PricewaterhouseCoopers kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: PricewaterhouseCoopers

A mesterséges intelligencia szerepe a jövő nyomtatásában

A mesterséges intelligencia (AI) napjaink egyik legfontosabb trendje, amely a technológiai vállalatok, így a Xerox fejlődését is meghatározza. 

2018. szeptember 3. 12:08

A PricewaterhouseCoopers is Xeroxszal nyomtat

A PricewaterhouseCoopers Kft. hároméves irodai dokumentumkezelés outsourcing megállapodást kötött a Xeroxszal.

2006. november 27. 10:03

Távmunka-technológiai bemutató

A távmunka gyakorlati megvalósításának tudnivalóiról tart nyílt szakmai napot a PricewaterhouseCoopers november 23-án, a nemrég megalakult Magyar Távmunka Szövetség közreműködésével.

2004. november 17. 18:10

Ismét növekedésnek indult az online reklámpiac

Nyugat-Európában újra növekedésnek indult az internetes hirdetési piac, és a szakértők az idei évre már két számjegyű növekedéssel számolnak a területen.

2003. október 23. 10:25

Egy fedél alatt az IBM Magyarország és az IBM Business Consulting Services

Az IBM és a Pricewaterhouse tavaly augusztusi bejelentése után, miszerint az IBM megvásárolta a PricewaterhouseCoopers üzleti tanácsadással és technológiai szolgáltatásokkal foglalkozó cégét, a PwC Consultingot, hamarosan befejeződik a tranzakcióhoz kapcsolódó szervezeti feladatok lebonyolítása.

2003. május 14. 12:35

A Symantec szövetsegre lépett a PricewaterhouseCoopers-szel.

A Symantec, az internetes biztonságtechnika élenjáró vállalata, valamint a PricewaterhouseCoopers, a vállalati védelmi megoldások egyik vezető szállítója bejelentette, hogy összefognak a felhasználók teljes védelmi környezetének hatékony kezelést segítő megoldások és szolgáltatások világszerte történő nyújtására.

2003. március 11. 11:35

Újabb 4 ezer embert küldenek el az IBM-nél

Várhatólag mintegy 4 ezer fővel, közel 5 százalékkal csökkenti alkalmazottainak létszámát az IBM, üzleti tanácsadó részlegénél. Az elbocsátás kapcsolódik a PricewaterhouseCoopers(PwC) tanácsadó részlegének felvásárlásához, melyet az IBM hasonló részlegébe olvaszt. Legutóbb augusztusban jelentette be több ezer fős racionalizálást az amerikai számítógépgyártó.

2002. szeptember 4. 07:34

PricewaterhouseCoopers: globális kockázatkezelési megbízás a Think Toolsnak

A döntésoptimalizálási alkalmazások és -szolgáltatások egyik legjelentősebb szállítója, a Think Tools szoftvereit választotta a PricewaterhouseCoopers (PwC) globális kozkázatkezelési üzletága (Global Risk Management Solutions, GRMS) tevékenységének a támogatására.

2002. augusztus 21. 17:01

PwC-Nasdaq-Microsoft: együtt az egységes könyvviteli fájlrendszerért

Az elmúlt hónapok sorozatos tengerentúli, sőt európai pénzügyi csalásai fényében fontos kezdeményezésnek tűnik a Microsoft által bevezetendő, és immáron a PricewaterhouseCoopers könyvvizsgáló cég, valamint az új gazdaság részvényeit tömörítő Nasdaq index által is támogatott külön könyvviteli fájlforma szabványosítása.

2002. augusztus 6. 20:47

A Sun és a PwC globális szövetséget kötött

A Sun és a PricewaterhouseCoopers Consulting kiterjesztette eddigi szövetségét és átfogó, iparági megoldásokat kívánnak biztosítani a kritikus fontosságú üzleti igények kiszolgálására.

2001. december 13. 10:44

A Palm új vállalati szerződésekkel szeretné visszaszerezni hitelét

A pénzügyi gondokkal küzdő Palm megállapodást kötött az öt legnagyobb között szereplő PricewaterhouseCoopers könyvvizsgáló céggel, miszerint a könyvvizsgáló ügyfeleinek a jövőben a Palm kézikészülékeit ajánlja majd a hatékonyabb kapcsolattartás céljából.

2001. június 27. 09:56

PwC Technológiai Előrejelzés 2001-2003

A mobil internet használat korlátlan potenciállal rendelkezik ahhoz, hogy megváltoztassa az üzlet arculatát, de sikere az új alkalmazások kifejlesztésétől függ - állapítja meg a PricewaterhouseCoopers (PwC) nemzetközi tanácsadó cég 12. alkalommal elkészített, éves Technológiai Előrejelzésében.

2001. május 21. 07:23

A PeopleSoft oktatószoftvert ad a katonaságnak

Student Administration névvel a PeopleSoft készítette azt a szoftvert, amelyet az amerikai fegyveres erő fog használni katonáinak továbbképzéséhez. A PricewaterhouseCoopers portálján át érhetik el a hallgatók az Army University Access Online Programot, amelynek segítségével akár diplomához is juthatnak a sikeresen vizsgázók.

2001. május 11. 19:35

A HP befejezte tárgyalásait a PwC-vel

A HP nyilvánosságra hozta a 2000. negyedik negyedévére és a teljes pénzügyi évre vonatkozó adatait: az árbevétel 17, a részvényegységre jutó eredmény pedig 14 százalékkal nőtt a IV. negyedévben. Az éves árbevétel 15, míg a részvényegységre jutó eredmény 16 százalákkal emelkedett.

2000. november 22. 18:04

Matáv-tendert nyert a PwC

Nyílt tenderezési eljárás során a PricewaterhouseCoopers vezetési tanácsadási üzletága nyerte el a Matáv CRM (Customer Relationship Management) projekt előkészítő fázisára vonatkozó megbízást. A megbízás értelmében a PwC a Matávval közösen még 2000-ben kidolgozza a jövőbeni CRM megvalósítási projekt terjedelmét, célját meghatározó definíciós tanulmányt.

2000. november 15. 19:14

Financial Fusion - PricewaterhouseCoopers együttműködés

A Financial Fusion, Inc., a Sybase leányvállalata, együttműködésről szóló szerződést írt alá a PricewaterhouseCoopers szervezettel, amely a világ legnagyobb professzionális szolgáltató cége. A megállapodás értelmében a PricewaterhouseCoopers a Financial Fusion technológiai lehetőségeit használja fel az e-pénzügyben és egyedülálló, nemzetközi, pénzügyi konzultációs gyakorlatában.

2000. szeptember 27. 21:04

A HP tanácsadót vesz

Mintegy 18 milliárd dollárért kész megvásárolni a Hewlett-Packard, a világ kettes számú számítógépgyártója a PricewaterhouseCoopers(PwC) vezetési és információtechnológiai tanácsadó részlegeit. A nagy amerikai számítógépgyártó szolgáltatásaiban vár jelentős erősödést, s több vevőt is, a tervezett lépéstől.

2000. szeptember 12. 12:53

Nagybani elektronikus piac - szeptembertől

Bár egy elektronikus piactér bejelentéssel (a Matáv, a Compaq, az OTP, az Andersen Consulting kooperációjában) már ezeken a hasábokon is foglalkoztunk, a Hewlett Packard, az Oracle és a PricewaterhouseCoopers által támogatott Elektronikus Beszerzési Központ arra törekszik, hogy elsőként kezdje meg működését Magyarországon, mint az irodai termékekre és szolgáltatásokra szakosodott "Business to business" piactér. Ennek érdekében a HP és az Oracle június 30-ai közös bejelentése szerint a piac szeptemberben már nyit.

2000. július 1. 16:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás