Budapest Bank kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Budapest Bank

Digitális Ötletverseny innovatív pénzügyi fejlesztések számára

Az MKB Bank, az MKB Fintechlab, a Budapest Bank és a Takarékbank, a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő partnerségével közös ötletversenyt (hackathon) indít.  Az április közepén rendezendő kétnapos online eseményre olyan kreatív csapatok jelentkezését várják, amelyek innovatív pénzügyi ötletekkel képesek segíteni, akár a gazdaság újraindítását is. A legjobbak tapasztalt mentorok segítségével fejleszthetik tovább elképzeléseiket, értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, sőt akár  befektetőt is találhatnak.

2021. április 9. 12:24

Még biztonságosabbá vált a bankolás a Budapest Banknál

A 2019. szeptember 14-én hatályba lépő új, európai uniós pénzforgalmi irányelv két fő újdonságot hoz a mindennapi bankolásban: egyfelől az eddiginél is biztonságosabbá válnak a banki tranzakciók, másfelől megnyílik az út az új, innovatív szolgáltatások bevezetése előtt. Az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése Budapest Bank ügyfelei esetében már idén január óta működik. 

2019. szeptember 15. 09:48

Megújul a Budapest Bank Mobil App!

A 2017 júliusi bevezetése óta a Budapest Bank mobilalkalmazása folyamatosan fejlődött, és számos új funkcióval bővült, idén ősztől pedig teljesen megújult külsővel és felépítéssel találkozhatnak a felhasználók. 

2019. július 31. 13:59

Új mobiltechnológia vállalatoknak

Új mobiltechnológiát vezet be a Budapest Bank, első körben vállalati ügyfelei számára, amely lehetővé teszi többek között a megbízások távoli, elektronikus aláírását fizetési és nem fizetési tranzakciók esetén a cégvezetők számára. A 2018 második felében bevezetésre kerülő PassBy[ME] Mobile ID rendszert a banknak a Microsec Zrt. szállítja.

2018. április 12. 16:37

A Telenor MobilPass révén elérhetővé válik az érintéses fizetés

A Telenor Magyarország és a Budapest Bank közös mobilfizetési megoldásával bővül a Telenor Wallet alkalmazás, amely így egy helyre integrálja a Telenor mobilfizetési megoldásait. 

2017. május 3. 14:12

A budapest bank a sia megoldását választotta az új bankkártyamenedzsment szolgáltatásokra

A magyar piacon a kártyakibocsátásban élen járó Budapest Bank az elektronikus fizetések menedzselésére szakosodott SIA-t választotta új bankkártyamenedzsment rendszere bevezetésére és üzemeltetésére.

2016. szeptember 23. 09:57

Több százmilliós megbízást kapott az Invitel a Budapest Banktól

Az elkövetkező öt évre több százmilliós nagyságrendű informatikai megbízást kapott a Budapest Banktól az Invitel, a telekommunikációs szolgáltató a pénzintézet teljes adatvagyonához kapcsolódó infokommunikációs szolgáltatásokat biztosítja - közölték az együttműködő felek.

2015. december 11. 10:20

A Budapest Bank díjazta a legjobb vállalkozói honlapokat

Egy fordítási szolgáltatásokat nyújtó, egy, a babajelbeszédet népszerűsítő, valamint egy energiatakarékos építési megoldások gyártására szakosodott cég honlapja nyerte a Budapest Bank harmadik alkalommal meghirdetett „Üzleti siker honlappal”-díját. Az elismerést a tegnapi Webstratégia 2015 konferenciáján adták át.

2015. március 19. 16:22

Idén is díjazzák a legjobb céges honlapokat

Logikus, felhasználóbarát felépítés, funkcionalitás, könnyű kezelhetőség, hasznos tartalom – többek között ezek azok az ismérvek, amelyek a jó honlapot jellemzik. A Budapest Bank harmadszor hirdeti meg az „Üzleti siker honlappal”-díjat kisvállalkozók számára.

2014. október 15. 15:43

Az év legjobb céges honlapjai

A honlap a vállalkozások piacszerzésének, a vevőkör bővítésének fontos eszköze, hiszen egyre többen tájokózódnak illetve vásárolnak interneten. A jó weboldal kitörési lehetőséget nyújt a stagnálásból, a versenyképesség megőrzésének egyik záloga. A Budapest Bank „Üzleti siker honlappal” pályázatával azokat a kis cégeket kereste, amelyek hatékonyan használják ki az online térben rejlő lehetőséget.

 

2013. december 4. 11:38

Elavult irodagépeket használnak a vállalkozások, de van megoldás

A vállalkozások döntő többsége addig használja irodatechnikai eszközeit, amíg azok teljesen elhasználódnak. A működésképtelenné vált eszközök pótlása váratlan szükséghelyzetet teremt, amely a vállalkozások költségvetését is kiszámíthatatlanabbá teszik – derül ki a Budapest Bank kutatásából. Ebben lehet segítség az új lízing-megoldás, amely lehetővé tesz, hogy ezekben a vártalan szituációkban költséghatékony módon jussanak irodagépekhez vállalkozások, és a fennmaradó összeget akár egyéb fejlesztésekre költhessék. A konstrukció a NAV-hoz bekötendő online pénztárgépek vásárlására is igénybe vehető.

2013. október 17. 14:07

Ismét pályázhatnak az Üzleti siker honlappal-díjra a vállalkozók

Első pillantásra már szimpatikus, tudja mit akar, könnyű eligazodni rajta és kapcsolatot teremteni vele. Ez a mondat nem egy társkereső irodában hangzott el, hanem a Budapest Bank „Üzleti siker honlappal”-díj zsűrije vonta le a konklúziót a tavalyi pályázat során. A 2012-es nagy érdeklődést követően a bank idén is meghirdeti a díját, amelynek célja nem csak az, hogy elismerje a legjobb weboldalakat, hanem hogy azok megosztásával hozzájáruljon más cégek fejlesztéséhez, üzletélénkítéséhez is. 

2013. szeptember 16. 09:45

Rekordszámú jelentkező a BB startup versenyére

Minden korábbinál több pályázat érkezett a Budapest Bank startup versenyére, amelyet 2013. május 2-án rendeznek az Akvárium Klubban. A döntőben nemzetközi szaktekintélyek előtt versenyeznek a legjobbnak ítélt startup ötletek.

2013. április 25. 13:23

Példaértékű kisvállalkozói weboldalakat díjaztak

Bár sok kisvállalkozás használja már tudatosan az online jelenlétet a vevői kör bővítésére, még mindig szükség van ösztönzőkre és jó gyakorlatok bemutatására ahhoz, hogy a kisebb cégek körében széles körben elterjedjen a saját weblap, illetve webáruház. A Budapest Bank ezért hirdette meg „Üzleti siker honlappal” pályázatát, ahol sok olyan vállalkozás mutatkozott be, amely honlapja példaértékű lehet más cégek számára is. A zsűri szakmai díját egy e-könyveket árusító vállalkozás, a közönségszavazást pedig egy környezetbarát termékeket kínáló cég nyerte.

2012. november 22. 10:41

Mindent egy helyen – gyűjtőoldal nyerte a Startup versenyt

Egy gyűjtőoldal ötlete kapta a Budapest Bank Startup versenyének első díját. A program egy helyre gyűjti össze a felhasználó összes közösségi felületét, ezzel egyszerűsítve a használatukat. A startup versenyre minden korábbinál többen neveztek. A gazdasági válság ellenére 25 százalékos növekedés volt a nevezések számában. A döntőbe hét pályázat került.

2012. március 22. 11:13

Igazodási pont - a közösségi média kulcs szerepe

Népszerűek a közösségi alkalmazások és oldalak a magyar internetezők között, de számos szegmensben vannak még kihasználatlan lehetőségek. A kis- és középvállalkozói szektornak az online vásárlás lehetőségének a megteremtésében van óriási lemaradása. Pedig a bevezetésével akár negyedével növelhetné a forgalmát, miközben átlagosan 24 százalékos költségcsökkenést érhetne el. Az előadók szerint a következő években egyre inkább meghatározóvá lesz majd a közösségi média márka építő szerepe. Ezek voltak a központi gondolatai a VII. Barcamp Budapest  - Web 2.0 Symposium konferencia vezető előadásainak.

2012. március 22. 09:17

Nyitrai: versenyhátrányt okoz a digitális marketing hiánya

A kis- és közepes vállalatok (kkv) versenyhátránya sokszor abból adódik, hogy nem megfelelő a digitális marketingjük - mondta Nyitrai Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: Budapest Bank Google kkv
2011. február 3. 09:16

Megújult a Budapest Internetbank

A Budapest Internetbank egyik különleges szolgáltatása a Számlaradar, amellyel a bank ügyfelei jobban átláthatják, hogy havonta mire költik a fizetésüket.

2007. november 20. 13:25

Továbbfejlesztette call centerét a Budapest Bank

A NextiraOne Magyarország Kft.-t választotta call center rendszerének továbbfejlesztésére a Budapest Bank. Az integrált telekommunikációs szolgáltatásra szakosodott NextiraOne Magyarország Kft. 160 darab IP technológiás munkaállomást hozott létre a bank által idén megnyitott békéscsabai Bankműveleti Központban.

2006. október 25. 14:25

Közel 170 millió forintos GVH-bírság az Elektro Computerre és három bankra

A Gazdasági Versenyhivatal  (GVH) Versenytanácsa a 2006. február 16-án  tartott tárgyalásán megállapította, hogy a Elektro Computer, a Budapest Bank, a Credigen Bank és a Magyar Cetelem Bank az „Elektro Pont” műszaki áruházláncban igénybe vehető, „ingyen hitel”-ként hirdetett hitelkonstrukciókra vonatkozó tájékoztatási gyakorlattal a fogyasztók megtévesztésére alkalmas magatartást tanúsítottak.

2006. február 20. 13:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52