri CeBIT-en bemutatta következő generációs, mobiltelefonokba szánt kisméretű flashmemória-kártyáját, a C-Flash-t.

2005. március 13. 19:28

IBM, IND, T-Logic: Új banki ügyintézői rendszer

Az új rendszerrel a bank munkatársai böngésző használatával egy portálon keresztül egyszerűen és gyorsan elérhetik a különböző banki szolgáltatásokat nyújtó olyan háttéralkalmazásokat, mint például a számlavezetés, a kártyarendszer, vagy a brókerrendszer.

2005. március 13. 18:35

Új, minden irányból nézhető 3D képernyő a CeBIT-en

A német Fraunhofer Intézet egy olyan új háromdimenziós képernyőt fejlesztett ki, amelyhez nincs szükség speciális szemüvegre, és emellett minden irányból nézve 3D képet mutat.

2005. március 13. 17:25

Gyorsabb DVD+RW és DVD+R termékek a második negyedévben

A DVD+RW Szövetség képviselői egy a hannoveri CeBIT-en rendezett sajtókonferencián bejelentették, hogy a korábbiaknál gyorsabb DVD-író eszközök megjelenése várható még ebben a félévben.

Kulcsszavak: CeBIT 2005 DVD+RW DVD+R DVD
2005. március 13. 11:55

A Sharp három éven belül megkétszerezné európai eladásait

A Sharp célkitűzése, hogy az elkövetkező három esztendőben megkétszerezze európai eladásait; céljának elérésében a lapos televíziók iránti kereslet erősödése, valamint nyomtató és napelem-cella üzletágának terjeszkedése segíti.

Kulcsszavak: CeBIT 2005 +céginfo Sharp
2005. március 13. 09:55

Noteszgépek új ExpressCard PC-kártyával

A Nemzetközi PC-memóriakártya Szövetség (PCMCIA) olyan új noteszgépeket mutat be standján a CeBIT technológiai kiállításon, amelyek az új ExpressCard PC-kártyával vannak fölszerelve.

Kulcsszavak: notebook PCMCIA CeBIT 2005
2005. március 12. 18:28

AMD Turion-alapú noteszgépek a CeBIT-en

Az AMD éppen csak tegnap kezdte meg új energiatakarékos, 64 bites Turion processzorainak hivatalos forgalmazását, ám a hannoveri CeBIT kiállításon már láthatók az első a lapkával felszerelt noteszgépek.

2005. március 12. 13:25

Fujitsu Siemens Computers: Összefoglaló körkép a CeBIT 2005-ről

Idén a Dinamikus Adatközpont bemutatása mellett és mobil üzleti felhasználásra szánt megoldásaival, valamint legújabb otthoni termékeivel ismerteti meg a látogatókat, akik így azt is megtudhatják, miként képzeli el a vállalat a jövő digitális háztartását.

2005. március 12. 09:34

Új Motorola mobilok és megoldások a CeBIT-en és a BMW-kben

A Motorola a hannoveri CeBIT kiállításon két új 3G telefont, két olcsóbb széthajtható készüléket, illetve egy BMW autókba tervezett Bluetooth kommunikációs rendszert mutat be.

2005. március 11. 18:43

CeBIT: A T-Mobile multimédiás mobiltelefonos újdonságokat mutat be

Száguldj a világhálón, nézd meg az e-mailjeidet, tölts le fájlokat, de akár menet közben is telefonálhatsz hanggal és képpel is: a T-Mobile által a CeBIT 2005 kiállításon bemutatott új mobiltelefonokkal a felhasználók multimédia alkalmazások széles skáláját vehetik igénybe.

2005. március 11. 18:30

Mobil walkie-talkie szolgáltatás a CeBIT-en

A Push to Talk, a T-Mobile mobiltelefonra kifejlesztett walkie-talkie (adó-vevő üzemmód) szolgáltatása egyre nagyobb fogyasztótábort hódít a három hónappal korábbi piaci bevetését követően.

2005. március 11. 17:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

A CEU Határtalan Tudás előadássorozatán részt vett kiváló magyar tudósok előadásaiból tanulhatnak a középiskolások a CEU digitális oktatási platformján. Ürge-Vorsatz Diana, Barabási Albert-László, Spiró György, Pléh Csaba, Falus András, Csaba László, Bányai Éva. Csak néhány név azok közül, akik előadásait a középiskolai pedagógusok segítségül hívhatják a tanítás során a tananyag kiegészítéséhez.

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55