Lotus kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Lotus

Új Lotus termékek az IBM konferenciáján

"Lotusphere Comes to You 2008: Középpontban az ember" címmel tartott március 13-án félnapos konferenciát az IBM Magyarország. A budapesti Károlyi-Palotában lebonyolított eseményen a fő témák a következők voltak: dinamikus és valós idejű együttműködési platform; portálok, melyek segítenek a Web 2.0 erejét az üzlet szolgálatába állítani azáltal, hogy integrált hozzáférést biztosítanak felhasználókhoz, információkhoz és alkalmazásokhoz; új Lotus termékek, új Notes funkciók és SAP integrációs lehetőségek.

Kulcsszavak: IBM Lotus
2008. március 14. 10:18

IBM: megjelent a Lotus Notes és Domino 8-as verziója

Az IBM bejelentette, hogy augusztus 17-től általánosan elérhető a Lotus Notes 8 és a Lotus Domino 8 (ND8) új szoftverváltozat.

Kulcsszavak: IBM iroda Lotus
2007. augusztus 18. 10:19

Szakmai nap: Lotus Notes alkalmazások

"Egyedi alkalmazások vírusmentes környezetben, Lotus alapokon" címmel három cég tartott tegnap Budapesten, az IBM székházában szakmai rendezvényt.

Kulcsszavak: Lotus VirusBuster security
2005. március 4. 12:30

Az Outlook mostantól együttműködik a Lotusszal

A Microsoft közreadott egy olyan szoftverkiegészítőt, mely a 2002-es és 2003-as Outlook levelezőprogramokat képessé teszi az IBM Lotus Domino szerverszoftverével való kommunikációra.

Kulcsszavak: Microsoft Lotus IBM
2004. április 13. 21:45

IBM: Az igényalapú működés távlatai a 11. Lotusphere konferencián

Ambuj Goyal, az IBM Corporation Lotus Software igazgatója a rendezvény megnyitóján áttekintést adott az elmúlt év legfontosabb eseményeiről és újításairól, majd ismertette a Lotus technológia és termékek fejlesztésének jövőbeli irányát.

Kulcsszavak: Lotus IBM konferencia
2004. január 28. 18:22

NOD32 for Lotus Domino: új változat

Megjelent a hatékony vírusirtó, a NOD32 for Lotus Domino legújabb változata.

2003. december 4. 12:09

Azonnali üzenetkezelés a Lotus Notes és Domino legújabb verziójában

Az IBM bejelentette az IBM Lotus Notes és Domino 6.5-ös verzióját. A legújabb verzió integrálja az azonnali üzenetkezelést, illetve webkonferencia lehetőséget biztosító IBM Lotus Instant Messaging és Web Conferencing funkciót, az online jelenlétérzékelés képességével együtt.

2003. szeptember 26. 12:42

Új IBM üzenettovábbító megoldás "asztal nélküli" felhasználóknak

Az IBM forgalomba hozta az IBM Lotus Workplace Messaging elnevezésű, web-alapú üzenettovábbító eszközt, mellyel a szervezetek kibővíthetik a dolgozóiknak történő üzenettovábbítás lehetőségeit, mégpedig külön e célnak szentelt munkaterület vagy meglévő e-mail hozzáférés nélkül.

Kulcsszavak: IBM Lotus iroda
2003. május 27. 12:49

IBM: "látnoki" Lotus-megoldások

"Látnok az IBM-től" címmel a budapesti Hotel Héliában május 15-én tartotta Lotus felhasználói napját az IBM Magyarország. Az első félév legnagyobb hazai Lotus rendezvényén mintegy 120 résztvevő öt előadást hallgatott meg.

Kulcsszavak: Lotus IBM-hu
2003. május 15. 20:14

Archiválási feladatok megoldása Lotus Domino/Notes rendszerekben

Információt tároló rendszerek - adatbázisok, vállalati információs rendszerek, de ma már ide sorolhatjuk a levelezőrendszereket is - üzemeltetői előbb-utóbb szembe találják magukat azzal a gonddal, hogy az adatállományok mérete vagy tartalmuk összetétele lassítja a hozzáférést, akadályozza a hatékony használatot. A megoldás a processzor teljesítményének növelése vagy a selejtezés, a már nem, illetve csak ritkán használt bejegyzések eltávolítása. Az inaktívvá vált információ jelentős részét azonban hosszabb távon is meg kell őrizni. Erre szolgál az archiválás, aminek során az éles rendszerből kiemelt információt visszakereshetően elhelyezzük a külön erre a célra létrehozott tárolóstruktúrában, az archívumban.

Kulcsszavak: Lotus adattárolás
2002. november 17. 10:14

Kipróbálható SmartCertify Direct online IT-tanfolyamok

Itt az ősz, új tanévvel. Az iskola ma már nem csak korosztályfüggő, hanem egész életre szól. A múlt évezreddel elmúlt az a kor is, amikor egy szakmát az iskolában egy életre meg lehetett tanulni, és rendszerint generációkon át szülőkről gyermekekre szállt. A továbbképzés ma már egyértelműen fontosabb, mint az alapképzés. Egy-egy elvégzett tanfolyam a nemzetközi tapasztalatok szerint vagy 10-15 százalékos jövedelemnövekedést is hoz annak, aki megfelelő időben, megfelelő plusztudásra tesz szert. Ez különösen igaz az informatikában. A cikkírót naponta bombázó hírlevelekből most az egyik legígéretesebbnek, a SmartCertifynak az ajánlatát nézzük meg.

2002. augusztus 25. 10:55

Munkafolyamat-követés maroktelefonnal

Mint minden felhasználó, cikkünk szerzője is megélt élményei alapján minősíti, mire használható még az a pici doboz, amelyet legtöbben csak telefonként alkalmaznak. Lehet, hogy a rádiótelefon sokkal többre érdemes, mint akkor gondoljuk, ha a villamoson meghalljuk a szomszéd zsebéből áradó pittyegést?

2002. március 24. 20:39

Alkalmazáskultúra Unioffice-módra

Az 1992-ben alakult Unioffice Rendszerház azzal a céllal jött létre, hogy hazai környezetben kialakítsa a számítógépes csoportmunka és tudásgazdálkodás, illetve az azt támogató szoftverrendszerek alkalmazásának kultúráját. Választása a Lotus Notesra esett, a döntés helyességét pedig az eltelt évek meggyőzően igazolták.

2002. március 24. 20:38

Lotus Notes Mac OS X-hez

Az IBM tulajdonában lévő Lotus Software bejelentette, hogy a Lotus Notes következő verziója (kódnevén "Rnext") támogatni fogja a Macintosh OS X operációs rendszert. Így mostantól már a legújabb Macintosh operációs rendszeren is használhatók lesznek a Lotus szoftverek együttműködési technológiái és szolgáltatásai.

Kulcsszavak: Lotus Mac OS X Apple ügyvitel
2002. január 9. 13:30

Lotus DevCon

Az IBM Lotus Development június 18. és 20. között Las Vegasban megrendezett fejlesztői konferenciájának egyik központi témája azon szoftvercsomagok bemutatása volt, amelyekkel a vállalati Domino szerveren tárolt és rendszerezett adatok mobileszközökkel is elérhetők a munkacsoportok tagjai számára.

2001. augusztus 19. 14:39

Lotus DevCon 2001

Al Zollar, a Lotus elnöke igazán frappáns összegzést adott, amikor három kulcsszóval jellemezte a cég koncepcióját: "Webes felület, mobileszközök, csoportmunka" - fogalmazta meg a fejlesztési irányok három alappillérét. S mint a későbbi bemutatókból kiderült, az IBM Lotus Development ma már valóban minden igényt kielégítő szoftveres támogatást kínál a munkacsoportoknak.

Kulcsszavak: Lotus +céginfo
2001. július 11. 20:41

Július közepére elkészül az Everyplace 2.0

A Lotus hétfőtől csütörtökig tartó fejlesztői konferenciájának egyik központi témája azon szoftvercsomagok bemutatása, amelyekkel a vállalati Domino-szerveren tárolt és rendszerezett adatok mobil eszközökkel is elérhetőek a munkacsoportok tagjai számára.

2001. június 20. 22:17

A nyerő lapra tettek Vegasban

Hétfőn reggel nyolckor Jeanette Horan alelnök és Al Zollar, a Lotus elnöke nyitotta meg a csoportmunka-szoftverek terén élenjáró cég fejlesztőinek konferenciáját Las Vegasban. A több mint ezer résztvevő számos kellemes meglepetést hallhatott első kézből, többek között azt, hogy az interneten már elérhető a legújabb, a web-szolgáltatások egyszerű és gyors menedzselését biztosító Lotus Web Services Enablement Kit (www.alphaworks.ibm.com).

Kulcsszavak: ügyvitel konferencia Lotus
2001. június 18. 21:45

Lotusphere 2001

Az informatikával szembeni legfőbb elvárások évek óta változatlanok: bármilyen adatot bárhonnan, bármikor el lehessen érni. A legfőbb kommunikációs csatorna is évek óta azonos - természetesen az internetről van szó. A megoldások azonban folyamatosan fejlődnek, időnként feltűnik egy-egy új varázsszó - ezek közül még ma is újnak számít a tudásmenedzselés vagy tudáskezelés. Itt elsősorban a vállalat vagy a munkacsoportok által felhalmozott, cégspecifikus információkra kell gondolni, amelyek azonnali elérése - főként a több telephelyes vagy multinacionális vállalkozások esetében - a hagyományos vagy elektronikus kereskedelem eredményességének elemi feltétele. A kör bezárult: bármilyen adatot bárhonnan, bármikor.

2001. április 10. 13:01

Internetközpontú világkép -felhasználói visszacsatolással

Leginkább a helyzetértékelés, az ehhez kapcsolódó jövőkép-bemutatás és a termékbemutatók jellemezték a Lotusphere 2001 ötnapos rendezvényét, de folyamatosan érezhető volt a felhasználók által hozott visszacsatolás fontossága is. A nehezen lefordítható kulcsmondat (In The Know - A Nagybetűs Tudás) pedig áthatotta az egész konferenciát.

2001. február 4. 23:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Online sportfogadás Magyarországon

A sportfogadás világa átalakult: a 21. században már az interneten keresztül teszik meg tétjeiket a fogadni vágyók. A kínálati paletta széles, nehéz azonban megtalálni az igazán minőségi oldalakat. Vannak azonban gyűjtősite-ok, amelyek segítenek eligazodni a bukméker oldalak dzsungelében.

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

A kiberbűnözők gyorsan kihasználták az emberek félelmét és bizonytalanságát, amely a járványhelyzet kezdeti időszakában jelentkezett: 2020 első felében közel egyharmadával nőtt a  támadások száma a G DATA adatai szerint. 

2020. július 16. 09:36
online sportfogadás